Bisisica
Bisisica
Am luat-o ieri, desi era in Bucuresti de doua saptamani si ceva.
Am facut pana acum cam 200KM, primul drum (10x to fuckin' NATO SUMMIT) l-am facut pana la Ploiesti , apoi m-am invartit prin Bucuresti pana pe la 3 noaptea
Impresii.. foarte tare frate! Desi nu prea am termen de comparatie, pana acum conducand doar un oltcit, masina mi se pare super. Un singur minus, legat de suspensii... de la Victoriei la Aviatorilor, pe piatra aia cubica nenorocita, cred ca mi-a incurcat intestinele la cat de tare se simteau denivelarile.
Revin cu info si alte impresii mai pe seara, acum sunt la servici
Am facut pana acum cam 200KM, primul drum (10x to fuckin' NATO SUMMIT) l-am facut pana la Ploiesti , apoi m-am invartit prin Bucuresti pana pe la 3 noaptea
Impresii.. foarte tare frate! Desi nu prea am termen de comparatie, pana acum conducand doar un oltcit, masina mi se pare super. Un singur minus, legat de suspensii... de la Victoriei la Aviatorilor, pe piatra aia cubica nenorocita, cred ca mi-a incurcat intestinele la cat de tare se simteau denivelarile.
Revin cu info si alte impresii mai pe seara, acum sunt la servici
-
- Ministru'
- Auto:
Felicitari, sa o stapinesti sanatos fara probleme.
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Pai de 3 saptamani frec oltcitul in fiecare zi. Nu stiu cati KM am facut pana acum, banuiesc ca am aproape 1000 - daca nu,chiar peste.
Abia ce m-am obisnuit si eu mai bine cu comenzile, si acum o iau de la capat! ) Toate pedalele sunt ingrozitor de moi si nu-mi ofera nici un feedback, mai ales cu ambreiajul am probleme.
Ca sa nu mai zic ca motorul asta tace malc, chiar am dat o cheie la un stop, credeam ca se oprise.
Damn!
Acum tre sa ma duc sa recuperez oltcitania din parcarea IKEA, sta acolo parasit de ieri
Abia ce m-am obisnuit si eu mai bine cu comenzile, si acum o iau de la capat! ) Toate pedalele sunt ingrozitor de moi si nu-mi ofera nici un feedback, mai ales cu ambreiajul am probleme.
Ca sa nu mai zic ca motorul asta tace malc, chiar am dat o cheie la un stop, credeam ca se oprise.
Damn!
Acum tre sa ma duc sa recuperez oltcitania din parcarea IKEA, sta acolo parasit de ieri
Cee'd 1.4 Best, Piston Gray, codename BISISICA, ODO: >74 000 KM din 2.04.2008
clic aici sa vezi ce-am mai pozat
Update de jurnal de bord
Am adunat pana acum 850KM, masina se comporta excelent.
are totusi doua probleme minore:
1. stergatoarele nu functioneaza tocmai perfect, cel al soferului lasa o pelicula de apa la cursa de intoarcere. Am inceput sa ma obisnuiesc, dar totusi... pacat. Le-am sters cu servetele umede, nici un efect.
2. Schimbatorul de viteze intra uneori greu in R, insa am observat ca daca fac miscari hotarate si pana la capat, intra OK.
Saptamana trecuta (aveam masina de 3 zile) m-am intors de la un suc cu niste amici si stateam asa in fata blocului in masina pe la 1 noaptea... hmm ce sa fac, parca as mai conduce.. si am plecat.
M-am dus pana la Alexandria si inapoi, am ajuns in Bucuresti pe la 5:30, RUPT de oboseala... mare prostie am facut, bine ca s-a terminat cu bine.
In weekend am dat o raita pe la tzara, Bucuresti-evitat-Pitesti-C.de.Arges-Bradet. Pe autostrada am mers cu max 130, multumita prietenei (citez:" ESTI NEBUN??????" - asta dupa ce a aruncat un ochi la vitezometru, ca altfel ii placea), masina se comporta super. Oricum n-am de gand "sa-i dau" prea mult, ca deh, inca nu-s eu sofer pe masura Bisisicii.
Drumul de intoarcere a fost nasol, ca a plouat ieri in ultimul hal, dar m-a adus cu bine acasa
Ufff.. daca n-ar fi serviciul asta ce'ar mai inghiti kilometrii acum...
Am adunat pana acum 850KM, masina se comporta excelent.
are totusi doua probleme minore:
1. stergatoarele nu functioneaza tocmai perfect, cel al soferului lasa o pelicula de apa la cursa de intoarcere. Am inceput sa ma obisnuiesc, dar totusi... pacat. Le-am sters cu servetele umede, nici un efect.
2. Schimbatorul de viteze intra uneori greu in R, insa am observat ca daca fac miscari hotarate si pana la capat, intra OK.
Saptamana trecuta (aveam masina de 3 zile) m-am intors de la un suc cu niste amici si stateam asa in fata blocului in masina pe la 1 noaptea... hmm ce sa fac, parca as mai conduce.. si am plecat.
M-am dus pana la Alexandria si inapoi, am ajuns in Bucuresti pe la 5:30, RUPT de oboseala... mare prostie am facut, bine ca s-a terminat cu bine.
In weekend am dat o raita pe la tzara, Bucuresti-evitat-Pitesti-C.de.Arges-Bradet. Pe autostrada am mers cu max 130, multumita prietenei (citez:" ESTI NEBUN??????" - asta dupa ce a aruncat un ochi la vitezometru, ca altfel ii placea), masina se comporta super. Oricum n-am de gand "sa-i dau" prea mult, ca deh, inca nu-s eu sofer pe masura Bisisicii.
Drumul de intoarcere a fost nasol, ca a plouat ieri in ultimul hal, dar m-a adus cu bine acasa
Ufff.. daca n-ar fi serviciul asta ce'ar mai inghiti kilometrii acum...
-
- danezul
- Auto: Cee'd LX Best 1,4 Benzina
Felicitari si drum bun. Cert, esti extrem de motivat in a face km. cu cee'd-ul si acesta este un lucru bun. In Bucuresti sunt destul de multe cee'd-uri.
Fara sa vreau azi, am ajuns la 140 km/h in oras, pe o distanta cam scurta. Desigur nu este chiar bine.
Legat de introducerea in anumite trepte de viteza, m-am confruntat cu aceasta problema.
Numai bine si sa ne vedem in trafic.
Fara sa vreau azi, am ajuns la 140 km/h in oras, pe o distanta cam scurta. Desigur nu este chiar bine.
Legat de introducerea in anumite trepte de viteza, m-am confruntat cu aceasta problema.
Numai bine si sa ne vedem in trafic.
Kia Ceed 1.4 T-GDi 6MT BEST Blue Flame
ODO: 1200
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=165&t=25685
Cee'd LX Best 1,4 Benzina Mars Red Siguranta in trafic prin respect
BV 77 SPD ODO 141.520
Jurnal de bord http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?f=5&t=704 Stiri auto moto
ODO: 1200
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=165&t=25685
Cee'd LX Best 1,4 Benzina Mars Red Siguranta in trafic prin respect
BV 77 SPD ODO 141.520
Jurnal de bord http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?f=5&t=704 Stiri auto moto
masina are garantie 7 ani la motor, indiferent de cum treci de partea de rodaj ...
Cee'd 1,4 LX BEST black pearl IS-&9-MFM - 250000km
Opel Mokka 4x4, 1.4l 140CP
jurnal de bord: viewtopic.php?t=1126
Opel Mokka 4x4, 1.4l 140CP
jurnal de bord: viewtopic.php?t=1126
Da, intr-adevar, 7 ani garantie la motor, dar nu-mi fac sperante ca as putea obtine ceva de la service dupa cativa an fara mari lupte.
Oricum, vroiam sa va intreb daca schimbatorul vostru are joc inainte-inapoi.
Adica de la pozitia N(eutru), inspre vitezele 3 si 4 la mine are un mic joc, poate 0.5 cm de fiecare parte; Nu o vad ca pe o mare problema, insa nu-mi aduc aminte daca asa era si la inceput..
In rest, am ajuns la 1200, nicio problema, nicio troncaitura sau greieras
Sper sa revin dupa weekend cu relatari dintr-o plimbare mai lunga stay tuned
Oricum, vroiam sa va intreb daca schimbatorul vostru are joc inainte-inapoi.
Adica de la pozitia N(eutru), inspre vitezele 3 si 4 la mine are un mic joc, poate 0.5 cm de fiecare parte; Nu o vad ca pe o mare problema, insa nu-mi aduc aminte daca asa era si la inceput..
In rest, am ajuns la 1200, nicio problema, nicio troncaitura sau greieras
Sper sa revin dupa weekend cu relatari dintr-o plimbare mai lunga stay tuned