[Accident] Lovita in parcare 1
viewtopic.php?t=788
durata 1 luna de la accident la finalizarea reparatiei.
doar 1 saptama in service cat a durat inlocuirea pieselor comandate
cost 41 mil pentru 1 usa + 1 prag inlocuite
durata 1 luna de la accident la finalizarea reparatiei.
doar 1 saptama in service cat a durat inlocuirea pieselor comandate
cost 41 mil pentru 1 usa + 1 prag inlocuite
Kia Cee'd 1.4 LX Best 01.11.2007 , Pewter Beige 18500km
Dar am si eu o mica nelamurire, ca si masina mea este proapat lovita, am asteptat piesele si luni o duc la reparat, si anume: pentru ce iti trebuie cartea de identitate a masinii cand te duci cu ea la casco? Eu nu tin minte sa fi avut nevoie de ea, ca oricum era la leasing si nu aveam cum sa pun mana pe ea.
Bafta!
PS: Am plecat de la cele spuse de tine fara sa ma gandesc ca eu nu am avut nevoie de CIV ... care este necesar pentru RAR ...
Bafta!
PS: Am plecat de la cele spuse de tine fara sa ma gandesc ca eu nu am avut nevoie de CIV ... care este necesar pentru RAR ...
DaDiRo, pe polita mea de asigurare (la bcr) am gasit specificat faptul ca imi trebuie macar copie de pe CIV. Am sunat asiguratorul si a confirmat ca le trebuie asa ceva, iar daca n-am, trebuie sa astept sa-mi soseasca, inainte de a ma prezenta la ei. Nu stiu ce se intampla in cazul in care ai luat-o pe leasing, eu am luat-o cash. Suna si tu ori la dealer, ori la asigurator, sau citeste polita. La ce societate ai facut casco? (de curiozitate)
@bloggerX
S-au miscat repede, insa am vazut ca aveau pe stoc usa, ai avut noroc. Din cate am citit pe forum, mai exista o persoana, am uitat exact pseudonimul, am impresia ca MihaiM, care a asteptat multttt sa-i vina o oglinda laterala. Eu inca nu am mers in service, nici comandat, pt ca asa cum am mentionat mai sus, mi s-a spus ca tb sa astept CIV pt a ma prezenta la Casco.
Oricum, preturile pt reparatie mi se par cu totul si cu totul.......ma scuzati......nesimtite. Ori casco are interes sa ne fure, ori service-ul se foloseste de situatie ca sa isi faca profit, ori ambele. Un prag si o usa 10 la suta din valoarea masinii? .....fabulos.
Altceva: ai (ati) facut programare pt service?
S-au miscat repede, insa am vazut ca aveau pe stoc usa, ai avut noroc. Din cate am citit pe forum, mai exista o persoana, am uitat exact pseudonimul, am impresia ca MihaiM, care a asteptat multttt sa-i vina o oglinda laterala. Eu inca nu am mers in service, nici comandat, pt ca asa cum am mentionat mai sus, mi s-a spus ca tb sa astept CIV pt a ma prezenta la Casco.
Oricum, preturile pt reparatie mi se par cu totul si cu totul.......ma scuzati......nesimtite. Ori casco are interes sa ne fure, ori service-ul se foloseste de situatie ca sa isi faca profit, ori ambele. Un prag si o usa 10 la suta din valoarea masinii? .....fabulos.
Altceva: ai (ati) facut programare pt service?
@palex:
Inspectorul de daune ti-a fotografiat masina? Sa ii arati toate partile lovite,ca sa fie trecute in procesul ala de daune,sa nu mai apara ulterior cate ceva...
Si eu am fost invatat asa:cand a venit sa faca "album foto" la masina ,m-am dus la service cu el si acolo au inceput ambele parti sa constate defectele...asa am scapat de unele neplaceri...dar aveam masina reparata si nu o puteam recupera ca nu intrasera bani in cont.
Bafta !!!
Inspectorul de daune ti-a fotografiat masina? Sa ii arati toate partile lovite,ca sa fie trecute in procesul ala de daune,sa nu mai apara ulterior cate ceva...
Si eu am fost invatat asa:cand a venit sa faca "album foto" la masina ,m-am dus la service cu el si acolo au inceput ambele parti sa constate defectele...asa am scapat de unele neplaceri...dar aveam masina reparata si nu o puteam recupera ca nu intrasera bani in cont.
Bafta !!!

da, poti inmatricula definitiv masina in perioada in care ea este in service, pentru ca nu e nevoie sa o vada nimeni. eu as merge pe varianta clasica cu plata directa intre asigurator si service, e cu mai putina bataie de cap pentru tine. in plus, masina nu iti va fi imobilizata in service decat pe durata reparatiilor (cateva zile).
PS cred ca te-au ajuns "urarile de bine" ale celor care au asteptat peste 120 de zile ptr a-si ridica masina.
nu pune la suflet, nu e altceva decat o tabla...
pe viitor speram sa fie singura problema
PS cred ca te-au ajuns "urarile de bine" ale celor care au asteptat peste 120 de zile ptr a-si ridica masina.

nu pune la suflet, nu e altceva decat o tabla...
pe viitor speram sa fie singura problema

Cee'd 1,4 LX BEST black pearl IS-&9-MFM - 250000km
Opel Mokka 4x4, 1.4l 140CP
jurnal de bord: viewtopic.php?t=1126
Opel Mokka 4x4, 1.4l 140CP
jurnal de bord: viewtopic.php?t=1126
@manucu01
Multumesc de sfat
Imi pare rau sa spun asta, dar posibil sa ai dreptate....
Crede-ma ca sunt multe persoane de la care banuiesc ca am primit asemenea urari pt ceed-ul meu.
Din cauza incidentului, marturisesc ca nu ma pot bucura pe deplin de el...am avut impulsul sa-l vand, a fost cu ghinion
Incerc sa-ti ascult sfatul si sa nu pun la suflet....
Multumesc de sfat

Imi pare rau sa spun asta, dar posibil sa ai dreptate....

Din cauza incidentului, marturisesc ca nu ma pot bucura pe deplin de el...am avut impulsul sa-l vand, a fost cu ghinion

heeeiiii! ia mai lasa superstitiile deoparte si bucura-te de masinuta ! in masa cu aia care...bla bla! tu ai masina anului...chiar daca are o tabla care s-a indoit, pana la urma! lasa-i sa crape de invidiepalex wrote:Din cauza incidentului, marturisesc ca nu ma pot bucura pe deplin de el...am avut impulsul sa-l vand, a fost cu ghinion![]()

cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?
Dorele, ne mai tii mult ma?