Sa ne cunoastem/recunoastem,adica: Pe cine am mai vazut

Întîlnirile clubului, activităţi (mai mult sau mai puţin organizate), pe cine am mai văzut...
Post Reply
gabz
wiiiiiii
Auto:

Post by gabz »

cand ma duc la serviciu vad in fiecare zi parcat intr-o parcare de pe langa patria o masinutza piston grey, dj-33-AVD inainte sa-mi vina ceed-ul, in cele 2 saptamani de asteptare, "salivam" intotdeauna cand o vedeam. :lol:

helici_florin
Auto:

Post by helici_florin »

mergeam pe 31 dec. din bt spre iasi , dar nu cu ceed. Pe drum, undeva nu foarte departe de iasi, am depasit 2 ceed care mergeau impreuna. Unul din ele era gri si botzita binisor fatza stanga, cealalta din fata ei era intreaga si era ceva culoare mai inchisa. Cel gri care era sifonat avea numere rosii.

Imi pare rau ca a trecut in noul an cu un gust amar. Nu stiu cine erau cei cu ceed-urile. Dar ii salut oricum, poate unul din ei intra si pe-aici :)

PS: ei mergeau cu 80-90, eu cu 110-120 si nu prea am observat multe. oricum cand am depasit am claxonat prieteneste si-am pus 1 secunda avariile :). Sper sa nu fi inteles altceva cei de la volan :)
Cee'd Pewter Beige , 1.6 DSL 115 cp BASE + optionale
uneori Vw Passat '02 1.9 TDI 131 CP
Albume

critzulescu
Auto:

Post by critzulescu »

Intalnit un ceed negru in parcare la hotel (Statiunea DRIENICA-SLOVACIA), B-XX-CEU. Eram cu ceed-ul meu VL-34-MDS. Surprins placut ;). Care esti? :)
1.4 EX + Optionale
P. Beige/Classic Black
Din Oct-2007
Galerie FOTO

scubli
"ambiguus"
Auto:

Post by scubli »

Astazi, asteptand in parcarea din gara Oradea a trecut pe langa mine un cee'd frumusel cu grila xR, numerele parca erau BH 49 MAC :|
E cineva dintre noi si nu am fost eu destul de atent pe forum sau nu e ?!

hotshut
Head hunter
Auto:

Post by hotshut »

Ieri in parcare la Emag(semanatoarea)un ceed negru BZ 13 BAU,"fratele "moldovean al meu B 49 BAU.
Cee'd LX Best 1,4 Benzina Mars Red,B-xx-BAU

dorst
Auto:

Post by dorst »

in fiecare zi cand ma intorc de la scoala trec pe langa un ceed oil blue cu numere rosii in mazepa 2 langa centru de recoltare sange. Trec si pe aici pe langa posesor si nu-l obsev?
Kia cee'd SW 1.4 best, oil blue
Poz'n'e;Lista comenzilor;Jurnal de bord;

Alex
Auto: kia

Post by Alex »

un kia argintiu cu numere rosii in Titulescu, parcata in fatza la citroen (sic!) :D.... m-am uitat cu privirea aia tampa de indragostit vreo 2 minute in frig, seara, la ea... :oops:
si mai e una...parcata mai spre megaimage....

mihaizzz
Auto:

Post by mihaizzz »

Cu cine m-am salutat in dimineata asta, pe la piata Pache Protopopescu? Am uitat numarul, un CRDI machine silver, cred (ca era murdara :P )
KIA Cee'd, 1.4 BASE + optionale, Piston Grey
PH-09-SKU
KM: ~40000

gabz
wiiiiiii
Auto:

Post by gabz »

am parcat in acelasi timp undeva pe rucar-bran, doi "ceed-eri" kompass blue.
B-66-ZYY
daca esti pe aici pe forum, STINGE FRATE LUMINA DE CEATA DACA NU E CEATA. ca mi-ai scos ochii cu ea. de ce crezi ca-ti tot dadeam blitzuri? de ce crezi ca m-am bagat in fata ta si tot aprindeam si stingeam lumina de ceata? ;) fii mai atent data viitoare

ozu
Auto:

Post by ozu »

stand in statie la tramvai azi dimineata pe la circ facea stanga pe barbu vacarescu B-32-SID (pot sa zic ca culoarea dakar yellow mi-a atras atentia imediat :o )
si invers spre tei un pewter beige cu numere provizorii
CEE'D 1.4 BEST MSilver
50-BAU

Image

jax
Auto:

Post by jax »

Mergeam linistit catre birou dimineata pe la udriste, pac una gri misto vad ca deschide geamul, un giurgiuvean simpatic, salut! sa o stapanesti sanatos, misto... imi place stentimentul de club, macar astia care suntem in forum sa pastram asta... ca deja incepe sa se umple bucurestiul :D

Respect pentru GR-99-KIA :D

BTW... intalnire ceva sa va arat superbitatea? si sa imi arati creativitatea la adaugarea accesoriilor cat si a tapiteriei? Vreau sa vad si eu o piele cu amprenta de pneu :(
FULL OPTIONS Cassa White KIA Cee'd 2.0 140HP DSL MT STYLE + Black sport concept interior, silver stitching, alloy pedals, black headlamp bezels, 17-inch x 7.0J alloy wheels Type 2 FOTOGRAFII: CLICK AICI!

radu84
BACK IN BUSINESS
Auto:

Post by radu84 »

Asta este tapiseria de piele + stofa - amprenta de pneu. Arata demential ! Cap_PDT_01_02
Priveste si plangi : :P
Image
Kia Cee'd kompass blue 1,4 GSL - CT 22 BAU
Album foto
ODO : 22.500km+

jax
Auto:

Post by jax »

mama mama ce bine arata... pacat la mine ar fi aratat grav! vezi fotografiile mele...
FULL OPTIONS Cassa White KIA Cee'd 2.0 140HP DSL MT STYLE + Black sport concept interior, silver stitching, alloy pedals, black headlamp bezels, 17-inch x 7.0J alloy wheels Type 2 FOTOGRAFII: CLICK AICI!

spdblue
danezul
Auto: Cee'd LX Best 1,4 Benzina

Post by spdblue »

9 ianuarie, Bv, un cee'd negru cu numere rosii de Sibiu.
Kia Ceed 1.4 T-GDi 6MT BEST Blue Flame
ODO: 1200
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=165&t=25685
Cee'd LX Best 1,4 Benzina Mars Red Siguranta in trafic prin respect
BV 77 SPD ODO 141.520
Jurnal de bord http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?f=5&t=704 Stiri auto moto

manucu01
Auto:

Post by manucu01 »

m-am salutat si eu prin iasi cu cativa ...unii cunoscuti, atii nu :))
Cee'd 1,4 LX BEST black pearl IS-&9-MFM - 250000km
Opel Mokka 4x4, 1.4l 140CP
jurnal de bord: viewtopic.php?t=1126

Post Reply

Return to “Întâlniri şi activităţi”