Narmer wrote: Eu mi-o spal la reprezentanta Hyundai, din port. Pana acum numai acolo am fost si nu am termen de comparatie.
Si eu stiam ca spala bine insa, acolo m-am ales eu cu prima zgarietura de pe capota (la nici doua ore dupa ce am luat masina). Poate a fost un accident dar de atunci nu am mai calcat pe la ei.
Mergeam des la spalatoria de la trecerea BAC pina mi-au lasat si acolo urme pe masina. I-am sters de pe lista si pe astia. In cele din urma am descoperit o spalatorie pe centura vis-a-vis de reprezntanta Opel. E si mai aproape de mine si pana de curand, avea avantajul ca functiona 24 din 24. Folosesc spuma activa si daca vrei o da si cu ceara dar trebuie sa precizezi lucrul asta. Un exterior este 14 RON ( include ceara ) + 3 - 5 RON atentia pustiului. Interiorul nu mai stiu exact cat costa ca foarte rar e nevoie sa o curat, dar cred ca e in jur de 10 RON. E drept ca nu pot spune ca am foarte mare incredere in ei insa, mie imi place cum se ocupa de masina pustiul de care spuneam.
!!! E vorba de spalatori din GALATI.