Lista aşteptare maşina -2008-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Locked
caam sd
Auto:

Post by caam sd »

varianta pe benzina
1.4, 109 cp - BEST

nu am vb cu dealerul despre scut. nu ma deranjeaza ca ar fi din plastic - atata timp cat e scut (sper sa nu iau vreun pietroi .... :lol: )
kia 1.4 best / pewter beige - poze aici: http://picasaweb.google.com/catalinmarica
mercedes benz w203 2.2 elegance / Gri

mr_wizard
vrajitorul
Auto: pro_cee'd 1.6 T-Jet

Post by mr_wizard »

@covrescu_bogdan

Cum sunt baietii de la Valcea? Acolo vreau si eu sa dau comanda saptamana viitoare...Cei de aici din Pitesti sunt praf
pro_cee`d 3D - 1.6 GSL MT LX Base Cassa White+ diverse optionale - achizitionata 07.10.2015 AG-24-NFS
POZE
JB

ODO 130k +

caam sd
Auto:

Post by caam sd »

s-ar putea sa-si fi imbunatatit baietii livrarile... eu asta cred. la cate comentarii sunt pe aici despre treaba asta...

ciudatenia e ca la hyundai i30, il aduc in max 30 zile din coreea (am vrut sa iau i30, si asa mi-a spus dealerul din pantelimon), fata de termenul asta al nostru de 90zile max, cat mi-au zis ei mie. si i30 e mai nou decat ceed. :shock:
kia 1.4 best / pewter beige - poze aici: http://picasaweb.google.com/catalinmarica

caam sd
Auto:

Post by caam sd »

@cristiacad si nu numai...

mi-a spus frate'miu ca a vazut un TIR cu ceeduri prin bucuresti...
era si unul beige ca al meu :lol: doamne ajuta!
nu stiu daca intra sau iesea din bucuresti :D

Bogdang
Auto:

Post by Bogdang »

si eu am comandat un pweeter beige in 21 dec :P
Cee'd best Pweter Beige - CJ-81-RAK

iulitab
Auto:

Post by iulitab »

:lol: A veniiit. Aseara am vazut-o la dealer. Din pacate era tarziu si nu aveam asigurare casco. A ramas ca maine sa o ridic. Mult a fost, putin a mai ramas.
Ceed Best 1.4 Machine Silver

dannastase
Auto:

Post by dannastase »

Am platit masina acum o saptamana, era in gara Progresu, dupa doua zile la Pitesti si uite asa ma plimba in toata tara, astazi astept un raspuns de la ei, m-am c-am saturat de minciuni. Cand am comandat masina se afla in Bucuresti si totusi se amana livrarea, avand toate asigurarile platite. Mie mi-au spus acelasi lucru ca daca o comand cu inbunatatiri vine prin luna aprilie, dar totusi s-ar putea mai devreme, este o mica vrajeala, toti spun acelasi lucru.

caam sd
Auto:

vineeeee...

Post by caam sd »

:lol:
se pare ca luni, marti merg sa o iau...
comandata pe 8ian, ridicata pe 4 feb...
ciudat, fata de ce se scrie pe aici, se pare ca sunt norocos...:) nici macar o luna...

maerean
Auto:

24 ianurie 2008

Post by maerean »

Buna ziua tuturor. Sunt Mihai din Targu Mures si am comandat in 24 ianuarie un CEED SW 1.4 BEST PEWTER BEIGE. Sper sa-l am la inceputul lui aprilie - conform celor de la reprezentanta-.

misuspita
cantaretzu'
Auto: Proceed

Post by misuspita »

IC3 wrote:Oricum stau cu ochii pe evolutia cursului euro ca am inteles ca se va achita valoarea la cursul euro din momentul in care imi va veni masina...adica la cursul care o sa fie prin martie :shock:
Adica de exemplu daca platesti integral masina cand faci comanda (sa zicem), la cursul de atunci, cand iti aduc masina va trebui sa se faca corectia la cursul valutar nou???

Chiar sunt curios, pt ca eu voi avea banii toti in momentul cand voi face comanda si sunt intr-o mica dilema personala. Si-asa de la inceputul lui decembrie pana acum a crescut valoarea in lei a masinii cu cca 1500 de euro... [shot] si m-a lovit rau de tot. Mersi
Ex-Pro Cee'd 1,4 Best
Actual Ford Focus mk4 1.0 125CP

IC3
Suspect
Auto:

Post by IC3 »

Nu...daca achiti toata suma de la inceput nu se mai face nici o corectie. Daca iti convine cursul din ziua in care faci comanda e totul ok...platesti si gata. Eu unul prefer sa ma astept ca poate o mai scadea prin martie cand trebuie sa-mi vina mie.
Cand am dat eu comanda era un curs de 38 800 pt un euro si mi s-a parut foarte mult. Ma gandesc ca mai rau de atat nu poate fi.
Cee'd 1.6 CRDI HP, So RED.
Comanda data pe 25.01.2008; achitata integral 19.03.2008 si ridicata pe 10.04.2008.
Album foto IC3's Cee'd

misuspita
cantaretzu'
Auto: Proceed

Post by misuspita »

Cand am inceput sa visez si sa imi fac planurile cu masina, cursul era de vreo 32.000...he-he, ce vremuri :D Acum mi-e cam frica sa ma gandesc ca poate schimba leul prefixul. Si-asa ma cam intind, dar sa se duca peste 40.000 e prea mult.
Ex-Pro Cee'd 1,4 Best
Actual Ford Focus mk4 1.0 125CP

caam sd
Auto:

Post by caam sd »

@ maerean
felicitari pentru alegere, chiar e o masina buna.
si mie mi-au spus 3 luni, dar mi-au adus-o intr-un timp record zic eu... mai putin de o luna.
iti doresc sa fii la fel de norocos ca si mine
:lol:
(cred ca l-a cat l-am stresat pe saracu baiat de la IMG - cred si eu ca mi-au adus-o asa repede 8) - l-am sunat odata si l-am intrebat ceva de genu... "da breloc cu masinuta kia cee'd aveti?" :lol:

super culoare:)

covrescu_bogdan
Auto:

Post by covrescu_bogdan »

@mr_wizard

Dealerii din Vl...Hmmm. NU prea se grabesc sa onoreze mai repede comenzile :) . Mi-au raspuns destul de bine la toate intrebarile pe care le - am pus...

covrescu_bogdan
Auto:

Post by covrescu_bogdan »

Mi-au facut cadou si o telecomanda:)) Bineinteles o monteaza tot pe banii mei...:))

Locked

Return to “Generalităţi”