Lista asteptare masina

vyalli
Auto: Kia Proceed GT-LINE 2022

Re: Lista asteptare masina

Post by vyalli »

[/quote]

Deci tot 3 luni dau de la productie la livrare .... ieri am vazut pe Facebook primul termen de livrare oficial de 6 luni ... se pare ca unii dealeri au inceput sa fie "corecti", altii tot cu gogosi arunca ....
[/quote]

Nu e relevant, dealer-ul mi-a zis ca pot sa apara intarzieri la fabrica, a avut comandate 6 kia xceed , 5 au venit in 3 luni iar una nici dupa 4 luni nu intrase in productie,

psvkia
Auto: kia xceed

Post by psvkia »

vyalli wrote: 28 Feb 2022, 13:06
Deci tot 3 luni dau de la productie la livrare .... ieri am vazut pe Facebook primul termen de livrare oficial de 6 luni ... se pare ca unii dealeri au inceput sa fie "corecti", altii tot cu gogosi arunca ....
[/quote]

Nu e relevant, dealer-ul mi-a zis ca pot sa apara intarzieri la fabrica, a avut comandate 6 kia xceed , 5 au venit in 3 luni iar una nici dupa 4 luni nu intrase in productie,
[/quote]

Speranta nu moare niciodata ....

soferamator70
Auto: KIA

Post by soferamator70 »

Astăzi trebuia sa fie și la mine ,,ziua cea mare" adică livrarea unei ceed gt, dar aceleași răspunsuri standard ,,incă nu știm nimic" , singura diferență fiind aceea a modalității de plată eu având o ofertă mai specială și anume a trebuit să achit integral la momentul comenzii !!!

psvkia

Post by psvkia »

soferamator70 wrote: 28 Feb 2022, 16:10 Astăzi trebuia sa fie și la mine ,,ziua cea mare" adică livrarea unei ceed gt, dar aceleași răspunsuri standard ,,incă nu știm nimic" , singura diferență fiind aceea a modalității de plată eu având o ofertă mai specială și anume a trebuit să achit integral la momentul comenzii !!!
Ma intreb ce se mai produce la Kia pt. Romania....

Minu
Auto: Kia Ceed GT MY23

Post by Minu »

soferamator70 wrote: 28 Feb 2022, 16:10 Astăzi trebuia sa fie și la mine ,,ziua cea mare" adică livrarea unei ceed gt, dar aceleași răspunsuri standard ,,incă nu știm nimic" , singura diferență fiind aceea a modalității de plată eu având o ofertă mai specială și anume a trebuit să achit integral la momentul comenzii !!!
Ce luna de comanda ai avut?

Pentru restul colegilor de forum, scrieti si ce cutie de viteze are masina voastra, conteaza foarte mult.Se pare ca sunt probleme destul de mari la masinile cu DCT, mie dealerul mi-a zis ca majoritatea masinilor cu manuala si luna de comanda noiembrie au fost livrate.
***Ceed GT MY23 Blue Flame
***Yamaha Tracer 9GT MY23

soferamator70

Post by soferamator70 »

Noiembrie cutie automata aia mi-a zis și mie că sunt probleme la cele cu cutie automată și care au multe opționale..dar asta nu e o scuză că atunci mi-a spus că va fi respectat termenul.

soferamator70

Post by soferamator70 »

Plus că am achitat integral 25.000 fix .

Minu

Post by Minu »

Deci si tu tot noiembrie ai, eu inceput de noiembrie.La tine stiu ca vine cu automata, GT-ul doar cu automata vine acum :)

alexs
Auto: Leon 5F FR

Post by alexs »

Ce se poate face daca se depaseste termenul de livrare?
Parca vazusem undeva ca se primeste o reducere de 0.01% pentru fiecare zi. Stiti ceva? Sau singurul lucru pe care-l poti face este sa ti iei banii inapoi and that's all?

psvkia

Post by psvkia »

alexs wrote: 01 Mar 2022, 12:11 Ce se poate face daca se depaseste termenul de livrare?
Parca vazusem undeva ca se primeste o reducere de 0.01% pentru fiecare zi. Stiti ceva? Sau singurul lucru pe care-l poti face este sa ti iei banii inapoi and that's all?
0,1% pe zi lucratoare, dar nu mai mult de 5% din suma achitata de catre client in cazul intarzierilor la livrare de catre vanzator. Adica maxim 5% din avans. Dar in cazul intarzierilor datorate problemelor tehnologice la introducerea in fabricatie, vanzatorul nu datoreaza penalitati. .... Si astea dupa cele inca 8 saptamani de la depasirea termenului de livrare stabilit im contract. Deci dupa cel putin 6 luni in care s-au folosit de avansul clientilor ... nici masina, nici penalitati. Apoi daca vrei poti sa declari contractul rezolvit si sa ceri banii inapoi .... cat timp va mai dura si asta nimeni nu stie. 😡

Minu

Post by Minu »

Daca primiti notificare pe mail cum ca prelungesc acel termen de livrare in perioada de livrare a masinii, despagubirea aceea de 0.1% pe zi devine nula.Eu am primit-o.Sa va uitat la preturile masinii, cel putin la Ceed GT o sa aveti niste surprize neplacute :D

psvkia

Post by psvkia »

Minu wrote: 02 Mar 2022, 16:27 Daca primiti notificare pe mail cum ca prelungesc acel termen de livrare in perioada de livrare a masinii, despagubirea aceea de 0.1% pe zi devine nula.Eu am primit-o.
Detaliaza te rog. De ce ar deveni nula ?

psvkia

Post by psvkia »

Minu wrote: 02 Mar 2022, 16:27 ... cel putin la Ceed GT o sa aveti niste surprize neplacute :D
Au scos promotiile de 1500 EUR la toate 7DCT la Ceed si XCeed :shock: ... imping clientii spre MT ... :shock:

psvkia

Post by psvkia »

psvkia wrote: 02 Mar 2022, 17:18
Minu wrote: 02 Mar 2022, 16:27 ... cel putin la Ceed GT o sa aveti niste surprize neplacute :D
Au scos promotiile de 1500 EUR la toate 7DCT la Ceed si XCeed :shock: ... imping clientii spre MT ... :shock:
De fapt la toate modelele. Ce termene s-ar da acum la un 7DCT ? :shock:

Minu

Post by Minu »

psvkia wrote: 02 Mar 2022, 16:44
Minu wrote: 02 Mar 2022, 16:27 Daca primiti notificare pe mail cum ca prelungesc acel termen de livrare in perioada de livrare a masinii, despagubirea aceea de 0.1% pe zi devine nula.Eu am primit-o.
Detaliaza te rog. De ce ar deveni nula ?
Am gresit eu, stiam ceva dar....au trecut totusi 4 luni de cand am semnat actele #-o Deci, daca nu primiti instiintare oficiala de la Kia precum ca masina nu poate fi livrata, acestia sunt obligati sa va plateasca despagubiri de 0.1% pe zi, daca il primiti, atunci termenul de amanare a platii pentru despagubire se mai amana cu inca 8 saptamani.Oricum o dai tot in avantajul lor este.Parca din ce in ce incep sa ma plictisesc de masina si nici macar nu o am :lol:

Post Reply

Return to “Generalităţi”