Bucăţica de cauciuc de pe frîna de mînă
Buc??ica de cauciuc de pe fr?na de m?n
Sunt curios daca la ceed BEST , la frana de mana exista bucata aia de cauciuc sau nu exista la masina mea . O sa pun o poza ca sa se vada ce imi lipseste mie . Astept raspuns de la cei care au BEST . Multumesc

Fost posesor KIA CEED 1.4 BEST - BLACK PEARL
Acum posesor KIA ProCeed City Cassa White 1.6 GSL
deci u nu ai bucatica aia de cauciuc acolo?:( hai c-o auzi si pe-asta....nu prea se vede bine poza ta,dar din cate imi dadui eu seama..este ceva lipsa acolo...eu unul am cauciuc acolo care pe mijloc este taiat(este impartit in doua parti egale)
deci exista la best acest cauciuc..si cred ca la toate modelele...ar tr sa dai o fuga la dealer sa-i prezinti problema...ar fi fost bine sa observi asta inainte de a pleca cu masina din curte de la dealer!
deci exista la best acest cauciuc..si cred ca la toate modelele...ar tr sa dai o fuga la dealer sa-i prezinti problema...ar fi fost bine sa observi asta inainte de a pleca cu masina din curte de la dealer!
KIa Cee'd,1.4, 109CP--Cine n-are Cee'd sa-si cumpere!:)
http://picasaweb.google.com/rikyriky8/MasinutzaMea
http://picasaweb.google.com/rikyriky8/MasinutzaMea
eu azi m-am uitat si o am
Cee'd 1,4 LX BEST black pearl IS-&9-MFM - 250000km
Opel Mokka 4x4, 1.4l 140CP
jurnal de bord: viewtopic.php?t=1126
eu as fi curios sa vad cum arata fara acea bucata de plastic. ghinionistii sunt invitati sa faca poze sa vedem si noi
Cee'd 1,4 LX BEST black pearl IS-&9-MFM - 250000km
Am descoperit ca bucata aia de cauciuc a cazut in compartimentul franei de mana , am reusit sa o recuperez de acolo dar nu pot sa o montez la loc fara sa desfac toata cotiera asa ca o sa ma gandesc la o alta varianta . Fara acel cauciuc se vede naspa petru ca este gol pe portiunea aia , o sa fac o poza .
Fost posesor KIA CEED 1.4 BEST - BLACK PEARL
Sfatul meu e sa incerci sa o lipesti. Ea s-a rupt de acolo...avea nicte papucei mici din cauciuc care probabil s-au rupt. eu am patit-o. am fost la service si mi-au lipit-o la loc. eu te sfatuiesc sa nu demontezi consola doar pt atat. la mine se pare ca au demontat ceva si mi-au cam zgariat-o in cateva locuri.
Best Pewter Beige
bucata aia de cauciuc e o porcarie, eu o am dar am observat ca nu sta cum ar trebui, adica ea este despicata in doua si una dintre parti sta cuminte si acopera inceputul manetei de la frana, in timp ce a doua nu sta in locasul ei. am incercat s-o prind dar mereu iese. probabil ca este prost gandit mecanismul de prindere
Kia Cee'd GSL 1.4, b-67-VVI, 2008, ~110.000 km
-
- Auto:
-
- danezul
- Auto: Cee'd LX Best 1,4 Benzina
Nici macar nu am fost atent la acest detaliu. Deseara am sa fac un drum si voi studia daca am sau nu acea bucata.
Este bine sa fii atent la detalii. Drum bun.
Este bine sa fii atent la detalii. Drum bun.
Kia Ceed 1.4 T-GDi 6MT BEST Blue Flame
ODO: 1200
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=165&t=25685
Cee'd LX Best 1,4 Benzina Mars Red Siguranta in trafic prin respect
BV 77 SPD ODO 141.520
Jurnal de bord http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?f=5&t=704 Stiri auto moto
ODO: 1200
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=165&t=25685
Cee'd LX Best 1,4 Benzina Mars Red Siguranta in trafic prin respect
BV 77 SPD ODO 141.520
Jurnal de bord http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?f=5&t=704 Stiri auto moto
eu cred ca o ai, pt ca daca nu era...vedeai imediat !spdblue wrote:Deseara am sa fac un drum si voi studia daca am sau nu acea bucata..i. Drum bun.

cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?
Dorele, ne mai tii mult ma?