Scaunele la cee'd....

Forum cu de toate despre Kia cee'd
sorinh
Auto:

Post by sorinh »

eu am luat scaun cu reglare pe inaltime numai ca sa fiu sigur ca-l pot cobori la maxim. am condus in asteptare loganul cumnata-mii si am murit cat de in pod stateam! parca eram pe combina la cules de porumb!!!
eram in germania (am ajuns pana acolo cu 1.4MPI 75 CP!!!! :shock: ) si langa noi la un stau era un porche cabrio. le-am mancat seminte in cap alora, si ne-am consolat: "lasa ba, nu vezi ca la cat de scumpa e masina, nu au si ei o pozitie mai inalta la volan?! dau cu c...u de asfalt!! :P " :lol: :lol: :lol: :lol:
1.6 DSL LP Base Pewter Beige + optionale
vrrrrroooooommm !!!!!! vrrrrroooooommm !!!!!!
www.erepublik.com

adi_g_s
Auto:

Post by adi_g_s »

si eu tot logan am condus in ultima vreme si probabil de aici simt diferenta. oricum am fost ieri si m-am urcat intr-un BEST si pana la urma pare in regula, totul e de obisnuinta.

gogu
Moderator General
Auto:

Post by gogu »

apropo de scaunele minunate cu reglaj pe inaltime, lombar si cu tetiere active.

cum se foloseste suportul lombar? :D
LX 1.4 GSL OilBlue/Rainbow Blue cu varii optiuni
>>Poze cu masina mea<<
Image

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

La ce anume te refer? Reglajul se face din maneta aia de pe lateral/mijloc si, din cate stiu eu, modifica curbura spatarului
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

sorinh
Auto:

Post by sorinh »

iti pui posteriorul pe scaun, cat mai bine infipt si confortabil, dupa care dai de manetica pana golul din coloana (zona lombara) se umple cu umflatura respectiva fara sa te jeneze. dupa care pleci la drum si dupa cateva zeci de minute, cand muschii sunt mai relaxati, mai misti un pic pana te simti confortabil. si o lasi acolo, pentru ca este pozitia intermediara, si cea mai confortabila - inainte sa te molesesti si sa-ti strambi coloana, si totusi nu in pozitia incordata.
1.6 DSL LP Base Pewter Beige + optionale
vrrrrroooooommm !!!!!! vrrrrroooooommm !!!!!!
www.erepublik.com

gogu
Moderator General
Auto:

Post by gogu »

excelent, mersi.
LX 1.4 GSL OilBlue/Rainbow Blue cu varii optiuni
>>Poze cu masina mea<<
Image

djniki4
Auto:

Scaune incomode la BEST

Post by djniki4 »

Salutare baieti! detin masina de 2 saptamani si in ciuda diverselor informatii care le-am citit pe forum, cum ca ar fi confortabil scaunul soferului, cum ca ar fi condus nu stiu cate sute de km fara sa oboseasca sau sa il doara spatele, ei bine, eu nu sunt deloc multumit de scaune, nu din pricina faptului ca nu imi gasesc pozitia la volan, ba din contra pozitia e foarte buna, SCAUNELE SUNT FOARTE TARI, si amicii mei mi-au zis ca bancheta e suspect de tare.

Si la voi sunt la fel scaunele? tari? Credeti ca se mai lasa buretele acela in timp? Ma cam doare coloana de la scaunele astea. Voi ce parere aveti?

BAU
Moderator General
Auto:

ceed

Post by BAU »

Da ,scaunele sint destul de tari ,la mine dupa 5500 km nu s-au lasat.
Sa-i intrebam pe cei care au 20.000 km daca s-au lasat.
Oricum dintr-un reglaj ptr pozitia la volan ,eventual din reglajul lombar daca-l ai , nu cred ca o sa-ti mai para incomod . De fapt cred ca o sa te obisnuiesti ca noi ceilalti de altfel .

ZETU
Auto:

Post by ZETU »

Si la mine sunt putin cam tari dar sincer eu m-am obisnuit cu ele si nu
imi sunt incomode nici la drum lung.. iar despre reglajul lombar pe care il am la scaun.. mi se cam pare o frectie la picior de lemn.. nu prea e diferenta.. :)
Image

scubli
"ambiguus"
Auto:

Post by scubli »

E drept ca scaunele sunt putin cam tari, la inceput mi s-au parut si mie aproximativ comode.
Acum sunt mult mai comode, ori s-au lasat ori m-am obisnuit eu cu ele.
Asa ca si comparatie, am avut de mers ieri la o zi de nastere si am mers cu un taxi (Renault Clio 3) cam 5km, am crezut ca am picat pe spate de la etajul 1 dupa ce am stat 15 minute pe scaunul acela...

Nu sunt cele mai comode scaune, dar nu se poate spune ca sunt tari si/sau incomode.

pis2008
Auto:

:P

Post by pis2008 »

Eu sunt multumit si in general nu prea conduc de pe locurile din spate, prin urmare nu prea dau p-acolo si nici nu ma intereseaza, amicii sa merga cu RATB-ul daca stau incomod.
Oricum e mai bine asa "tare" decat "moale", chiar n-ati invatat pana la varsta asta ca daca-i moale "se lasa" si trebuie schimbat cu ceva tare?
Daca e moale face cute si ia forma de posterior, in timp se vor mai lasa. Oricum taria scaunului este accentuata si de taria suspensiei.
Dacia 1310 - alba
Mars Red, 1,4 Benzina - BEST
Comanda(avans) 20.04.2008
Anuntare serie 09.06.2008
Venita in tara 12.06.2008
Achitata integral 18.06.2008
In posesie din 20.06.2008
ODO ~ 15200

B - 05 - K Y V

djniki4
Auto:

Post by djniki4 »

am inteles baieti, va multumesc pentru opinii

Bosley
Auto:

Post by Bosley »

Si eu am probleme cu spatele, adica la birou nu pot sa stau mai mult de 1 ora in scaun, dar chiar mi se pare confortabil scaunu soferului.

Restu cum zice pis2008: cui nu-i convine sa se dea jos din masina :D
Kia C'eed BEST Kompass Blue B-56-CDM
Iunie 2008

Stefan47
Rapidistu'
Auto: Kia Ceed 1.4

Post by Stefan47 »

Mie imi scartaie scaunul, ieri am observat ca l-am dat putin mai pe spate si a inceput sa scartaie rau, la orice miscare scartaie, l-am dat inapoi si tot mai scartie dar doar la anumite miscari si nu sunt nici gras (70kg) si nici nu ma zbengui pe scaun :D Are cineva vreo idee?

In rest e destul de comfortabil :)
Proud Owner of Kia Cee'd 1.4 16V ~120 HP BEST...ODO +68.000 km
Upgrades: Carbon Sport air-filter, Magnaflow exhaust, HID Xenon, Llumar all-around, Crunch GTR Bass Pack, Pager alarm, bad-boy look, black headlights, full red taillights, TCM Turbo remap, 17" OZ Racing, XR Body kit, Morimoto Bi-Xenon Lens + Angel Eyes

ionut75
Auto: Ceed

Post by ionut75 »

[quote="Stefan47"]Mie imi scartaie scaunul, ieri am observat ca l-am dat putin mai pe spate si a inceput sa scartaie rau, la orice miscare scartaie, l-am dat inapoi si tot mai scartie dar doar la anumite miscari si nu sunt nici gras (70kg) si nici nu ma zbengui pe scaun :D Are cineva vreo idee?quote]

Ia incearca sa folosesti WD40.
KIA CEE'D SW 1.6 GDI
Daca tot faci un lucru, atunci fa-l bine!

Post Reply

Return to “Generalităţi”