Eu cred că depinde și de dealer. Unii trimit comenzile mai repede, alții așteaptă încă o lună să facă un număr de comenzi. Cine știe...silverone wrote: ↑08 May 2020, 20:26Ciudat...eu am dat comanda pe 23 decembrie 2019 si pe 9 martie 2020 masina era in curte la dealer.Stiu ma multi asteapta informatii despre livrare masina; am depus comanda la mijlocul lunii decembrie si aseara dealerul a primit seria sasiu (Kia Ceed Star cu ceva optiuni). Bafta
Lista asteptare masina
Re: Lista asteptare masina
din ce am inteles toti dealerii trimit comenzile la Bucuresti unde se centralizeaza si se trimit mai departe la inceputul fiecarei luni. Dealerii nu lucreaza direct cu fabricantul.
-
- Auto: Proceed GT Line 2020
Asa am inteles si eu de la vanzator.
Comenzile stranse intr-o luna sunt plasate la sfarsitul fiecarei luni/inceputul lunii urmatoare.
Am fost sunat, acum 10 minute, de cei de la MIT Motors Băneasa, și mi-au comunicat că Ceed-ul meu intra in fabricație până la sfârșitul lunii mai și livrarea in prima decadă a lunii iunie. Mi-a spus că au prioritate la fabricație mașinile pentru care clienții au plătit avansul. Între timp trebuie sa aplic on-line pentru certificatul fiscal în vederea achiziționării unui tichet Remat. Costul tichetului este de 2000 lei și se ocupa dânșii de aspectul asta. KIA Ceed, varianta Star, 7 DCT cu mai multe opționale. Sa aveți vesti bune, toți cei care așteptați mașină. Eu am dat comanda in 17 martie 2020.
Trimis de pe al meu POT-LX1 folosind Tapatalk
cobianudb wrote: ↑11 May 2020, 14:09 Am fost sunat, acum 10 minute, de cei de la MIT Motors Băneasa, și mi-au comunicat că Ceed-ul meu intra in fabricație până la sfârșitul lunii mai și livrarea in prima decadă a lunii iunie. Mi-a spus că au prioritate la fabricație mașinile pentru care clienții au plătit avansul. Între timp trebuie sa aplic on-line pentru certificatul fiscal în vederea achiziționării unui tichet Remat. Costul tichetului este de 2000 lei și se ocupa dânșii de aspectul asta. KIA Ceed, varianta Star, 7 DCT cu mai multe opționale. Sa aveți vesti bune, toți cei care așteptați mașină. Eu am dat comanda in 17 martie 2020.
Mi-a confirmat si mie dealerul mai devreme ca are VIN-ul (comanda data pe 26 ianuarie). Pe mine ma costa 2300 lei tichetul (IMG Jilava), dupa ce, initial, dealerul mi-a zis ca e 2200 lei (mai nou asta a fost suma pentru anul trecut).
KIA CEED SW GT-Line&optiuni
-
- Auto: Kia XCeed
Salutare,
Si eu am fost sunat astazi de cei de la MIT Baneasa si am fost anuntat ca masina a fost produsa si va ajunge in curand la Arad unde va face RAR-ul. Masina o sa ajunga in Baneasa la sfarsitul saptamanii.
Este vorba de o Kia XCeed, Style+, 1.4 T-GDI, 7DCT. Contractul a fost semnat la sfarsitul lui Ianuarie 2020, cand am platit si avansul, dar probabil comanda a plecat in Februarie spre fabrica. Am reusit sa folosesc si un tichet Rabla de care s-a ocupat MIT Motors (2200 lei).
Vesti bune va doresc, si o sa o sa revin cu detalii si cu un jurnal probabil.
Si eu am fost sunat astazi de cei de la MIT Baneasa si am fost anuntat ca masina a fost produsa si va ajunge in curand la Arad unde va face RAR-ul. Masina o sa ajunga in Baneasa la sfarsitul saptamanii.
Este vorba de o Kia XCeed, Style+, 1.4 T-GDI, 7DCT. Contractul a fost semnat la sfarsitul lui Ianuarie 2020, cand am platit si avansul, dar probabil comanda a plecat in Februarie spre fabrica. Am reusit sa folosesc si un tichet Rabla de care s-a ocupat MIT Motors (2200 lei).
Sa fie într-un ceas bun! Te așteptăm cu ședința fotoescape2007 wrote:Salutare,

-
- Auto: Proceed GT Line 2020
Astazi am primit si eu estimatul de productie: 26 mai.
Comanda a fost data pe 28 ianuarie.
Deci undeva la mijlocu lunii iunie sper sa ridic masina.

Comanda a fost data pe 28 ianuarie.
Deci undeva la mijlocu lunii iunie sper sa ridic masina.

Foarte rapid la tine. Ai dat un avans mai mare? Presupun ca prin asta fac prioritatea.cobianudb wrote: ↑11 May 2020, 14:09 Am fost sunat, acum 10 minute, de cei de la MIT Motors Băneasa, și mi-au comunicat că Ceed-ul meu intra in fabricație până la sfârșitul lunii mai și livrarea in prima decadă a lunii iunie. Mi-a spus că au prioritate la fabricație mașinile pentru care clienții au plătit avansul. Între timp trebuie sa aplic on-line pentru certificatul fiscal în vederea achiziționării unui tichet Remat. Costul tichetului este de 2000 lei și se ocupa dânșii de aspectul asta. KIA Ceed, varianta Star, 7 DCT cu mai multe opționale. Sa aveți vesti bune, toți cei care așteptați mașină. Eu am dat comanda in 17 martie 2020.
Nu, 10 mii lei....JohnB wrote:Foarte rapid la tine. Ai dat un avans mai mare? Presupun ca prin asta fac prioritatea.cobianudb wrote: ↑11 May 2020, 14:09 Am fost sunat, acum 10 minute, de cei de la MIT Motors Băneasa, și mi-au comunicat că Ceed-ul meu intra in fabricație până la sfârșitul lunii mai și livrarea in prima decadă a lunii iunie. Mi-a spus că au prioritate la fabricație mașinile pentru care clienții au plătit avansul. Între timp trebuie sa aplic on-line pentru certificatul fiscal în vederea achiziționării unui tichet Remat. Costul tichetului este de 2000 lei și se ocupa dânșii de aspectul asta. KIA Ceed, varianta Star, 7 DCT cu mai multe opționale. Sa aveți vesti bune, toți cei care așteptați mașină. Eu am dat comanda in 17 martie 2020.
-
- Auto: Mm09meu
Și mașina mea a fost produsa în 13 mai. Avans plătit pe 24 ianuarie. Sa vedem pe când ajunge la Cluj
-
- Auto: Mm09meu
Chiar dacă nu are legătură directa cu topicul : și voi a trebuit sa plătiți covorasele separat? Credeam ca la GT vine cu ele incluse. Se pare ca nu:(.
Totodată le recomandați pe cele de textil sau cauciuc? Ma refer la calitatea lor, ca în rest știu ca e o chestie de preferințe. Ambele sunt dedicate GT dar cred ca au aceeași calitate cu cele simple, doar diferența de design.
Totodată le recomandați pe cele de textil sau cauciuc? Ma refer la calitatea lor, ca în rest știu ca e o chestie de preferințe. Ambele sunt dedicate GT dar cred ca au aceeași calitate cu cele simple, doar diferența de design.
cata_nic10 wrote: ↑18 May 2020, 10:57 Chiar dacă nu are legătură directa cu topicul : și voi a trebuit sa plătiți covorasele separat? Credeam ca la GT vine cu ele incluse. Se pare ca nu:(.
Eu le-am obtinut de la dealer impreuna cu pachetul legislativ si asistenta rutiera 1 an. Asta a fost singurul bonus acordat in afara de reducerea de 1500 euro data de importator.
- Nesta3
- Moderator General
- Auto: Kia Sportage QL
Textil vara, cauciuc iarna.
EX : 2008 Kia Proceed 1.4MPI Best
EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE
2021 Peugeot E-2008 GT LINE
2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition
EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE
2021 Peugeot E-2008 GT LINE
2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition
Cele de cauciuc rezista la apa, namol, mizerie, praf mult mai bine ca cele textile.
Covorasele si pachetul legislativ ar trebui sa fie standard din punctul meu de vedere.
Covorasele si pachetul legislativ ar trebui sa fie standard din punctul meu de vedere.
Last edited by JohnB on 18 May 2020, 17:39, edited 2 times in total.