Sa ne cunoastem/recunoastem,adica: Pe cine am mai vazut
cand ma duc la serviciu vad in fiecare zi parcat intr-o parcare de pe langa patria o masinutza piston grey, dj-33-AVD inainte sa-mi vina ceed-ul, in cele 2 saptamani de asteptare, "salivam" intotdeauna cand o vedeam. 

-
- Auto:
mergeam pe 31 dec. din bt spre iasi , dar nu cu ceed. Pe drum, undeva nu foarte departe de iasi, am depasit 2 ceed care mergeau impreuna. Unul din ele era gri si botzita binisor fatza stanga, cealalta din fata ei era intreaga si era ceva culoare mai inchisa. Cel gri care era sifonat avea numere rosii.
Imi pare rau ca a trecut in noul an cu un gust amar. Nu stiu cine erau cei cu ceed-urile. Dar ii salut oricum, poate unul din ei intra si pe-aici
PS: ei mergeau cu 80-90, eu cu 110-120 si nu prea am observat multe. oricum cand am depasit am claxonat prieteneste si-am pus 1 secunda avariile
. Sper sa nu fi inteles altceva cei de la volan 
Imi pare rau ca a trecut in noul an cu un gust amar. Nu stiu cine erau cei cu ceed-urile. Dar ii salut oricum, poate unul din ei intra si pe-aici

PS: ei mergeau cu 80-90, eu cu 110-120 si nu prea am observat multe. oricum cand am depasit am claxonat prieteneste si-am pus 1 secunda avariile

-
- Auto:
am parcat in acelasi timp undeva pe rucar-bran, doi "ceed-eri" kompass blue.
B-66-ZYY
daca esti pe aici pe forum, STINGE FRATE LUMINA DE CEATA DACA NU E CEATA. ca mi-ai scos ochii cu ea. de ce crezi ca-ti tot dadeam blitzuri? de ce crezi ca m-am bagat in fata ta si tot aprindeam si stingeam lumina de ceata?
fii mai atent data viitoare
B-66-ZYY
daca esti pe aici pe forum, STINGE FRATE LUMINA DE CEATA DACA NU E CEATA. ca mi-ai scos ochii cu ea. de ce crezi ca-ti tot dadeam blitzuri? de ce crezi ca m-am bagat in fata ta si tot aprindeam si stingeam lumina de ceata?

Mergeam linistit catre birou dimineata pe la udriste, pac una gri misto vad ca deschide geamul, un giurgiuvean simpatic, salut! sa o stapanesti sanatos, misto... imi place stentimentul de club, macar astia care suntem in forum sa pastram asta... ca deja incepe sa se umple bucurestiul
Respect pentru GR-99-KIA
BTW... intalnire ceva sa va arat superbitatea? si sa imi arati creativitatea la adaugarea accesoriilor cat si a tapiteriei? Vreau sa vad si eu o piele cu amprenta de pneu

Respect pentru GR-99-KIA

BTW... intalnire ceva sa va arat superbitatea? si sa imi arati creativitatea la adaugarea accesoriilor cat si a tapiteriei? Vreau sa vad si eu o piele cu amprenta de pneu

FULL OPTIONS Cassa White KIA Cee'd 2.0 140HP DSL MT STYLE + Black sport concept interior, silver stitching, alloy pedals, black headlamp bezels, 17-inch x 7.0J alloy wheels Type 2 FOTOGRAFII: CLICK AICI!
mama mama ce bine arata... pacat la mine ar fi aratat grav! vezi fotografiile mele...
FULL OPTIONS Cassa White KIA Cee'd 2.0 140HP DSL MT STYLE + Black sport concept interior, silver stitching, alloy pedals, black headlamp bezels, 17-inch x 7.0J alloy wheels Type 2 FOTOGRAFII: CLICK AICI!
-
- danezul
- Auto: Cee'd LX Best 1,4 Benzina
9 ianuarie, Bv, un cee'd negru cu numere rosii de Sibiu.
Kia Ceed 1.4 T-GDi 6MT BEST Blue Flame
ODO: 1200
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=165&t=25685
Cee'd LX Best 1,4 Benzina Mars Red Siguranta in trafic prin respect
BV 77 SPD ODO 141.520
Jurnal de bord http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?f=5&t=704 Stiri auto moto
ODO: 1200
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=165&t=25685
Cee'd LX Best 1,4 Benzina Mars Red Siguranta in trafic prin respect
BV 77 SPD ODO 141.520
Jurnal de bord http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?f=5&t=704 Stiri auto moto
m-am salutat si eu prin iasi cu cativa ...unii cunoscuti, atii nu