cee'd

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
babu
driver manager
Auto:

Post by babu »

bobu05 wrote:pt. Babu.
Consola centrala argintie pt. base e optionala si se cheama DLX
mersi mr. bobu!...pt. promptitudine
aici imi e confuzia,am comandat consola centrala tip DLX (2 compartimente de stocare;cotiere + suport pahare spate ),asa zice la catalog...
esti sigur ca include si fascia argintie?...dealeru din zona nu stia,de aici si impresia mea de bulibaseala...
pe varinta "clasic" se specifica clar:fascia centrala, maner schimbator viteza tip metalizat...la optionale pt. "base" n-am regasit asa ceva...
...tot raul spre bine :D ..macar in timp

babu
driver manager
Auto:

Post by babu »

...un test interesant...

Sfinxul
Auto:

Post by Sfinxul »

Hehe ...ai fost cu un pas inainte. :D Am gasit si eu link-ul catre filmuletul asta ceva mai devrme. Ar fi foarte util daca un vorbitor de germana ar putea sa faca un mic rezumat. Mai gasiti cateva filmulete interesante mai jos.

Ajax26
Auto:

Post by Ajax26 »

Nu include si fascia argintie> base vine numai pe negru si cu tapiteri basic grey
Kia Cee'd 1,4 GSL Piston Grey
Base + some stuff
B-04-AJX

babu
driver manager
Auto:

Post by babu »

..mda :cry:
...data viitoare o am sa am grija la... "sorento" :lol:
.. parca aduce un pic cu toyota matrix?..sau e doar o parere...
..bune link-urile alea dar tre sa gasim un "spikuitor" de germana ca e cam scirbosica limba ...crantz,heintz,steinz...fuga la dictionar!

traiangm
Cee'd rider
Auto:

Post by traiangm »

Traducere din germana:
http://www.youtube.com/watch?v=KKbfdP7x ... ed&search=
Fuer Gaul Josef 1

E vorba de clasa compacta in care lupta e mai stransa ca oricand. Bestsellerele VW Golf si Opel Astra le au toti ceilalti producatori in vizor. Acestea au concurenti noi: Fiat Bravo, Toyota Auris (care a lansat o campanie publicitara agresiva) si Kia cee'd care se da foarte "europeana". Cat de bune sunt acestea le vom vedea in testul comparativ cu Opel Astra. E vorba de coroana in cel mai important segment de piata, 1/4 din piata din Germania sunt compacte - 1.000.000 de automobile/an.
.........................................................
Va traduc numai ceea ce spune despre Kia cee'd ca 10 min. e cam mult de tradus :shock:

traiangm
Cee'd rider
Auto:

Post by traiangm »

Din Korea vine oferta Kia in Europa. La 21.000 euro vine pe langa celelate dotari obisnuite si tapiteria din piele, un airbag pt. genunchi care la Toyota si Fiat nu sunt oferite.
Kia vine cu o garantie de 5 ani, dar e singurul care trebuie sa mearga la revizie la 15000 km restul candidatelor la 30000 km. Comportamentul la pompa de combustibil: cu 5,8 l/100 km Kia consuma cel mai putin.
Acceleratie si franare: cel mai prost sta Kia la distanta de franare cu 39,6 m, cel mai bine Opel Astra.
Confortul la volan: cea mai buna Toyota. Kia e prea rigid la denivelari mari, ruleaza intepenit.
Dinamica: Cel mai bun Opel Astra, Kia profita de un tren de rulare ferm, directia ar trebui sa fie mai usoara, Kia nu este asa de manevrabil si exact ca si Opelul.
Interior: fara prea multe curbe fantaziste, interiorul Kia: instrumentele de bord sunt greu descifrabile la lumina puternica, materiarele si imbinarea este cu unele exceptii (suport harta la usi) fara cusur. In spate este spatiu suficient. In spate incap 6 lazii de apa, numai Opelul mai are o asemenea capacitate.
Puncte plus Kia, cele mai bun raport pret / calitate: pret de achizitie, garantie, spatiu.
Minus: franele.
Kia cee'd locul 2 dupa Toyota Auris. :roll:

laurentiu17
Auto:

Post by laurentiu17 »

Stiti cumva ce culoare este aceasta? Cea albastra, desigur. http://www.masini.ro/forum/viewtopic.php?t=12578 [/img][/url]

Sfinxul
Auto:

Post by Sfinxul »

laurentiu17 wrote:Stiti cumva ce culoare este aceasta? Cea albastra, desigur. http://www.masini.ro/forum/viewtopic.php?t=12578 [/img][/url]
Albastrul din poza, pare a fi blue oil. Sunt o serie de Loganuri cu o culoare foarte apropiata. Mai exista si un blue abyss ceva mai intens.

Sfinxul
Auto:

Post by Sfinxul »

1qSkyppy wrote:Eu zic ca e kompass blue

Din cele 3 masini aduse de dealerul din oras, una era alba, una rosie, si una blue oil. Mie mi se pare ca masina din poza este foarte apropiata de culoarea masinii pe care am vazut-o la dealer. Blue kompass cred ca este foarte asemanator cu sky blue de pe Hyundai Accent.

radu84
BACK IN BUSINESS
Auto:

Post by radu84 »

laurentiu17 wrote:Stiti cumva ce culoare este aceasta? Cea albastra, desigur. http://www.masini.ro/forum/viewtopic.php?t=12578 [/img][/url]
90% este kompas blue, culoare pe care am comandat'o si eu de altfel la "samanta mea". :D

laurentiu17
Auto:

Post by laurentiu17 »

Eu vreau sa comand maine dimineata, s-ar putea sa mai prind lotul de 30-08.2007 si mai am de stabilit culoarea, blue kompasul pe care l-am vazut la Sincai nu prea aduce cu cel din poza. Cel din poza e mai inchis, mai pe gustul meu, o fi fost "preparat" special pentru vreo lansare...

In alta ordine de idei, a vazut cineva in realitate black pearl sau beige-ul? Cum vi s-au parut?

Sfinxul
Auto:

Post by Sfinxul »

1qSkyppy wrote:POsibil, dat si eu cu parerea. Pana una alta, http://www.thatcham.org/nvsr/index.jsp?page=202&s=car testarea celor de la thatcham 4* din 5 la sigur pasageri si 3/4* la pietoni (sau asha am inteles eu )
Pacat ca nu dau nici un fel de explicatii la stelele pe care le-au alocat.
Insa sta net superior fata de KIA Picanto (care a primit aici doar doua stele) iar la EuroNcap a luat 3 pentru ocupantii locurilor din fata, 4 pentru copii si doar o singura stea pentru pietoni. Ca sa nu mai spun de Magentis care aici are 2/1 iar la euro are 4/3/1. Nu stiu cat de concludent e testul asta.

Sfinxul
Auto:

Post by Sfinxul »

laurentiu17 eu votez tot pentru blue oil (albastru petrol) la culoarea de la masina din poza. Lumina reflectoarelor o face sa para mai deschisa si mai stridenta decat este in realitate. Black pearl si beige-ul nu l-am vazut dar nu vad de ce nu i-ar sta bine.
Din toate culorile de pe site, albul mi se pare cel mai anost. Eu nici nu l-as fi pus in lista.
Oricum, tu esti cel care cumpara masina. Tie trebuie sa-ti placa culoarea.

Gerula
taraboste
Auto: KIA Ceed 1,4 GSL 2007

Post by Gerula »

laurentiu17 wrote: a vazut cineva in realitate black pearl sau beige-ul? Cum vi s-au parut?
Da, am vazut toate cele 12 culori mai putin verde. Era una singura si plecase la plimbare in Voluntari.
Beige-ul e de fapt un soi de gri-metalizat cam cum e Audi A3 sportback.
Nu sunt multe marci care ofera aceasta culoare. Mercedes si Audi.
Tipitip a comandat tot beige si-ti poate da detalii.
Personal consider ca e "bestiala". Eu asta as fi ales dar a trebuit sa tin cont si de parerea doamnei.
Mos Gerula

Cee'd 1.4 "Ltd Edition" Dakar

Post Reply

Return to “Generalităţi”