Cine cumpara Cee'd o ia pt ca iubeste masina , fie ca este sau nu in cunostita de cauza cu privire la problemele aparute pana acum , chit ca ele pot apare sau nu . Oricum o masina cu pret asemanator la dotarile ei nu vom gasi prea curand . Poate ca problema cu zgomotele face parte din bolile copilariei , asa cum a fost si la Accent , acum s-a rezolvat problema casetei ( era o banala bucsa de cauciuc , degeaba au schimbat intr-o veselie casete de directie & stuff )
@iulianu : ai garantie 7 ani , chiar daca o sa ai ghinionul sa ti faca zgomote suspecte , remedierea o faci free ( e adevarat ca si timpul costa , dar...) . Si eu am un Golf 2002 cu acelasi rulaj ca fostul tau Passat , si cochetez cu ideea unui Cee'd ( spre deosebire de tine nu am renuntat la idee ). Ca si tine am schimbat numai consumabile pana acum , si nu am nici o problema si nici un zgomot la puntea fata sau spate . Cativa greieri care apar si dispar cand vor ei

.Am si chipuit-o , am 10 k km de atunci , iar ambreiajul a rezistat cu brio ( este cel de original , din fabrica ) . Inainte de a-l lua am citit tot Vw forum , stiam de toate problemele ce pot apare , si statistic vorbind , sunt mai multe ca cele de aici , si totusi am luat-o pt ca mi-a placut masina si la dotarile si banii pe care-i avem nu am gasit altceva mai bun . Dar nu asta am vrut sa subliniez , ci faptul ca masina perfecta nu vei gasi , nici la KIA si nici VAG . Iar daca pun in discutie diferenta de pret intre Cee'd si Golf V de exemplu , avantajul Cee'd este evident . Din pacate nu se mai fac masini ca pe vremuri .....,
Off Topic : Passat este o clasa peste Cee'd , si sa nu uitam ca este o masina care pleaca de la 20 k euro , pe cand Cee'd in varianta full se opreste la aceasta suma