Lista asteptare masina
Re: Lista asteptare masina
[/quote]
Deci tot 3 luni dau de la productie la livrare .... ieri am vazut pe Facebook primul termen de livrare oficial de 6 luni ... se pare ca unii dealeri au inceput sa fie "corecti", altii tot cu gogosi arunca ....
[/quote]
Nu e relevant, dealer-ul mi-a zis ca pot sa apara intarzieri la fabrica, a avut comandate 6 kia xceed , 5 au venit in 3 luni iar una nici dupa 4 luni nu intrase in productie,
Deci tot 3 luni dau de la productie la livrare .... ieri am vazut pe Facebook primul termen de livrare oficial de 6 luni ... se pare ca unii dealeri au inceput sa fie "corecti", altii tot cu gogosi arunca ....
[/quote]
Nu e relevant, dealer-ul mi-a zis ca pot sa apara intarzieri la fabrica, a avut comandate 6 kia xceed , 5 au venit in 3 luni iar una nici dupa 4 luni nu intrase in productie,
[/quote]
[/quote]
Speranta nu moare niciodata ....
-
- Auto: KIA
Astăzi trebuia sa fie și la mine ,,ziua cea mare" adică livrarea unei ceed gt, dar aceleași răspunsuri standard ,,incă nu știm nimic" , singura diferență fiind aceea a modalității de plată eu având o ofertă mai specială și anume a trebuit să achit integral la momentul comenzii !!!
Ma intreb ce se mai produce la Kia pt. Romania....soferamator70 wrote: ↑28 Feb 2022, 16:10 Astăzi trebuia sa fie și la mine ,,ziua cea mare" adică livrarea unei ceed gt, dar aceleași răspunsuri standard ,,incă nu știm nimic" , singura diferență fiind aceea a modalității de plată eu având o ofertă mai specială și anume a trebuit să achit integral la momentul comenzii !!!
Ce luna de comanda ai avut?soferamator70 wrote: ↑28 Feb 2022, 16:10 Astăzi trebuia sa fie și la mine ,,ziua cea mare" adică livrarea unei ceed gt, dar aceleași răspunsuri standard ,,incă nu știm nimic" , singura diferență fiind aceea a modalității de plată eu având o ofertă mai specială și anume a trebuit să achit integral la momentul comenzii !!!
Pentru restul colegilor de forum, scrieti si ce cutie de viteze are masina voastra, conteaza foarte mult.Se pare ca sunt probleme destul de mari la masinile cu DCT, mie dealerul mi-a zis ca majoritatea masinilor cu manuala si luna de comanda noiembrie au fost livrate.
***Ceed GT MY23 Blue Flame
***Yamaha Tracer 9GT MY23
-
Noiembrie cutie automata aia mi-a zis și mie că sunt probleme la cele cu cutie automată și care au multe opționale..dar asta nu e o scuză că atunci mi-a spus că va fi respectat termenul.
-
Plus că am achitat integral 25.000 fix .
Deci si tu tot noiembrie ai, eu inceput de noiembrie.La tine stiu ca vine cu automata, GT-ul doar cu automata vine acum 

Ce se poate face daca se depaseste termenul de livrare?
Parca vazusem undeva ca se primeste o reducere de 0.01% pentru fiecare zi. Stiti ceva? Sau singurul lucru pe care-l poti face este sa ti iei banii inapoi and that's all?
Parca vazusem undeva ca se primeste o reducere de 0.01% pentru fiecare zi. Stiti ceva? Sau singurul lucru pe care-l poti face este sa ti iei banii inapoi and that's all?
0,1% pe zi lucratoare, dar nu mai mult de 5% din suma achitata de catre client in cazul intarzierilor la livrare de catre vanzator. Adica maxim 5% din avans. Dar in cazul intarzierilor datorate problemelor tehnologice la introducerea in fabricatie, vanzatorul nu datoreaza penalitati. .... Si astea dupa cele inca 8 saptamani de la depasirea termenului de livrare stabilit im contract. Deci dupa cel putin 6 luni in care s-au folosit de avansul clientilor ... nici masina, nici penalitati. Apoi daca vrei poti sa declari contractul rezolvit si sa ceri banii inapoi .... cat timp va mai dura si asta nimeni nu stie.
Daca primiti notificare pe mail cum ca prelungesc acel termen de livrare in perioada de livrare a masinii, despagubirea aceea de 0.1% pe zi devine nula.Eu am primit-o.Sa va uitat la preturile masinii, cel putin la Ceed GT o sa aveti niste surprize neplacute 

Am gresit eu, stiam ceva dar....au trecut totusi 4 luni de cand am semnat actele