Macar la Renault te informeaza despre starea comenzii, la Kia, toata lumea tace si toti merg pe "burta", nimeni nu stie nimic.BogdanMus wrote: ↑15 Sep 2022, 08:53 In Mai m-a sunat ag. de vanzari sa-mi spuna ca nu mai este disponibila culoareapt ca au trecut de la MY2021 la MY2022 si sa aleg alta. Odata cu aceasta modificare, a fost inlocuita si varianta pt care am optat initial (Intens) cu alta varianta (Techno). Pe noua linie de echipare au fost incluse direct in pret dotari pe care eu le plateam ca optionale la varianta intitiala (elemente cromate de design exterior, elemente de design interior, antena tip rechin, etc.) + au fost introduse optionale noi (cockpit de 10" full digital de ex.), asa ca am decis sa modific bonul de comanda si sa trec pe noua varianta (Techno). Termenul de livrare a fost modificat si el pentru August - Septembrie. Toate bune si frumoase, insa in Iulie m-a sunat ag. sa-mi spuna ca din cauza lipsei de componente pentru 2 pachete, masina nu poate intra in productie. Asta e... astept. Intre timp cumpar tichetele rabla si in ultima instanta, daca masina nu intra in productie pana in Decembrie, o sa modific iar comanda sa renunt la pachetele alea 2... desi nu as vrea
.
BogdanMus wrote: ↑15 Sep 2022, 10:00Sunt obligati contractual sa restituie avansul in cazul in care este depasit termenul de livrare sau sunt alte clauze mentionate. Hai sa nu exageram, nici bancile nu dispun de lichiditatea necesara daca toti clientii si-ar retrage banii din conturi deodata.Dealerii mint in general sau se fac ca nu stiu nimic ca sa nu renunti la avans/comanda..banii astia probabil ca au fost cheltuiti deja pe salarii, bonusuri de vacanta sau final de an etc. nu au de unde sa-i returneze daca multi clienti renunta la comenzi
Sunt cazuri in care a primi avansul este o paguba pentru client.Cazul meu, unde mi-am casat masina personala iar tichetul rabla expira luna asta, iar taxa de leasing e ~1000 euro, aia ramane la firma de leasing si nu la Kia...