multumescalaexus wrote:Sus in Unirea cica e k lumea spalatoria.
Unde si cum ne spalam masinile.
referitor la spalare prin mijloace proprii : Si eu am un curatator cu presiune .. si imi spal masina singur ... Imi place ceea ce fac si stiun ca ce e facut cu mana mea ... e sigur...
Sunt si dezavantaje .. care acum le observ ...
1 NU am mereu timp sa merg sa stau 2 ore .. sa o bibilesc ... si daca nu insist in unele zone raman urme de praf care la stergere pot afecta lacul vopselei si pot aparea mici zgarieturi...
2 Furtunul prea mic de la pompa la pistol.. deci trebuie sa ma plimb cu tot cu pompa pe langa masina ... si trebuie sa trag de furtune .. sa feresc priza .. sa nu intre apa .... etc....
3 Samponul nu face spuma ca la spalatorie .. ( nu arunca spuma alba sa "vopseasca" masina in alb).... si parca nu curata in profunzime ...
Sunt si dezavantaje .. care acum le observ ...
1 NU am mereu timp sa merg sa stau 2 ore .. sa o bibilesc ... si daca nu insist in unele zone raman urme de praf care la stergere pot afecta lacul vopselei si pot aparea mici zgarieturi...
2 Furtunul prea mic de la pompa la pistol.. deci trebuie sa ma plimb cu tot cu pompa pe langa masina ... si trebuie sa trag de furtune .. sa feresc priza .. sa nu intre apa .... etc....
3 Samponul nu face spuma ca la spalatorie .. ( nu arunca spuma alba sa "vopseasca" masina in alb).... si parca nu curata in profunzime ...
am spalat masina
am spalat masaina la o spalatotie auto iar dupa citeva zile am vazut o mica zgirietura pe capota .
Cum pot sa fac sa dispara acea zgirietura.
Cum pot sa fac sa dispara acea zgirietura.
am spalat masina
am spalat masaina la o spalatotie auto iar dupa citeva zile am vazut o mica zgirietura pe capota .
Cum pot sa fac sa dispara acea zgirietura. Am o kia ceed sw din 28.februarie
Cum pot sa fac sa dispara acea zgirietura. Am o kia ceed sw din 28.februarie
Cu un polish.
Dar neaparat la cineva care stie ce face.
Daca esti din Bucuresti iti recomand www.expertdetailing.ro
A fost un coleg de forum acolo cu un C4 si i-au scos cateva zgarieturi IMPECABIL.
Era ca NOUA.
Si crede-ma ca sunt foarte foarte perfectionist cand e vorba de chestii din astea.
Pur si simplu arata ca noua zona aia.
I-au luat in jur de 50 de lei.
Dar neaparat la cineva care stie ce face.
Daca esti din Bucuresti iti recomand www.expertdetailing.ro
A fost un coleg de forum acolo cu un C4 si i-au scos cateva zgarieturi IMPECABIL.
Era ca NOUA.
Si crede-ma ca sunt foarte foarte perfectionist cand e vorba de chestii din astea.
Pur si simplu arata ca noua zona aia.
I-au luat in jur de 50 de lei.
Ce parere aveti de asta:
http://www.lasertools.co.uk/item.aspx?item=3706
http://www.lasertools.co.uk/item.aspx?item=3706
1.4 BEST, Machine Silver
Comanda 25.10.2007, seriile 06.12.2007, livrarea 12.01.2008
Comanda 25.10.2007, seriile 06.12.2007, livrarea 12.01.2008
-
- Blue Shadow
- Auto:
Am si eu o intrebare: ce parere aveti de "spalarea uscata" ?
E o firma care vine cu niste spray-uri si fara apa sau furtun, spala masinile din parcare.
Mie mi-a fost teama sa incerc... a incercat cineva pana acum?
E o firma care vine cu niste spray-uri si fara apa sau furtun, spala masinile din parcare.
Mie mi-a fost teama sa incerc... a incercat cineva pana acum?
Toata lumea iti vrea binele... nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!
Kia RIO Sedan 1.6 CVVT Dynamic Polar Silver
Album

Album

@yrandreia
Eu am vazut cum se curata o masina cu "eleven one" (http://www.111.ro/). Masina a iesit super si foarte lucioasa, acum nu stiu ce sa zic daca in timp este afectata vopseaua.
Eu am vazut cum se curata o masina cu "eleven one" (http://www.111.ro/). Masina a iesit super si foarte lucioasa, acum nu stiu ce sa zic daca in timp este afectata vopseaua.
cee'd 1.4 base, oil blue, proiectoare, cotiera, cheie 2 butoane
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
-
- Blue Shadow
- Auto:
@arka multumesc mult !
Am intrat pe site si am si comandat produsul. Vreau sa il testez neaparat, mai ales ca poate fi folosit nu numai pentru autoturisme
Va voi tine la curent cu ce aflu din utilizarea lui
Am intrat pe site si am si comandat produsul. Vreau sa il testez neaparat, mai ales ca poate fi folosit nu numai pentru autoturisme

Va voi tine la curent cu ce aflu din utilizarea lui

Toata lumea iti vrea binele... nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!
Album

Album