Sa ne cunoastem/recunoastem,adica: Pe cine am mai vazut

FULL OPTIONS Cassa White KIA Cee'd 2.0 140HP DSL MT STYLE + Black sport concept interior, silver stitching, alloy pedals, black headlamp bezels, 17-inch x 7.0J alloy wheels Type 2 FOTOGRAFII: CLICK AICI!
Salutari pt un Silver Machine cu nr rosii (dat flashuri) pe 13 Septembrie, zona Marriott, duminica in jurul orei 15. Si nu stiu...JAX, Sambata in jur de 20:10, erai pe la Unirii? Pus avarii da nici un raspuns
...dc nu salutari celui pe care l-am vzt...

Since 08.01 proud owner of KIA Cee'd 1.4 Best...si cam atat...da ce merge 
B 33 WDC
++Ma petite "samanta"++

B 33 WDC
++Ma petite "samanta"++

aseara pe la 18:00 BV26TMA..intr-o parcare prin Florilor?!....
Cee'd 1.4 GSL LX MT Machine Silver ."Ltd. Edition"
Jurnal de bord: http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?t=316
ODO 75000km
--------------------------
FOLOSESTE "SEARCH" INAINTE SA POSTEZI
POSTEAZA IN SECTIUNEA CORECTA
RESPECTA MEMBRII ACESTUI FORUM
ODO 75000km

-
- Auto:
ma, nu stiu ce sa zic ca si eu m-am flash-uit cu un pewieter beige parca (sau mai inchisa la culoare parca piston grey) la intersectia de la Panduri cu 13 (mai sus de Marriott) tot Duminica si tot cam pe la ora aia 15:00. Numai ca io am Piston Grey cu numere rosii nicidecum Silver Machine.eldtimer wrote:Salutari pt un Silver Machine cu nr rosii (dat flashuri) pe 13 Septembrie, zona Marriott, duminica in jurul orei 15
Si pe centura in zona Carrefour Militari Sambata am depasit un beige care a facut la dreapta catre autostrada in spatele meu, dat avarii raspuns cu flash-uri! Salutari!

Kia CEE'D 1.6 DSL LX BASE 90 CP + ceva optionale. PISTON GREY
poze in curand...
poze in curand...
da provincia...nimic?
eu am vazut mai multe ceed-uri in iasi insa m-am uitat mai mult la soferi decat la placile de inmatriculare
eu am vazut mai multe ceed-uri in iasi insa m-am uitat mai mult la soferi decat la placile de inmatriculare

Cee'd 1,4 LX BEST black pearl IS-&9-MFM - 250000km
Opel Mokka 4x4, 1.4l 140CP
jurnal de bord: viewtopic.php?t=1126
acum 10 minute, un sobolan cu numere rosii de Mures..in complexul duplex2.....
Cee'd 1.4 GSL LX MT Machine Silver ."Ltd. Edition"
ODO 75000km
ODO 75000km

@victor - daca erai in dreapta cu o doamna si cand am trecut prin fata ta ti-am facut si cu mana si ai zambit, yo eram...si e oil blue jegos
...ce-i drept nici eu nu am sesizat culoarea ta exacta, dar intr-adevar aveai nr rosii...

Since 08.01 proud owner of KIA Cee'd 1.4 Best...si cam atat...da ce merge 
B 33 WDC
++Ma petite "samanta"++

B 33 WDC
++Ma petite "samanta"++

dap EU erameldtimer wrote:@victor - daca erai in dreapta cu o doamna si cand am trecut prin fata ta ti-am facut si cu mana si ai zambit, yo eram...si e oil blue jegos...ce-i drept nici eu nu am sesizat culoarea ta exacta, dar intr-adevar aveai nr rosii...

salutari DECI

vii Sambata asta la Academie?
poze in curand...
poze in curand...
aaa.. da.. si aseara pe la 20:30 (cred) dupa intersectia de la Trafic greu spre Sebastian - Prosper zarit CEE'D cassa white b XX NNT cu care m-am salutat respectuos (avarii + flash-uri) plus facut cu mana la o domnisoara care statea pe locurile din spate
salutari.
P.S daca stau bine si ma gandesc am mai zarit acest cassa white mai acum o luna tot prin zona aceea. Am zis si aici parca... cu o tipa care a coborat din dreapta lui cassa white si s-a urcat la volanul unui piston grey ... ambele Crdi

salutari.
P.S daca stau bine si ma gandesc am mai zarit acest cassa white mai acum o luna tot prin zona aceea. Am zis si aici parca... cu o tipa care a coborat din dreapta lui cassa white si s-a urcat la volanul unui piston grey ... ambele Crdi

poze in curand...
poze in curand...
-
- Auto:
da, am avut ceva treaba acolo la adminsitratia finantelor publice.
de fapt am avut treaba la primarie, de la care m-au trimis (ca cica nu era competenta lor) la finantele locale de langa hala (ca cica nu era competenta lor), de la care m-au trimis la finantele municipiului de langa RC Star, de unde, evident ca nefiind de competenta lor m-au trimis inapoi la primarie, unde s-a descoperit ca era de competenta lor. asta e administratia publica din romania.
cam murdara masina, helici, nu-i asa?:)
de fapt am avut treaba la primarie, de la care m-au trimis (ca cica nu era competenta lor) la finantele locale de langa hala (ca cica nu era competenta lor), de la care m-au trimis la finantele municipiului de langa RC Star, de unde, evident ca nefiind de competenta lor m-au trimis inapoi la primarie, unde s-a descoperit ca era de competenta lor. asta e administratia publica din romania.
cam murdara masina, helici, nu-i asa?:)
Cee'd 1,4 LX BEST black pearl IS-&9-MFM - 250000km
Daca intri in Sema Parc ai sa vezi f multe C'eed-uri ... printre care si al meu, in timpul saptamaniiJohnny27 wrote:Am uitat sa precizez unde![]()
In incinta Sema Parc
Fost Posesor Cee'd 1,6 90 CP, Classic, Piston Grey din data de 11.06.2007 ora 18:00 B-95-LEA, o sa imi iau alta LEA cand ma intorc in tara