Nu mai citaţi (tot) postul anterior!
Nu mai cita?i (tot) postul anterior!
Chiar nu are rost!
Sunt forumuri care interzic citarea unui post din pagin?, sau cu mai pu?in de 8 ?n urm?, s? nu exager?m, dar hai s? nu mai lu?m postul omului cu totul!
Sunt forumuri care interzic citarea unui post din pagin?, sau cu mai pu?in de 8 ?n urm?, s? nu exager?m, dar hai s? nu mai lu?m postul omului cu totul!
-
- 3/E
- Auto:
Si de asemenea, daca vreti doar sa raspundeti ultimului post al unui user, insa de la acel post si al dvs s'au mai intercalat si ale altor useri, e de ajuns sa folositi ca referire @user si sa dati dup'aia raspunsul ... (ex: @andrei0241: nici eu nu am auzit etc etc)
Altfel se pierde mult spatiu degeaba in asezarea in pagina
Altfel se pierde mult spatiu degeaba in asezarea in pagina
...care sunt greu de urm?rit!tipitip wrote:Ajungem la pagini de metri ?ntregi cu 15 mesaje...tipitip wrote:Nu e vorba de spa?iu logic, ci fizic!MihaiM wrote:Cat spatiu aveti la dispozitie pt acest forum? Un post de 20-30 de randuri ocupa cateva sute de biti. Iar cele mai mult posturi au un rand sau doua.
- Vietnam
- Skywalker
- Auto: Sportage 2.0 DSL AT AWD HP
Intr-un fel ai dreptatetipitip wrote:...?i at?t timp c?t discu?ia are un fir logic, de ce trebuie s? cit?m? E adev?rat c? asta cu fir logic ?i on topic e la noi o raritate...tipitip wrote:?i sunt caraghioase...p?rerea mea!tipitip wrote:...care sunt greu de urm?rit!

CEE'd 1.4 Base GSL LX MT Abyss Blue 2007-2014
Sportage 2.0 DSL AT AWD HP ( 184 CP) SAND TRACK 2014 -
Sportage 2.0 DSL AT AWD HP ( 184 CP) SAND TRACK 2014 -