Jante pentru cee'd

Eleroane, kituri de caroserie, folie, geamuri fumurii, xenoane, roţi / cauciucuri, huse...
Post Reply
vlad B 69 TZG
Auto:

Post by vlad B 69 TZG »

Image

asa ceva nu incanta pe nimeni ? :(
Cee'd 1.6 crdi 90 bhp kompass blue
7 august 2007 - > 15000 km +

Stefan47
Rapidistu'
Auto: Kia Ceed 1.4

Post by Stefan47 »

Baieti, eu m-am decis. Jante pe 16" MFW, mai ramane sa strang cascavalul :D va dura nitel :?
Image
Proud Owner of Kia Cee'd 1.4 16V ~120 HP BEST...ODO +68.000 km
Upgrades: Carbon Sport air-filter, Magnaflow exhaust, HID Xenon, Llumar all-around, Crunch GTR Bass Pack, Pager alarm, bad-boy look, black headlights, full red taillights, TCM Turbo remap, 17" OZ Racing, XR Body kit, Morimoto Bi-Xenon Lens + Angel Eyes

gabz
wiiiiiii
Auto:

Post by gabz »

eu am vb cu cei de la oz maraton. tre sa-mi aduca 4 bucati de KM firebird hyperblack pe 15"... nu stiu daca am mai scris undeva pe forum... 320 lei/bucata. si mi le instaleaza si centreaza moka!!! tinand cont ca pe net le gaseam la 300 lei/bucata +transportul aferent, mi se pare super ok pretul.

uite si o poza http://img134.imageshack.us/img134/767/ ... ph5.th.jpg

Stefan47
Rapidistu'

Post by Stefan47 »

gabz wrote:eu am vb cu cei de la oz maraton. tre sa-mi aduca 4 bucati de KM firebird hyperblack pe 15"... nu stiu daca am mai scris undeva pe forum... 320 lei/bucata. si mi le instaleaza si centreaza moka!!! tinand cont ca pe net le gaseam la 300 lei/bucata +transportul aferent, mi se pare super ok pretul.

uite si o poza http://img134.imageshack.us/img134/767/ ... ph5.th.jpg
Sincer KM mi se pare o firma cam proasta, parerea mea. Acum tu faci ce vrei ca doar sunt banii tai, dar ai putea gasi ceva mai de calitate tot in banii astia. Offtopic, apropo de Oz Maraton, am vazut parca un post p-aci ca cica ar avea disponibil kit-ul de xR?!? Daca ai putea sa intrebi ar fi super.

Bafta :wink:
Upgrades: Carbon Sport air-filter, Magnaflow exhaust, HID Xenon, Llumar all-around, Crunch GTR Bass Pack, Pager alarm, bad-boy look, black headlights, full red taillights, TCM Turbo remap, 17" OZ Racing, XR Body kit, Morimoto Bi-Xenon Lens + Angel Eyes

djniki4
Auto:

Post by djniki4 »

KM e o firma turceasca, deci ...

Ce parere aveti de jantele acestea? MAM w2-firma nemteasca Image

Stefan47
Rapidistu'

Post by Stefan47 »

Sunt dragutze, acum conteaza si dimensiunea pe care o iei. Mie, personal nu-mi prea plac ca nu se vede buza, parca n-au sfarsit spitele jantei, dar sunt dragutze, le-am vazut pe un megan 2, arata bine, avand in vedere ca si masina era neagra, la el erau pe 15", dar parca pe 16" da si mai bine :wink:

gabz
wiiiiiii
Auto:

Post by gabz »

1. e normal sa fie turceasca, ca si oz maraton-ul e al unui turc. ei macar isi priomoveaza firmele, nu ca noi.
2. nu am bani de ceva mai scump si sincer, la banii aia, gasesc numai modele vechi de la rial care nici macar nu arata bine.
3. kitul XR este vreo 1700 euro+TVA si vine cu tot cu jante si anvelope de 17 " :twisted: dar la 70 milioane imi cam pare rau sa le lovesc de toate bordurile

djniki4
Auto:

Post by djniki4 »

Stefan47 wrote:Sunt dragutze, acum conteaza si dimensiunea pe care o iei. Mie, personal nu-mi prea plac ca nu se vede buza, parca n-au sfarsit spitele jantei, dar sunt dragutze, le-am vazut pe un megan 2, arata bine, avand in vedere ca si masina era neagra, la el erau pe 15", dar parca pe 16" da si mai bine :wink:
pe 16 le iau, dar nu sunt convins ca asta e decizia finala, ma mai gandesc.

cRbL
pro_ceed ftw
Auto:

Post by cRbL »

djniki4 wrote:KM e o firma turceasca, deci ...

Ce parere aveti de jantele acestea? MAM w2-firma nemteasca Image
sincer, e un model foarte foarte comun.
contrastul dintre interiorul jantei combinat cu, cauciucul in opozitie cu luciul de pe spite, in opinia mea, nu da bine.
am vazut acest model pe o galagie de masini si loganuri si masini mai scumpe si nu cred ca m-au impresionat de nici un fel.
in fine.
depinde de gusturi.

Riky
Auto:

Post by Riky »

vr sa-mi spuneti si mie daca se potrivesc jantele astea pe kia mea...motor 1.4 :http://www.senata.ro/?page=Wheel&Object ... ectId%3D66

si sa-mi spun eti si ce parere aveti de marca asta....pls....vr sa stiu daca s-ar potrivi...si fara sa am surprize neplacute.....

multam anticipat!
KIa Cee'd,1.4, 109CP--Cine n-are Cee'd sa-si cumpere!:)

http://picasaweb.google.com/rikyriky8/MasinutzaMea

Riky
Auto:

Post by Riky »

KIa Cee'd,1.4, 109CP--Cine n-are Cee'd sa-si cumpere!:)

http://picasaweb.google.com/rikyriky8/MasinutzaMea

djniki4
Auto:

Post by djniki4 »

sunt dragute jantele, se potrivesc, distanta dintre prezoane e de 114,3, exact cat iti trebuie tie.

PYFMAN
Auto:

Post by PYFMAN »

stefan47 [/quote]

Sincer KM mi se pare o firma cam proasta, parerea mea.
Bafta :wink:[/quote]

ok ramai ......... la parerea ta

eu am KM de aproape un an si nu au patit nimic .... in 25.000 km si sa stii ca si in cazul FILTRULUI K&N ..... tin la ..... parerea mea ........
100% bazata pe propria-mi experienta ....... si mai putin pe ceea ce ............. "am citit pe net'
oricum
bafta si tie ................ :D
CEED "neagra" 1.4
filtru K&N - 109,99 CP
Mobil 1 ESP, NGK iridium, Dunlop,
ODO 120.000 km

Stefan47
Rapidistu'

Post by Stefan47 »

@PYFMAN - Bv tie, acum conteaza f mult si dimensiunea jantelor, si conteaza si mai mult daca obisnuiesti sa urci borduri, ceea ce la mine e inevitabil. Am spus ca sunt proaste pt ca am un amic care are KM pe 17" si mi se vaita ca a urcat pe o bordura mai tare si ca i s-a indoit janta urat de tot, pana si baiatu de la vulcanizare i-a zis ca sunt proaste KM-urile ca se indoaie f usor si sunt si greu de indreptat. Eu nu am avut KM pe masina ca sa stiu cum sunt, dar l-am crezut pe amicul meu cand mi-a povestit.

ciprianeagu
Auto:

Post by ciprianeagu »

Am montat jante pe 15 cu 1040 ron setul:

viewtopic.php?t=2264&start=75

Sunt Inter Action...stie careva unde-s produse :?:
Pro_Cee'd 1,4 Dakar Yellow

Post Reply

Return to “Styling, exterior şi interior”