[Accident] Avariata 75% !!!

Post Reply
palex
Auto:

Post by palex »

Pai si eu tot full am, insa la bcr pt dauna totala se acopera doar 90%

BN XX GRL
Auto:

Post by BN XX GRL »

Mdah, alcoolemia :x
Tare as fi vrut sa stiu si eu cum statea atunci, dar a venit politia dupa jumatate de ora de cand i-am sunat, au stat 5 minute si au notat numerele masinilor implicate, ne-au lasat Declaratiile si au zis: noi trebuie sa plecam.
Haideti maine la Oficiul Constatari cu declaratiile completate.
Mi-a luat declaratia, a scris in coltul din stanga sus, "AVARIATA 75% fata-spate", a semnat si a plecat.
Ce mai poti sa zici, aproape te omoara omul in strada si el ia 3 puncte.
Am avut un CEE'D
Am acum un morman de fiare...

palex
Auto:

Post by palex »

Si nu i-au luat alcoolemia???? :shock:
Intr-un fel, poate e mai bine, asa poti sa-ti faci masina pe rca-ul lui, si vezi daca restul ti-l acopera casco. Din pacate, nu cred ca bcr acopera mai mult de 90%, indiferent. Intereseaza-te daca poti sa-l dai in judecata pentru restul de 10% sau o valoare cat mai apropiata.

ida01ro
Carcotas Sef
Auto:

Post by ida01ro »

BN XX GRL wrote: ... Usile laterale stanga erau infundate. Nici o portiera nu se mai deschidea. A fost afectat senzorul de inchidere-deschidere usi. Stiu doar ca dupa vreo 2 minute au aparut niste oameni care au deschis usile din exterior....acasa mai am un Cielo. Chiar eram in El Cielo daca nu era Cee'd u :shock:
sa stii ca viteza de impact era f mare!...eu am lovit un copac (cu dacia) si nu aveam mai mult de 40 ...volanul l-am faramat...cu coastele si ..nu mai zic restul..

faptul ca nici o portiera nu se mai deschidea mi se pare f naspa!! asta o sa comentam mai tarziu... :roll:

trecand peste sigurari, poti sa il dai in judecata ca persoana fizica pe individ fara nici o retinere sau problema, pentru o multime de cauze, sigur iti spun!! numa ca tre sa ai rabdare si nervi tari!

@sfinxul: faptul ca ai CASCO sau RCA nu te imputerniceste sa omori, ranesti, sochezi, etc. pe altii...

eu am CASCO tot la BCR cu franchiza 10% pt furt total. optiunea cu 20% nu era cand am facut eu !

adevarat, ati avut un Inger Pazitor si o masina care l-a ajutat pe masura...si asta e singurul lucru pozitiv din toata tarasenia ! sa fiti sanatosi ! :)

PS: vad ca asta e un topic tare "cald" azi! Forumistii sunt cu voi ! :D
Last edited by ida01ro on 07 Dec 2007, 20:02, edited 2 times in total.
cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?

Dennis
Ghost
Auto:

Post by Dennis »

Cum dracu' de nu i-au luat alcoolemia?? Eu m-am dus la politie sa-mi iau dovada pentru parbrizul spart in trafic de o piatra aruncata de roata unui camion, si m-a pus politistul sa suflu in fiola pana mi-au iesit ochii din cap!
LX Best 1.4 + GPL, machine silver, IF-07-SBI

palex
Auto:

Post by palex »

Asta ma miram si eu. cica au treaba......sa vina maine........Doamne fereste! Nu mai inteleg nimic. Traim in Romania. :?

ceednila
Auto:

Post by ceednila »

haideti sa nu ne mai miram de una sau de alta si sa dovedim ca suntem o comunitate desteapta, puternica si sa ne interesam care pe unde putem si sa-i dam omului cateva solutii, ce si cum sa faca sa poata conduce o noua samanta. eu unul propun dauna totala cu recuperarea celor 20% in instanta. daca sunt juristi ceva pe aici cam ce parere au?
P.S. pacat, dar astfel de specimene le vedem zilnic pe strazi.
CEE`D MACHINE SILVER GSL 1.4 MT CLASIC

manucu01
Auto:

Post by manucu01 »

din punct de vedere legal nu prea ai ce motive sa invoci in instanta, atata vreme cat omul avea RCA.

ce nu inteleg eu este de ce unita spune ca deconteaza doar 75%. din ce motive nu se acorda despagubirea totala? stai cu ochii pe ei, ai mare grija ce semnezi si ameninta-i cu judecata si cu Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, ca de asta le e frica la toti. carpatica a patit-o luna trecuta http://csa-isc.ro/index.php?option=com_ ... &Itemid=85 !
Cee'd 1,4 LX BEST black pearl IS-&9-MFM - 250000km
Opel Mokka 4x4, 1.4l 140CP
jurnal de bord: viewtopic.php?t=1126

palex
Auto:

Post by palex »

Probabil ca despagubeste doar 75% pt ca asa scrie pe constatarea facuta de la politie.

manucu01
Auto:

Post by manucu01 »

ntz. daca costul reparatiilor este estimat a fi mai mare decat valoarea masinii se considera dauna totala si se despagubeste intreaga valoare asigurata (prin RCA). pulitistul nu are cum sa estimeze decat gradul de avariere (probabil 75%) care e diferit de costul reparatiilor (piese plus manopera). eu cred ca pana la urma ii va da toti banii pe masina, fara sa fie nevoie sa apeleze la casco.

inca o data spun, mare atentie la ce semnezi!!!!!
Cee'd 1,4 LX BEST black pearl IS-&9-MFM - 250000km
Opel Mokka 4x4, 1.4l 140CP
jurnal de bord: viewtopic.php?t=1126

Cristi_G
Auto:

Post by Cristi_G »

Sincer cand vad un accident mai grav ma preocupa mai intai persoanele implicate, viata e mai importanta decat orice...bine ca a-ti scapat teferi. Ca e Cee'd ca e Mercedes, toate sunt "fiare" asa cum imi place sa spun. Sper totusi sa va recuperati, asa cum e normal, intreaga masina si daca nu sa va angajati un avocat. Multa bafta in continuare, va tinem pumnii. Daca poti sa mai postezi niste poze mai clare ar fi f bine si ptr noi sa vedem intr-o oarecare masura cum se comporta masinuta la un accident mai grav.
Kia Cee'd 1.4 GSL LX, Black Pearl + GPL

MihaiM
Auto:

Post by MihaiM »

Sa va zica un patit. In caz de dauna totala, RCA plateste doar 75% din suma asigurata (asa e legea, nu ev orba de politie sau clauze contractuale) si va pune si fierul in brate spre valorificare. Daca se apeleaza la casco, acesta trebuie sa va dea toata suma minus fransize si minus rate la cascao (daca plateati in rate). Masina ramane la ei sau v-o da si va opreste din despagubire pana la 25%. Deci, daca cel pagubit constata ca iese in paguba, nu are decat sa-l dea in judecata pe cel care a provocat accidentul. In ceea ce priveste sanctiunea primita de vinovat, nu trebuie sa va mirati. cata vreme n-au fost vatamari corporale nu conteaza daca a spart un far sau toata masina.

In caz de vatamari corporale, trebuie sa va scoateti certificat medicol-legal si sa depuneti plangere in maxim 2 luni. Daca au trecut 2 luni nu se mai poate depune plangere.

ida01ro
Carcotas Sef
Auto:

Post by ida01ro »

BN XX GRL wrote:... vedere ca primul impact a fost in laterala stanga, s-a deschis airbagul cortina...
adica airbagu' lateral nu s-a deschis? :shock: ha!

@mihaiM: da, corect 100%
cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K

marinero
Auto:

Post by marinero »

BN XX GRL Pina la urma a-ti fost despagubiti?
"Black Thunder cu R U G I N A" ODO--> 76000km
CEE'D 1.4 GSL Lx MT BEST 'Black Pearl' SM 89 LVN

ida01ro
Carcotas Sef
Auto:

Post by ida01ro »

@marinero

hei, nu esti atent, mai vb sapt viitoare ! :(

Post Reply

Return to “Accidente”