La ce distribuitor KIA din Bucuresti ati comandat Cee'd-ul?
Comandat ieri Kia Cee'd 1,4 GSL LX Best Plus, Piston Grey la IMG de pe Cantemir. Luni platesc avansul, contractul de leasing il am deja semnat de ieri. Saptamana viitoare intra si banutii.. de aici D-zeu stie.
De Alex Manucu numai cuvinte de lauda. Mi-a rezervat masina, a asteptat aprobarea dosarului...ce sa mai zic. De nota 10+!
Baiatu' asta isi merita comisionul si recomand cu caldura.
De Alex Manucu numai cuvinte de lauda. Mi-a rezervat masina, a asteptat aprobarea dosarului...ce sa mai zic. De nota 10+!
Baiatu' asta isi merita comisionul si recomand cu caldura.
KIA Cee'd 1,4 GSL Best Plus, Piston Grey
IMG - Cantemir - de la Alex....nota 10 +,si cu masina am avut mare noroc pt ca era pe stoc.
Chiar as dori sa mentionez in acest topic(pt ca am luat in leasing masina si poate mai sunt cativa care au optat pt aceasta varianta),si pe Tiberiu lucratorul UniCredit,care este un om tot de nota 10+,pt ca sa descurcat ff repede cu actele(la mine fiind putintel mai incalcita treaba cu actele etc etc).
Chiar as dori sa mentionez in acest topic(pt ca am luat in leasing masina si poate mai sunt cativa care au optat pt aceasta varianta),si pe Tiberiu lucratorul UniCredit,care este un om tot de nota 10+,pt ca sa descurcat ff repede cu actele(la mine fiind putintel mai incalcita treaba cu actele etc etc).
1.6 CRDI 115 CP(Negru)
Unde dragoste nu e.... FACEM !!
Unde dragoste nu e.... FACEM !!
Cine imi poate da si mie adresa de e-mail a lui Alex de la IMG? Pliz! 

Mamica unui Cee'd 1.4 BEST 109 cai, SO RED = B 41 RLM POZE AICI
DACA RASPUNSUL NU E CLUBKIA, INSEAMNA CA NU AI PUS INTREBAREA CARE TREBUIE...

DACA RASPUNSUL NU E CLUBKIA, INSEAMNA CA NU AI PUS INTREBAREA CARE TREBUIE...

alexandrumanucu@kia-motors.ro
La el am dat comanda pe 12 mai. Fiind mult prea incantat de masina nu am mai intrebat de reduceri si cadouri, la mine s-a pus problema ceva de genul presuri + scut + telecomanda + senzori de parcare 18 milioane si cu asta basta.
Alex a parut baiat de treaba dar am vaga impresie ca m-a luat (ceea ce este adevarat cu privire la achizitionarea unei masini) cam de prostutz. Pacat pentru el ca m-am prins si nu-l mai am la inima.
Poate o sa-mi schimb parerea pe parcurs.
La el am dat comanda pe 12 mai. Fiind mult prea incantat de masina nu am mai intrebat de reduceri si cadouri, la mine s-a pus problema ceva de genul presuri + scut + telecomanda + senzori de parcare 18 milioane si cu asta basta.
Alex a parut baiat de treaba dar am vaga impresie ca m-a luat (ceea ce este adevarat cu privire la achizitionarea unei masini) cam de prostutz. Pacat pentru el ca m-am prins si nu-l mai am la inima.
Poate o sa-mi schimb parerea pe parcurs.
Cee'd 1,4 GSL MT BEST So Red. Comanda 12.05.2008. Serie 5.06.2008. Ridicata 17.06.2008.
IMG
IMG Cantemir... Mihai 
comandat pe 8 ian si ridicat pe 6 feb
super incantat.
fara cadouri...
(mi le-am "comandat" separat
) )

comandat pe 8 ian si ridicat pe 6 feb
super incantat.
fara cadouri...
(mi le-am "comandat" separat

kia 1.4 best / pewter beige - poze aici: http://picasaweb.google.com/catalinmarica
mercedes benz w203 2.2 elegance / Gri
mercedes benz w203 2.2 elegance / Gri
AM comandat masina la IMG
Am comandat masina la IMG la Domnul GEORGE FLORICA este ok tipu te lamureste cu orice nelamurire.
Il rcomand cu incredere.
Il rcomand cu incredere.
Probabil vor sa iti faca o surpriza.
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Revin la finalul aventurii: comanda la IMG Cantemir, Alex Manucu, numarul de drumuri si de telefoane la minim. (Cel putin drumuri fiindca am insistat eu sa am facturile proforme in original cand am facut platile). Am fost sunat promt de Alex de fiecare data cand a fost cazul, pus la curent cu toate detaliile si intrebarile prostesti ce mi-au trecut prin cap. Masina a venit practic cu o saptamana mai devreme decat fusesem avertizat la inceput.
Si ca sa inchei ideea dintr-un post anterior: mi-am schimbat parerea pe parcurs
Nu stiu daca va intereseaza prea tare: la IMG Cantemir se ajunge foarte usor (M2 Tineretului) iar garajul lor e pe Giurgiului, foarte util pentru cei ce stau in Sud. La mine personal au contat si chestiile astea ....
Si ca sa inchei ideea dintr-un post anterior: mi-am schimbat parerea pe parcurs

Nu stiu daca va intereseaza prea tare: la IMG Cantemir se ajunge foarte usor (M2 Tineretului) iar garajul lor e pe Giurgiului, foarte util pentru cei ce stau in Sud. La mine personal au contat si chestiile astea ....
Cee'd 1,4 GSL MT BEST So Red. Comanda 12.05.2008. Serie 5.06.2008. Ridicata 17.06.2008.
-
- Auto:
Re: La ce distribuitor KIA din Bucuresti ati comandat Cee'd-ul?
am comandat-o in data de 24 martie 2009 la Kia Militari.Mi-au dat termen 2 luni insa masina am primit-o dupa 3 luni jumate adica pe 9 iulie 2009.
Au fost destul de neprofesionali cu toate ca am achitat-o dupa 2 luni.S-au folosit de banii mei si trageau de timp gasing scuze copilaresti de genul,:"sunt probleme cu isg-ul",,"s-au sistat livrarile" etc.
Am primit gratis presuri,trusa medicala,numere provizorii.
Cred ca m-au pacalit cu claxonul care nu mi se pare ca e dual.
Nu va recomand Kia Militari.
Au fost destul de neprofesionali cu toate ca am achitat-o dupa 2 luni.S-au folosit de banii mei si trageau de timp gasing scuze copilaresti de genul,:"sunt probleme cu isg-ul",,"s-au sistat livrarile" etc.
Am primit gratis presuri,trusa medicala,numere provizorii.
Cred ca m-au pacalit cu claxonul care nu mi se pare ca e dual.
Nu va recomand Kia Militari.
Kiac Cee'd 1.4 GSL Classic Machine Silver
Comanda 24 martie 2009-ridicata pe 9 iulie 2009.
Claxon dual,Geamuri electrice spate,Climatronic,Volan imbracat in piele,Consola centrala cromata,ISG
http://picasaweb.google.ro/catalin.rasv ... 3876033218
Comanda 24 martie 2009-ridicata pe 9 iulie 2009.
Claxon dual,Geamuri electrice spate,Climatronic,Volan imbracat in piele,Consola centrala cromata,ISG
http://picasaweb.google.ro/catalin.rasv ... 3876033218
eu daca am comandat 3 masini la alex manucu de la img, pot vota de 3 ori? 

Kia Cerato 1.6 crdi rosu

Intalnirea Nationala ClubKIA.ro 2010 click aici
Intalnire ClubKIA.ro la Ploiesti - grataaaaaaaar click aici
1 Mai cu surprize la BRASOV click aici
Vrei sa comanzi sau vrei sa devii reprezentant Avon? - 0721 706 008

Intalnirea Nationala ClubKIA.ro 2010 click aici
Intalnire ClubKIA.ro la Ploiesti - grataaaaaaaar click aici
1 Mai cu surprize la BRASOV click aici
Vrei sa comanzi sau vrei sa devii reprezentant Avon? - 0721 706 008
Eu sunt din Craiova si am fost total nemultumit de dealerul de aici - oz maraton - asa ca am mers la Mit Motors Baneasa la Razvan Tiron . S-a comportat foarte frumos . Am dat comanda pe 28 iulie si masina trebuie sa vina undeva la inceputul lui octombrie . Acum sper sa nu intarzie prea mult
. In plus , mi-a oferit alarma + senzori de parcare (1600 ron zice el) + presuri + trusa legislativa .
So , recomand MIT BANEASA - Razvan Tiron

So , recomand MIT BANEASA - Razvan Tiron
Mit Motors Militari - George Piha 

KIA CEE'D 1.4 CITY GSL FL, oglinzi pliabile cu semnalizare, ECM, parbriz UV, senzori de ploaie, cheie pliabila etc...Pewter Beige
Album photo
Jurnal de bord

Album photo
Jurnal de bord