cee'd
-
- Auto:
- Vietnam
- Skywalker
- Auto: Sportage 2.0 DSL AT AWD HP
Whatever ... In orice contract de vanzare -cumparare in cazul in care dai comanda pentru ceva si achiti un avans si apoi te razgandesti banii de avans se opresc ca plata dauna interese. ( de obicei avansul este de 30-40%). In cazul in care avansul este mai mare de 50% se pot returna o parte din bani dar nu vei primii 30% din valorea totala a bunului. In sfarsit, fiecare cu politica lui de vanzari.
CEE'd 1.4 Base GSL LX MT Abyss Blue 2007-2014
Sportage 2.0 DSL AT AWD HP ( 184 CP) SAND TRACK 2014 -
-
- 3/E
- Auto:
Si la mine avansul tot de 15% mi s'a spus ca trebuie sa fie. Asa a zis dealer'ul ... si nici eu nu am incercat sa intreb macar si daca e posibil unul mai mic (oricum aveam banii si pana la urma tot la ei vor ajunge
)
Chestia cu avansul nereturnabil in caz de reziliere a contractului sigur o avem toti stipulata in contracte, insa nu mi'am pus pana acum intrebari in privinta asta.
Cat despre faptul ca se plateste la cursul BNR + 1.5% ... daca nu ma insel, practica asta o au toti dealerii.Poate doar la livrarea din stoc sa fie altfel, desi nu cred. Explicase cineva mai demult ca marja asta de 1.5% era una de siguranta in caz ca in timpul de asteptare intre daca comenzii si cea a livrarii apar fluctuatii ale cursului valutar. Evident ca daca se schimba cursul in favoarea lor tu oricum platesti si acei 1.5% ... dar ... asa'i in tenis ...

Chestia cu avansul nereturnabil in caz de reziliere a contractului sigur o avem toti stipulata in contracte, insa nu mi'am pus pana acum intrebari in privinta asta.
Cat despre faptul ca se plateste la cursul BNR + 1.5% ... daca nu ma insel, practica asta o au toti dealerii.Poate doar la livrarea din stoc sa fie altfel, desi nu cred. Explicase cineva mai demult ca marja asta de 1.5% era una de siguranta in caz ca in timpul de asteptare intre daca comenzii si cea a livrarii apar fluctuatii ale cursului valutar. Evident ca daca se schimba cursul in favoarea lor tu oricum platesti si acei 1.5% ... dar ... asa'i in tenis ...

Ford - Fiesta - 1.4 tdci
- Vietnam
- Skywalker
- Auto: Sportage 2.0 DSL AT AWD HP
Eu am dat comanda si am achitat 1000 Euro. Cand vreau sa ridic masina vin cu firma de leasing de minuta mi se returneaza cei 1000 Euro eu ii dau celui de la leasing + diferenta pina la 40% si apoi ridic obiectu' si fug cu el prin Lume 

CEE'd 1.4 Base GSL LX MT Abyss Blue 2007-2014
-
- 3/E
- Auto:
Re: Termen livrare
Comanda am dat-o in 8 iunie, cu optionale in plus. Dealer-ul mi-a zis din start, 60-75 de zile livrarea pentru versiuni standard, in caz ca mai pun ceva optionale +30 de zile la termenul enuntat mai sus, asa ca voi astepta 90-105 de zile. Zile calendaristice sau lucratoare? Buna intrebare, delear-ul a zis calendaristice, din cate stiu multinationalele, KIA si ea, calculeaza in zile lucratoare. Asa ca, dat faptului ca mi-a placut masinutza foarte mult, si avand cu ce sa ma deplasez pe moment, am zis ca astept pana la sfarsitul lui septembrie...vasilica_ion wrote:Salutare
Am comandat o Kia Ceed.. care din cauza optiunilor adaugate (total final cu TVA 15000EUR) vine cica pe la sfirsitul lui august. Banii de avans (7800RON) au fost virati prin OP fix pe data de 30 mai... am facut un contract.. etc.

-
- Auto:
Stati usor... e ok sa platesc in avans etc... o plateam si toata...
Ce am vrut eu este sa atrag atentia ca de penalizarile mele se vorbeste foarte clar insa de termenul de livrare nimic nimic nimic... in aceste conditii, in care fiecare dealer spune diverse termene in diverse unitati de masura (lucratoare/nelucratoare), poate peste un 5 luni/1 an nu mai am chef de masina asta si vreau banii inapoi.. ca doar oricum e incert cind vine masina... numai ca ghici ce... io pierd banii aia deoarece m-am plictisit asteptind...
Am eu o impresie asa vaga ca importatorul nu prea isi da interesul, sau e cam depasit de situatie, implicit si dealerii...
Ca o sinteza as fi vrut ceva negru pe alb, mare sa mic, care sa imi spuna cind voi avea masina... un termen maxim... nimic mai mult...
Ce am vrut eu este sa atrag atentia ca de penalizarile mele se vorbeste foarte clar insa de termenul de livrare nimic nimic nimic... in aceste conditii, in care fiecare dealer spune diverse termene in diverse unitati de masura (lucratoare/nelucratoare), poate peste un 5 luni/1 an nu mai am chef de masina asta si vreau banii inapoi.. ca doar oricum e incert cind vine masina... numai ca ghici ce... io pierd banii aia deoarece m-am plictisit asteptind...
Am eu o impresie asa vaga ca importatorul nu prea isi da interesul, sau e cam depasit de situatie, implicit si dealerii...
Ca o sinteza as fi vrut ceva negru pe alb, mare sa mic, care sa imi spuna cind voi avea masina... un termen maxim... nimic mai mult...
-
- 3/E
- Auto:
@andrei0241
la mine este stipulat in protocolul de livrare, unde e trecut si ce am comandat, model, optionale.
la mine este stipulat in protocolul de livrare, unde e trecut si ce am comandat, model, optionale.
cee'd 1.4 base, oil blue, proiectoare, cotiera, cheie 2 butoane
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
Ce parere aveti de http://www.kia-auto.it/configura_ceed/index.htm
Pt fiecare model au reducere de la 1000 - 2100 de euro.
Nu inteleg daca pretul este cu TVA sau nu, dar banuiesc ca da altfel era specificat acest lucru.
Pe site apar in dotarea standard indiferent de echipare(LX, EX, TX) ESP chiar si TCS - la noi nu se face nici o referire la acest lucru(TCS).
Foarte clare versiunile de echipare.
Sa mergem in Italia fratilor!!!!
Pt fiecare model au reducere de la 1000 - 2100 de euro.
Nu inteleg daca pretul este cu TVA sau nu, dar banuiesc ca da altfel era specificat acest lucru.
Pe site apar in dotarea standard indiferent de echipare(LX, EX, TX) ESP chiar si TCS - la noi nu se face nici o referire la acest lucru(TCS).
Foarte clare versiunile de echipare.
Sa mergem in Italia fratilor!!!!
-
- 3/E
- Auto:
Da, dar cu tot cu reducere de 1300 euro, un LX e 13900 (vopseaua metalizata e 400euro). In plus are intr'adevar ESP, TCS si jante pe 16", daca nu ma insel. Nu zic ca e mult sau putin, dar la banii aia multi dintre noi nu s'ar mai fi orientat catre Cee'd
Frati'miu vroia initial ceva la 10k euro si s'a intins pana la urma la 12.3. Insa pana la 13.9 ... mai era cale luuunga 

Ford - Fiesta - 1.4 tdci
De studiat parerea altora despre CEED http://www.kia-forums.com/other-kia-models/
Un "tutorial" in engleza de instalat - cruise control pe modele KIA
http://www.kia-forums.com/cerato-2004-5 ... post175228
http://www.kia-forums.com/cerato-2004-5 ... post175228