Intretinere exterior.
- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
Intretinere exterior.
Din pacate curtea imi este acoperita de vie si cativa copaci asa ca am de suportat diferitele specii de pasari.
Ultimele mi-au lasat niste pete foarte urate pe capota care nu le mai pot scoate.
S-a facut mata portiunea de vopsea unde a fost rahatul de pasare, cu ce as putea sa-l curat, exista vreo solutie speciala pt. asa ceva ? (Cu pur si alte solutii am incercat dar pe degeaba)
Cu ce se hranesc pasarile astea ? cu acid ?
Ultimele mi-au lasat niste pete foarte urate pe capota care nu le mai pot scoate.
S-a facut mata portiunea de vopsea unde a fost rahatul de pasare, cu ce as putea sa-l curat, exista vreo solutie speciala pt. asa ceva ? (Cu pur si alte solutii am incercat dar pe degeaba)
Cu ce se hranesc pasarile astea ? cu acid ?
-
- born on 13th
- Auto:
Bosley wrote:Singuru loc in care am gasit sa o parchez este sub un nuc.
Si dupa ploaia de ieri am vazut ca a picat "ceva dubios(uleios)" din nuc.
Se curata la spalatorie ? Merge cu apa ? Sau trebuie sa dau cu ceva special ?
Aceeasi problema am avut-o si eu acum o saptamana, intreaga masina era uleioasa si lipicioasa pana si stergatoarele erau aproape lipite de parbriz.
Am sters geamurile cu solutie de spalat normala si apoi la spalatorie a iesit ca noua

Spor la treaba

Este posibil ca acele pete sa nu iasa decat la un polish. Nu mai lasati gainatul sa stea pe masina. Eu am o laveta de microfibra si un fas de geamuri in portbagaj. Cum vad vre-o minune curat imediat.
Deasemenea ceara e foaret buna - nu mai are aderenta gainatul asa mare pe lac. Deci ceruiti maisna klumea si cu ceara de calitate si mai diminuati din riscul de a va alege cu pete pe vopsea.
Deasemenea ceara e foaret buna - nu mai are aderenta gainatul asa mare pe lac. Deci ceruiti maisna klumea si cu ceara de calitate si mai diminuati din riscul de a va alege cu pete pe vopsea.
Kia Cee'd 1,4 GSL Piston Grey
Base + some stuff
B-04-AJX
Base + some stuff
B-04-AJX
- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
@Ajax26: Ai dreptate, merita avut grija de masina si sterse cat de repede urmele de gainat.
Dar nici nu am cum sa stau langa masina 24/24. Se intampla sa o pateze seara si sa vad abia a 2-a zi cand deja dupa ce o sterg ramane pata.
De retinut ca e buna ceruirea, dar nu e ieftina.
Sunt student si nu am un buget foarte mare, asa ca ceruirea nu e ceva ce pot face regulat.
Totusi, o intrebare mai delicata: Vopseaua nu intra in garantie ? Ar fi culmea sa te oblige sa stai cu masina in garaj sau sub un acoperis tot timpul.
Dar nici nu am cum sa stau langa masina 24/24. Se intampla sa o pateze seara si sa vad abia a 2-a zi cand deja dupa ce o sterg ramane pata.
De retinut ca e buna ceruirea, dar nu e ieftina.
Sunt student si nu am un buget foarte mare, asa ca ceruirea nu e ceva ce pot face regulat.
Totusi, o intrebare mai delicata: Vopseaua nu intra in garantie ? Ar fi culmea sa te oblige sa stai cu masina in garaj sau sub un acoperis tot timpul.