Kia Proceed GT - 1.6 T-GDI 7DCT Black Pearl
Re: Kia Proceed GT - 1.6 T-GDI 7DCT Black Pearl
Salut!
Inteleg ca ai ales varianta de ecran de 8 inch fara dab ( mai precis varianta standard ). Stii cu siguranta ca varianta standard de 8 inch fara dab are si posibilitate de Android auto sau Apple Carplay ? Am plasat o comanda pentru un CEED GT si inca nu am primit un raspuns ferm de la MIT ca varianta de 8 inch are sau nu posibilitatea de conectare cu telefonul.
Multumesc
Inteleg ca ai ales varianta de ecran de 8 inch fara dab ( mai precis varianta standard ). Stii cu siguranta ca varianta standard de 8 inch fara dab are si posibilitate de Android auto sau Apple Carplay ? Am plasat o comanda pentru un CEED GT si inca nu am primit un raspuns ferm de la MIT ca varianta de 8 inch are sau nu posibilitatea de conectare cu telefonul.
Multumesc
- Nesta3
- Moderator General
- Auto: Kia Sportage QL
Au toate AA auto sau Apple car play, in afara de cea de 5".
EX : 2008 Kia Proceed 1.4MPI Best
EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE
2021 Peugeot E-2008 GT LINE
2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition
EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE
2021 Peugeot E-2008 GT LINE
2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition
-
- Auto: ceed t-gdi
Salut.
Cum stai cu consumul mediu acum dupa ceva vreme? Dar in oras si in exterior?
Este asa cum se spune in brosura 6% ?
Cum e cu raspuns DCT-ului? Se simte sau e neglijabil?
Mersi de raspuns.
Cum stai cu consumul mediu acum dupa ceva vreme? Dar in oras si in exterior?
Este asa cum se spune in brosura 6% ?
Cum e cu raspuns DCT-ului? Se simte sau e neglijabil?
Mersi de raspuns.
Salut!
Din păcate, nu stau în niciun fel încă - mașina nu a sosit, mai durează un pic, se pare.
După ce o primesc și alerg puțin cu ea, postez un “follow-up” cu impresii.
Din păcate, nu stau în niciun fel încă - mașina nu a sosit, mai durează un pic, se pare.
După ce o primesc și alerg puțin cu ea, postez un “follow-up” cu impresii.

Update: pe 5 august m-a sunat dealerul să-mi spună că maşina a ajuns şi că este gata - am mers s-o ridic de-abia joi, pe 8, fiindcă trebuiau date jos foliile de pe ea, trebuia „de-ceruită”, curăţată şi tot tacâmul. Am făcut deja prima sută de kilometri prin oraş şi deocamdată nu pot decât să spun că maşina mi-a întrecut aşteptările, care oricum deja erau foarte mari.
Momentan consumul mediu e undeva la 14,5 - mâine urmează să fac un drum mai lung prin afara oraşului cu ea, şi sper că o să mai scadă.
Am pus şi câteva poze şi urmează să mai revin cu păreri, doar că momentan sunt prea obosit ca să intru mai mult în detalii.
Trebuie să mă interesez de asigurare acum - mă gândeam iniţial să nu îi fac, dar mi-am dat seama repede în astea două zile cât am condus-o că pur şi simplu nu e o opţiune să nu îi fac CASCO, mai ales pe minunatele străzi ale capitalei. Să vedem ce oferte găsesc.
Momentan consumul mediu e undeva la 14,5 - mâine urmează să fac un drum mai lung prin afara oraşului cu ea, şi sper că o să mai scadă.
Am pus şi câteva poze şi urmează să mai revin cu păreri, doar că momentan sunt prea obosit ca să intru mai mult în detalii.

Trebuie să mă interesez de asigurare acum - mă gândeam iniţial să nu îi fac, dar mi-am dat seama repede în astea două zile cât am condus-o că pur şi simplu nu e o opţiune să nu îi fac CASCO, mai ales pe minunatele străzi ale capitalei. Să vedem ce oferte găsesc.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
- Auto: Sportage2017 2DSL GTL4x4HP 6AT
Pt Casco vezi la colegul andrei12355, ceva cu numere
e tata lor
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

-
- Auto: Sportage 1.6 T-GDI 6MT GT-Line
flavyus iar imi stalcesti numele ?
sunt si mama si tata

sunt si mama si tata

Kia Sportage 2021 1.6 T-GDI 6MT GT-LINE
EX : Kia Sportage 2016 1.6 GDI Classic +
-
- Auto: Sportage2017 2DSL GTL4x4HP 6AT
Stalcesc numerele, nu numele 

-
- Auto: Sportage 1.6 T-GDI 6MT GT-Line
te iert oricum
pai cine e primul coleg de pe forum care a ales serviciile premium?

Kia Sportage 2021 1.6 T-GDI 6MT GT-LINE
- Boogie Man
- Auto: Kia Ceed 1.4 Business Edition
Felicitari! S-o stapanesti sanatos si te asteptam la intalniri. Urmatoarea este pe 25.08.2019 orele 12:00, Sala Polivalenta.
Salut,
Ma uit si eu la o configuratie vag similara (dar pe xceed) si sunt curios: ai apucat sa mergi mai mult cu masina, cum stai cu consumul?
Ma uit si eu la o configuratie vag similara (dar pe xceed) si sunt curios: ai apucat sa mergi mai mult cu masina, cum stai cu consumul?
Salut,
Am făcut 3000 km cu ea şi consumul mediu (mixt) e 11.1 litri / 100 km.
Drumurile până la birou (Pantelimon - Pipera) dimineaţa înseamnă ~13-15 km şi consumul la final de cursă, când ajung la birou, variază între 15 şi 17 (depinde dacă merg cu climă/scaune/volan încălzite etc.)
Pe afară, cel mai puţin am reuşit să obţin 7.7 litri / 100 km. Ultimul drum lung făcut a fost de 300 km dus-întors, pe care am scos un consum de 9.3 litri / 100 km cu 5 persoane şi portbagaj full.
E destul de mult - am vorbit şi cu dealerul despre asta, mi-a zis să-i mai dau timp, s-o mai scot la drum lung şi să mai resetez consumul din bord când fac plinul, că o să se mai lase.
E posibil ca XCeed să aibă un consum ceva mai decent, având în vedere că (cred că) e mai uşoară. Oricum, dintr-un 1.6 nu ai cum să scoţi 204 cai fără să pierzi la consum, aşa că din start aşteptările trebuie să fie potrivite.
Am făcut 3000 km cu ea şi consumul mediu (mixt) e 11.1 litri / 100 km.
Drumurile până la birou (Pantelimon - Pipera) dimineaţa înseamnă ~13-15 km şi consumul la final de cursă, când ajung la birou, variază între 15 şi 17 (depinde dacă merg cu climă/scaune/volan încălzite etc.)
Pe afară, cel mai puţin am reuşit să obţin 7.7 litri / 100 km. Ultimul drum lung făcut a fost de 300 km dus-întors, pe care am scos un consum de 9.3 litri / 100 km cu 5 persoane şi portbagaj full.
E destul de mult - am vorbit şi cu dealerul despre asta, mi-a zis să-i mai dau timp, s-o mai scot la drum lung şi să mai resetez consumul din bord când fac plinul, că o să se mai lase.
E posibil ca XCeed să aibă un consum ceva mai decent, având în vedere că (cred că) e mai uşoară. Oricum, dintr-un 1.6 nu ai cum să scoţi 204 cai fără să pierzi la consum, aşa că din start aşteptările trebuie să fie potrivite.
-
- Auto: Kia Proceed 2.0 DSL
e imposibil sa aibe xceed consum mai mic in aceleasi conditii de mers. e o strutocamila ridicata care are aerodinamica mai proasta iar diferenta de greutate cel mai probabil nu exista intre ele
Proceed Cassa White 2.0 DSL Style... + pachet sport (the works...)
http://picasaweb.google.com/quelloo69/Q ... directlink
http://picasaweb.google.com/quelloo69/Q ... directlink
- Qalex21
- Moderator
- Auto: XCeed 1.5 T-GDi 48V 7DCT
Salut ! Arata foarte tare masina 
Cum ti se pare combinatia de 7DCT cu motorul 1.6 T-GDi 204cp ? Ti-a facut vreo figura pana acum, gen ezitari ale cutiei, unde masina nu accelereaza (mai ales prin oras) ? Colegii din sectiunea Sportage am vazut ca se plang de asa ceva, dar pe motorul cu 177cp.

Cum ti se pare combinatia de 7DCT cu motorul 1.6 T-GDi 204cp ? Ti-a facut vreo figura pana acum, gen ezitari ale cutiei, unde masina nu accelereaza (mai ales prin oras) ? Colegii din sectiunea Sportage am vazut ca se plang de asa ceva, dar pe motorul cu 177cp.
Merci de info. Da, nu cred ca ar consuma mai putin XCeed, pe considerente de aerodinamica mai caramidoasa
.