[Accident] Avariata 75% !!!
la cum arata interiorul si compartimentul motor cred ca ai sanse mari sa iti recuperezi usor cei 25% la cat au evaluat epava
atat doar ca e alergatura multa.
atat doar ca e alergatura multa.
Cee'd 1,4 LX BEST black pearl IS-&9-MFM - 250000km
Opel Mokka 4x4, 1.4l 140CP
jurnal de bord: viewtopic.php?t=1126
Opel Mokka 4x4, 1.4l 140CP
jurnal de bord: viewtopic.php?t=1126
bine c? sunte?i s?n?to?i!
1. din cate stiu eu, pentru neacordare de prioriate urmata de accident se dau 6 puncte penalizare, 250 lei (plus minus) amend? ?i permisul suspendat pe 60 de zile cu examinare obligatorie dup? 30 de zile.
2. pentru diferen?a dintre c?t ??i dau cei de la casco/RCA (sau ce-or mai fi ei ) ?i valoarea ma?inii se poate ac?iona ?n judecat? vinovatul accidentului. este un proces de preten?ii financiare pe care n-ai de ce s? nu-l c??tigi.
1. din cate stiu eu, pentru neacordare de prioriate urmata de accident se dau 6 puncte penalizare, 250 lei (plus minus) amend? ?i permisul suspendat pe 60 de zile cu examinare obligatorie dup? 30 de zile.
2. pentru diferen?a dintre c?t ??i dau cei de la casco/RCA (sau ce-or mai fi ei ) ?i valoarea ma?inii se poate ac?iona ?n judecat? vinovatul accidentului. este un proces de preten?ii financiare pe care n-ai de ce s? nu-l c??tigi.
1.6 CRDi TX Comfort Black Pearl
Intamplator, am avut o masina avariata total si asigurata tot la UNITA. Epava am vandut-o prin ei si eu zic ca am vandut-o la un pret rezonabil la vremea respectiva. Deci poti incerca sa vorbesti cu ei, iti vor face o oferta si vezi daca iti convine sau nu (de fapt, nu iti fac ei direct oferta, scot epava la licitatie, cine e interesat spune cat ofera, iar ei iti transmit...). Succes!
Kia Cerato 1.6 crdi rosu

Intalnirea Nationala ClubKIA.ro 2010 click aici
Intalnire ClubKIA.ro la Ploiesti - grataaaaaaaar click aici
1 Mai cu surprize la BRASOV click aici
Vrei sa comanzi sau vrei sa devii reprezentant Avon? - 0721 706 008

Intalnirea Nationala ClubKIA.ro 2010 click aici
Intalnire ClubKIA.ro la Ploiesti - grataaaaaaaar click aici
1 Mai cu surprize la BRASOV click aici
Vrei sa comanzi sau vrei sa devii reprezentant Avon? - 0721 706 008
M-ar interesa jantele daca sunt in stare buna si anvelopele daca sunt de iarna . marinbota@yahoo.com
"Black Thunder cu R U G I N A" ODO--> 76000km
CEE'D 1.4 GSL Lx MT BEST 'Black Pearl' SM 89 LVN
CEE'D 1.4 GSL Lx MT BEST 'Black Pearl' SM 89 LVN
Nu stiu daca suntem chiar asa de rai. Daca poate si vrea sa-si repare masina foarte bine, prefer sa stea masina mea in service pana i-mi vine piesa si el sa-si repare masina lui si sa se bucure in continuare de ea.
Dar dupa starea in care este masina cred ca este de dorit sa ea dauna totala pe ea si sa astepte una noua. In acest caz masina lovita poate fi dezmembrata si atunci daca se poate de ce sa nu-mi repar si eu masina si sa ma bucur de ea ???
Dar dupa starea in care este masina cred ca este de dorit sa ea dauna totala pe ea si sa astepte una noua. In acest caz masina lovita poate fi dezmembrata si atunci daca se poate de ce sa nu-mi repar si eu masina si sa ma bucur de ea ???
-
- Auto:
imi pare rau pt accident.BN XX GRL wrote:Mdah, alcoolemia![]()
Tare as fi vrut sa stiu si eu cum statea atunci, dar a venit politia dupa jumatate de ora de cand i-am sunat, au stat 5 minute si au notat numerele masinilor implicate, ne-au lasat Declaratiile si au zis: noi trebuie sa plecam.
Haideti maine la Oficiul Constatari cu declaratiile completate.
Mi-a luat declaratia, a scris in coltul din stanga sus, "AVARIATA 75% fata-spate", a semnat si a plecat.
Ce mai poti sa zici, aproape te omoara omul in strada si el ia 3 puncte.
o chestie asemanatoare am patit-o si eu acum o luna, cu un taximetrist care dadea inapoi pe rosu in intersectie.
bine-nteles, nu i s-a luat alcoolemia, si nici carnetul.
Carnetul ti se ia daca treci pe rosu. Dar daca treci pe rosu si mai si faci accident, nu patesti nimic

Masina mea e imobilizata, si ma gandesc sa deschid proces pentru asta.
Casco tot la BCR asigurari.
A fost amabil domnul de-acolo, pp ca si la voi va fi la fel.
In rest, trecand peste marea suparare si marea dezamagire, iti zic si eu ce mi-a zis si mie toata lumea: BINE CA N-AI PATIT TU NIMIC.
mult succes.
ex: Kia cee'd 1.6 CRDi 115 CP Best; Vmax = 205 km/h; machine silver; ODO 212.000 km.
-
- Zuza
- Auto:
Chiar m-a durut sufletul cand am vazut pozele...
trist, foarte trist... Dar, fruntea sus, cel mai important este ca v-a salvat pe voi. Masina cu dotarile pe care le are, Dumnezeu, nu mai are importanta in cazul asta. va doresc mult succes in continuare in recuperarea banilor, nu va lasati. Pt dauna totala, ati fost obligati la fransiza 20% sau v-ati ales voi? Sunt curioasa daca va mai luati masina, si daca tot Cee'd...

-
- Killed In Action
- Auto:
Exact. Eu chiar am profitat de acest rationament al politistilor rutieri, in sensul ca in perioada in care circulam cu batana dacie din '86 si nu aveam revizia facuta, circulam fara centura. Bineinteles ca am luat amenda fara sa fiu intrebat de revizie.dre_andrei wrote: Carnetul ti se ia daca treci pe rosu. Dar daca treci pe rosu si mai si faci accident, nu patesti nimic![]()
Kia Cee'd 1.6 CRDi LX BEST PewterBeige(TM) C:19.07.07, S:03.10.07, L:20.10.07. T3h album
Kia Sportage 1.6 T-GDI GT-LINE MT CanyonSilver(TM) C: 30.06.2017 L:09.09.2017
Kia Sportage 1.6 T-GDI GT-LINE MT CanyonSilver(TM) C: 30.06.2017 L:09.09.2017
-
- Auto:

evident ca fraza spusa de mine a fost "la mishto", dar vad ca se pot aduce o gramada de dovezi care sa arate ca asa e...
imi pare rau de sistemul asta prost,
E ca si cum i-ai arata cuiva parcul Izvor, si pentru asta n-ar mai vedea Casa Poporului

ex: Kia cee'd 1.6 CRDi 115 CP Best; Vmax = 205 km/h; machine silver; ODO 212.000 km.