Kia Ceed 2018 Generatia III
-
- Auto: kia
Re: Kia Ceed 2018 Generatia III
ok, multumesc...costa ceva...se pare ca nu mai e ce a fost, o masina cu un preț foarte bun raportat la concurenta. Din pacate asta este tendinta producătorilor, de a ridica pretul mașinilor...la 30 k, ma gandesc ca mai sunt si alte variante de luat in calcul...adică stiu, în Ro va costa mai putin ca afara, însă pt 2 -3000 e diferenta, ai putea lua un hot hatch...oricum frumoase mașinile, au evoluat clar...
-
- Auto: Kia Proceed 2.0 DSL
sa fim seriosi. la 30k nu o sa vanda niciuna in romania.
oferta la GTI cu dotari similare este sub 30K
la fel si I30N, peugeotul si renaultul.
singurele care ar fi mai scumpe ar fi R-ul si focusul (4x4, peste 300 de cai etc etc)
si civicul la care nu se face oferta deloc pentru ca avem cota f mica si masinile se tot vand in avans pe tot anul
oferta la GTI cu dotari similare este sub 30K
la fel si I30N, peugeotul si renaultul.
singurele care ar fi mai scumpe ar fi R-ul si focusul (4x4, peste 300 de cai etc etc)
si civicul la care nu se face oferta deloc pentru ca avem cota f mica si masinile se tot vand in avans pe tot anul
Proceed Cassa White 2.0 DSL Style... + pachet sport (the works...)
http://picasaweb.google.com/quelloo69/Q ... directlink
- Qalex21
- Moderator
- Auto: XCeed 1.5 T-GDi 48V 7DCT
Ceed GT nu va fi niciodata 30k in Romania, nu sunt nebuni. Preturile din Germania sunt cu mult mai mari la intreaga gama.
22,000E pentru M6 si 24.000E pentru DCT sunt preturile maxime pentru Romania (eu ma astept sa fie chiar un pic mai jos).
De exemplu, si nu voi mai da iar POLO GTi
, o masina similara dpdv al target-ului - Seat Leon FR 2.0 TSI DSG7 190 CP este 24,000E in RO.
22,000E pentru M6 si 24.000E pentru DCT sunt preturile maxime pentru Romania (eu ma astept sa fie chiar un pic mai jos).
De exemplu, si nu voi mai da iar POLO GTi

- Nesta3
- Moderator General
- Auto: Kia Sportage QL
Na @Quello:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
EX : 2008 Kia Proceed 1.4MPI Best
EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE
2021 Peugeot E-2008 GT LINE
2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition
EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE
2021 Peugeot E-2008 GT LINE
2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition
La 33.000 incepe Stinger-ul. Chiar si cu mai putine dotari e in alta clasa complet.
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
Eu de la i30N i-as scoate emblema cu i30N-ul.
Cum la cee'd-ul meu vroiam sa-i pun emblema cu 1.4

-
imi place spatele. e mai misto decat HB parca. e pe lista.
Proceed actual e urat (dpmdv), deși am proceed v1. În schimb daca ajungi cu preturile la 30k, Stinger face pipi pe el din orice poziție. E alta clasă
Ex-Pro Cee'd 1,4 Best
Actual Ford Focus mk4 1.0 125CP
Actual Ford Focus mk4 1.0 125CP
- Qalex21
- Moderator
Frumos raget 

-
hmm nu prea
)
sunt baieti la intalnire cu 1.4 aspirat mult mai galagios

sunt baieti la intalnire cu 1.4 aspirat mult mai galagios
- Qalex21
- Moderator
Eh si tu, e stock masina
Sunt niste reglementari pentru nivelul de zgomot, dar asta chiar mi se pare ca se aude bine/tare fata de altele (e.g. Golf GTi, 308 GTi). Pentru cine vrea si mai mult, sunt evacuari aftermarket.

- tmihai20
- Auto: Kia Cee'd 2017 1.4 GSL
Am avut posibilitatea să văd și să pun mâna pe un i30 FastBack. Arată foarte bine la exterior, ca o mașină mai sportivă. La interior arată mai bine ca Ceed-ul meu (2). N-am pus mâna pe un Ceed 3 încă. S-ar putea ca Hyundai să ia fața Kia în viitor. Mie personal mi-a plăcut mai mult decât m-aș fi așteptat. Nu-mi place absolut deloc ecranul care iese din bord. E hidos.
-
- Auto: Skoda Octavia 1.9 tdi
Salutare baieti!
In ianuarie o sa ma duc sa comand o Kia 1.4 GSL, Star, 100cp(tinand cont ca nu prind rabla cam asta e bugetul si nu mai pot astepta).
Vroiam sa va intreb despre motor, am citit pe diferite forumuri ca : e slab, o sa ai de tras cu el, nu e bun de nimic....si tot mai departe.
Nu ma intereseaza viteza, ci doar sa-mi fac treaba cu masina, 2-3 drumuri la mare/munte pe an restul in oras.
Multumesc frumos si La multi ani!
In ianuarie o sa ma duc sa comand o Kia 1.4 GSL, Star, 100cp(tinand cont ca nu prind rabla cam asta e bugetul si nu mai pot astepta).
Vroiam sa va intreb despre motor, am citit pe diferite forumuri ca : e slab, o sa ai de tras cu el, nu e bun de nimic....si tot mai departe.
Nu ma intereseaza viteza, ci doar sa-mi fac treaba cu masina, 2-3 drumuri la mare/munte pe an restul in oras.
Multumesc frumos si La multi ani!
- bogladen
- Auto: Nissan Qashqai Acenta 1.5 dci
O sa fie ok daca mergi linistit. E un motor entry dar daca mergi normal, fara sa-i ceri sportivitate, se va descurca.
- Qalex21
- Moderator
Salut,
Am condus Ceed 3 cu motor de 1.4 si 100cp vreo 2 luni.
Ca impresii:
- Mie masina cu acest motor mi s-a parut sincer puturoasa. Plecarile de pe loc mai ales, anevoioase. Pe urma se comporta decent, dar tot trebuia sa o calci serios ca sa se intample ceva notabil. Daca vi dupa un motor cu turbo, te loveste imediat treaba asta (cum am fost eu).
- Alt lucru care nu mi-a placut, a fost etajarea treptelor de viteza, in speta treapta 6. Trebuie sa mergi la turatie destul de ridicata in regim de autostrada (la 100km\h ai deja 2800 RPM).
- Atuurile acestui motor sunt: Consumul, care este impresionant (teritoriu de diesel) si rafinamentul.
Din punctul meu de vedere, o persoana linistita, cu fara prea multe pretentii vizavi de dinamica, se poate descurca cu masina. Nu va fi cea mai wow experienta, dar isi face treaba. Eu personal, as lua Ceed 3, minim motorizarea 1.0 T-GDi.
Sfatul meu este sa faci test drive inainte de achizitie. Acolo te vei convinge daca este sau nu masina potrivita pentru tine.
Succes !
Am condus Ceed 3 cu motor de 1.4 si 100cp vreo 2 luni.
Ca impresii:
- Mie masina cu acest motor mi s-a parut sincer puturoasa. Plecarile de pe loc mai ales, anevoioase. Pe urma se comporta decent, dar tot trebuia sa o calci serios ca sa se intample ceva notabil. Daca vi dupa un motor cu turbo, te loveste imediat treaba asta (cum am fost eu).
- Alt lucru care nu mi-a placut, a fost etajarea treptelor de viteza, in speta treapta 6. Trebuie sa mergi la turatie destul de ridicata in regim de autostrada (la 100km\h ai deja 2800 RPM).
- Atuurile acestui motor sunt: Consumul, care este impresionant (teritoriu de diesel) si rafinamentul.
Din punctul meu de vedere, o persoana linistita, cu fara prea multe pretentii vizavi de dinamica, se poate descurca cu masina. Nu va fi cea mai wow experienta, dar isi face treaba. Eu personal, as lua Ceed 3, minim motorizarea 1.0 T-GDi.
Sfatul meu este sa faci test drive inainte de achizitie. Acolo te vei convinge daca este sau nu masina potrivita pentru tine.
Succes !