Cum se modifica culoarea ceasurilor de bord (pentru noapte)?
Cum se modifica culoarea ceasurilor de bord (pentru noapte)?
Sper sa nu spun aberatii, dar citisem intr-un articol ca acea culoare portocalie in care se coloreaza ceasurile de bord pe timp de noapte se poate regla sa nu fie asa tipatoare.
A mai auzit cineva asa ceva? Ths.
A mai auzit cineva asa ceva? Ths.
Cee'd 1.4 GSL - Pewter beige cu proiectoare ceata, jenti aliaj, scaun sofer reglabil, volan si schimbator in piele, alarma si foarte frumoasa
-
- Auto:
se poate: in stanga volanului, langa reglajul farurilor pe inaltime este reglajul intensitatii luminii. am inteles ca nu este pe toate masinile, da' daca spui ca e cu 'de toate' , ar trebui sa il gasesti
....

Kia Cee'd 1.6 CRDI Pewter Beige (GL 83 THT)
ODO: 137.111km
poze: https://picasaweb.google.com/1129296780 ... 44/KiaCeed
ODO: 137.111km
poze: https://picasaweb.google.com/1129296780 ... 44/KiaCeed
-
- 3/E
- Auto:
eu as marii intensitatea un pic 

Cee'd 1.4 GSL LX MT Machine Silver ."Ltd. Edition"
Jurnal de bord: http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?t=316
ODO 75000km
--------------------------
FOLOSESTE "SEARCH" INAINTE SA POSTEZI
POSTEAZA IN SECTIUNEA CORECTA
RESPECTA MEMBRII ACESTUI FORUM
Jurnal de bord: http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?t=316
ODO 75000km

FOLOSESTE "SEARCH" INAINTE SA POSTEZI
POSTEAZA IN SECTIUNEA CORECTA
RESPECTA MEMBRII ACESTUI FORUM
condus noaptea (nu in oras!)...exact ce am anticipat: intensitatea (si culoarea!) luminii de bord e f suparatoare . stie careva cum, cat, unde se poate monta un blestemat de potentiometru ? de culoare nu mai intreb 

cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?
Dorele, ne mai tii mult ma?
-
- Auto:
KIA
sincer mie imi place mult culoarea ceasurilor de bord noaptea.oricum am LX
culori
bine pusa problema...
salutare, sunt nou pe forum, am comandat un ceed 1.4 best pe 9 ianuarie, si am avut de ales intre kia si Hyundai i30. am ales ceed din cauza designului, dar culoarea luminilor as fi vrut sa fie de la i30, adica albastru...; acuma.. (poate e doar moft, nu stiu exact cum e cu portocaliul ala, pare ok) dar daca vrem alta culoare.... cred ca e o treaba pe care o fac cei de la service-ul autorizat, evident pe banii nostri.. nu?
a facut-o cineva?
salutare, sunt nou pe forum, am comandat un ceed 1.4 best pe 9 ianuarie, si am avut de ales intre kia si Hyundai i30. am ales ceed din cauza designului, dar culoarea luminilor as fi vrut sa fie de la i30, adica albastru...; acuma.. (poate e doar moft, nu stiu exact cum e cu portocaliul ala, pare ok) dar daca vrem alta culoare.... cred ca e o treaba pe care o fac cei de la service-ul autorizat, evident pe banii nostri.. nu?
a facut-o cineva?

apropo de bord...
am gasit o poza pe net si vad ca in locul butoanelor alea la mp3 player e un ecran ...
stie cineva ce e cu el? eu n am vazut la nimeni pe JB asa ceva, nici macar la baiatul acela care si a pus cam tot ce se poate pune pe ea..
o fi NAVI?

am gasit o poza pe net si vad ca in locul butoanelor alea la mp3 player e un ecran ...
stie cineva ce e cu el? eu n am vazut la nimeni pe JB asa ceva, nici macar la baiatul acela care si a pus cam tot ce se poate pune pe ea..
o fi NAVI?

Ex: Ceed 1.4 Best, Kompass Blue
Ex: Subaru Impreza 2.0S, Pearl White
Now: Subaru Impreza WRX STI 2.5T, Rally Blue & Ceed 1.4 City
Ex: Subaru Impreza 2.0S, Pearl White
Now: Subaru Impreza WRX STI 2.5T, Rally Blue & Ceed 1.4 City
e nasol navi propus de ei...la banii aia iti iei un gps cum trebuie 

Cee'd 1.6 GSL Black Pearl, Classic + Interior piele, Geamuri fumurii + actionare electrica fata/spate, Pachet Sport, ESP, Climatronic, Cheie pliabila, Scaune incalzite, Oglinzi electrice.
www.tuninginfo.ro - Prietenul masinii tale!
www.tuninginfo.ro - Prietenul masinii tale!
se poate monta un buton de reglaj cum au versiunile superioare, costa cam 100 euro, vedeti in topicul cu lumina suparatoare.
1.6 DSL LP Base Pewter Beige + optionale
vrrrrroooooommm !!!!!! vrrrrroooooommm !!!!!!
www.erepublik.com
vrrrrroooooommm !!!!!! vrrrrroooooommm !!!!!!
www.erepublik.com