dealerii astia nu sunt sanatosi la cap, CAND IMI VINE MASINA

Forum cu de toate despre Kia cee'd
cristiacad
Auto:

dealerii astia nu sunt sanatosi la cap, CAND IMI VINE MASINA

Post by cristiacad »

dau comanda la ceed pe 23 dec, era sambata dai fugi la banca plateste taxa de comanda 60 mil fugi inapoi sa ii prind pe aia la dealer, le dau odinul de plata, face copie dupa el si zice k ma suna ei, sun pe 7 ian zic k a trecut destul sa vad ce vesti au , ce sa vezi eu nu apream pe nicaieri cu nici o comanda nici o chestie, hartia de comanda fusase completata de un pe nume x, agent vanzari, ma duc acolo pe 7 cu ordin de plata, hartia aia de la ei cu comanda, se recomanda unu acolo eu sunt x, pai nu tu erai cand am facut hartia, era altu. DA aveti dreptate dar eu sunt x , cel care aparepe hartie , dar eu am fost in concediu si altcineva a facut hartia in numele meu, comanda nu este facuta, banii intrasera la ei in cont. DAR stati sunte-ti "NOROCOSI" avem masina dv in parc in slovacia. vine in ..... 2 sapt 7+14= 21 ianuarie. azi 22 sun la ei. Masina dvs este in tara dar este la buc in gara, In gara ???? zic eu, da este pe tren sta in gara ..... cat ?? 2 sapt se odihneste pana ii vine randul, la trailer, Pai ma duc eu sa o iau, Treb sa o luati de la noi, o sa vina in parc la noi.etc.. ASTEPT.... ma intreb cat, masina esteluata in leasing treb sa platesc in 2 sapt rata de leasing, la ce platesc inca nu stiu.
MAI ARE CINEVA ACELASI PROBLEME CU DEALERII?
CAM CAND CREDETI CA IMI VA VENI MASINA ??
CE SA FAC?
Last edited by cristiacad on 22 Jan 2008, 17:16, edited 2 times in total.

helici_florin
Auto:

Post by helici_florin »

n-ai nici o luna de cand ai dat comanda initial, plus ca a cost craciun + anul nou! Nu vad ce pretentii ai. Au depasit pana in mom de fata cu o zi si gata esti nervos ?! Eu mai am o saptamana si fac 3 luni, si nu se sinchisesc sa imi dea o data exacta. Sunt unii care au stat si 4 luni.
Eu zis ca sa nu impacientezi. La toti dealerii este asa. Inca ai avut noroc ca ai gasit una care e gata facuta, si va dura sub 3 luni. (o luna dupa cum speune dealerul, de pe 7 cand s-a dat comanda real, si au trecut 2 sapt si mai dureaza 2, deci o luna, repede zic eu :))

Asteptare usoara in continuare. Si nu prea cred ca ai ce face legal pt asta, ca banuiesc ca in contractul semnat cu ei (sau ce o fi) apare (daca apare) un termen de 60-90 zile. Deci inca nu s-a depasit nici un termen, decat cel verbal care este egal cu zero.
Cee'd Pewter Beige , 1.6 DSL 115 cp BASE + optionale
uneori Vw Passat '02 1.9 TDI 131 CP
Albume

lus
din umbra...
Auto: cee'd

Post by lus »

de acord cu florin: si eu am asteptat peste 3 luni: comanda 19 septembrie, plata integrala 10 decembrie, si desi mi-au spus ca o voi avea pana la craciun, am ridicat-o pe 11 ianuarie, dupa ce am asteptat vreo 3 zile si numere rosii.

psystem
Geologu'
Auto:

Post by psystem »

Si eu la fel: comanda 23 aprilie ridicata 7 iulie.

Masina merita sa stii.

Daca nu iti convine cat astepti, mai uitat-te si pe la alte marci cat e termenul de asteptare...
KIA Cee'd 1,4 GLS, 07/07/07, Mars Red, Base + Cateva optionale ODO: 121.000+ Km///album\\\///JB\\\
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km

kenwood28y
Auto:

Post by kenwood28y »

Astia de la Kia Mit Motors sunt chiar nesimtiti, si daca mai trec cateva zile o sa spun si numele dealer-ului, mi s-a spus ca masina v-a veni in cel mult doua luni si ca la ritmul in care au inceput sa vina o sa o am chiar mult mai repede. Comanda am dat-o pe 19 noiembrie 2007, au trecut doua luni si cateva zile si ei nu mi-au dat inca seria de sasiu pentru a putea face dosarul pentru raiffeisen, asa ca am pierdut o diferenta de curs cam 60 milioane si se poate sa mai pierd. Si cand ma gandesc ca este o Kia parca ma ia cu friguri. Apropo suma ceruta pentru comanda e cam cum il taie capul pe dealer. Eu am dat 20 mil si cred ca o sa renunt la comanda. Am prins si o reducere de 5% . Asa ca dak sunteti interesati de mashinutza contactati-ma. Mashina e un 1.6 DSL HP LX Base Piston Grey, 13802 euro.
Cee`d 1,6 dsl hp base

malybe
alle
Auto:

Post by malybe »

eh mie macar mi-a venit repede masina ..in doua sapt, in ultima zi lucratoare a lunii dec. dar acum am probleme cu leasingul, cu ratele lor, termenele lor de plata.
kia cee'd best black

bogdan241
Auto:

Post by bogdan241 »

intr-un cuvant: haos total!
Cee'd 1.6 GSL Black Pearl, Classic + Interior piele, Geamuri fumurii + actionare electrica fata/spate, Pachet Sport, ESP, Climatronic, Cheie pliabila, Scaune incalzite, Oglinzi electrice.

www.tuninginfo.ro - Prietenul masinii tale!

zc
Auto:

Post by zc »

si eu tot 3 luni am asteptat: ~20 septembrie 21 decembrie. dealerul a fost ok. la doua zile dupa ce am platit am luat masina. faza cu euro e urita rau pentru cine trebuie sa platesca acum. si eu mi-am cam dat banii de sarbatori sa compensez cresterea euro.
Ceed 1.4 Best

Elf-ul
Auto:

Post by Elf-ul »

Si eu astept o Kia Cee'd 1.4 Best si pot sa confirm ca intr-adevar lotul de masini este in Gara .....dar asta este situatia vorba cuiva care a scris mai sus pe contract ai termen maxim 90 zile asadar .......spor la ros unghiile in continuare :D

Razica
Auto: ceed 1.4 TGDI

Post by Razica »

toti am asteptat intre 30 pana la 90 de zile ...si la vw si la skoda este exact acelasi termen de livrare... asa ca stimate cristiacad poti sa t consideri fericit. a mea a venit dupa 1 luna si jumatate ... si m am dus la baneasa sa o ridic personal, comanda fiind data la sediul kia de la tineretului ... si dak nu ma duceam pana la baneasa mai stateam inca 2 zile pana o aduceam p platforma la dealer.
cee'd 1.6 crdi pewter beige
Hyundai I30 Facelift 1.6 GSL - ex
Ceed 1.4 TGDI

caam sd
Auto:

Post by caam sd »

ma ia cu dureri de cap...
sa inteleg ca eu sunt mai norocos...
comandata pe 8 ianuarie, si azi m-a sunat dealerul si mi-a spus ca in ianuarie o ridic... (IMG/dimitrie cantemir) si s-au comportat profi pana acum. - eu am ales sa o cumpar de acolo pentru ca numele dealerului seamana cu cel al colegului meu de birou... :lol:
kia 1.4 best / pewter beige - poze aici: http://picasaweb.google.com/catalinmarica
mercedes benz w203 2.2 elegance / Gri

caam sd
Auto:

Post by caam sd »

erata: in februarie o ridic
kia 1.4 best / pewter beige - poze aici: http://picasaweb.google.com/catalinmarica
mercedes benz w203 2.2 elegance / Gri

diacos
Auto:

Post by diacos »

Ia uitati-va in semnatura mea :wink: M-a mai intrecut cineva la termenul de livrare? Bafta tuturor!
1.4 GSL EX CLASSIC Oil Blue/Rainbow Blue+ multe altele; comanda 07/07, serie 26/09. plata 27/09, promisa 15-20/10, vazuta in 02/11, ridicata 07/11, asteptata 122 zile. punct .

kenwood28y
Auto:

Post by kenwood28y »

Incredibil! 122 zile!
Mi-a venit si mie seria de sasiu, si a doua zi cea de motor, s-au inteles cu cei de la banca precum soarecele si pisica. Se pare ca si seria mashinii mele era venita mai de mult dar nu a vrut sa mi-o dea, desi am sunat in fiecare zi.
Sper sa vina si mashinutza mea cat mai repede.
Cee`d 1,6 dsl hp base

Razica
Auto: ceed 1.4 TGDI

Post by Razica »

am si o intrebare pt diacos ... dak ai vazut-o p 2.. d c nu ai ridicat o atunci ? sau nu aveau actele pregatie?
cee'd 1.6 crdi pewter beige
Hyundai I30 Facelift 1.6 GSL - ex
Ceed 1.4 TGDI

Post Reply

Return to “Generalităţi”