discount la achizitie ceed?

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Teddy
Sageata Blue
Auto:

Post by Teddy »

Si eu am dat avansul pentru START+optionale (13 la nr.) fara nici o reducere...
Cee`d 1.4 START+opt.(13) kompass blue HD-09-CTM
ALBUME: http://picasaweb.google.com/TeddyKyty

bimbu
Auto:

Post by bimbu »

Salut.
Eu am dat comanda in august cu inca un coleg de al meu la IMG pe Cantemir si pentru ca am luat 2 masini am negociat cu dealerul si ne-au dat cate o alarma Maat. Am fost si la dealerul de langa Aviatorilor si la fel, se puteau da optionale ca bonus. Pana la urma am ales IMG ca era mai aproape de casa.
In concluzie nici un dealer, cel putin din Bucuresti, nu scade ceva din valoarea masinii, poti primi doar optionale in plus in conditiile in care se comanda mai multe masini. Sper doar ca acum sa nu li se fi urcat la cap numarul mare de comenzi si sa nu mai acorde nimic.

Toldo
Auto:

Post by Toldo »

eu am incercat azi la img si mi-au zis k dau o alarma la 3.5 mi... nu e cine stie ce reducere.. avand in vedere k alarma lor e 1.8 mil in magazin... tu pt ce masini ai negociat? erau best?

victor
Jidanul
Auto:

Post by victor »

dar oare se mai poate negocia vreun discount dupa semnarea precontractului? Ma gandesc la o revizie gratuita, pachet legistlativ, covorase, alarme etc. Se mai pot cere astfel de lucruri dupa ce ai platit avansul si comanda a plecat? :?:
Kia CEE'D 1.6 DSL LX BASE 90 CP + ceva optionale. PISTON GREY

poze in curand...

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Mai greu sa obtii reducerea dup'aia ... insa poti incerca
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

wert
Auto:

Post by wert »

A mai dat cineva comanda de 1.6 DSL HP luna asta la dealerul din Baneasa? Ati primit discount-ul de 5%?
Dar la alt dealer?
Pe cale de a comanda cee'd 1.6 DSL HP + optionale

helici_florin
Auto:

Post by helici_florin »

what !?????????

discount de 5% la 1.6 dsl HP !?!???? ooooooooohhh. Eu tocmai ce-am dat comanda da` nu am auzit de nici un discount . Comanda data pe 29.10.2007. Deci cat vine 5% ?! 725 eur ... tot e ceva , pui cate optionale vrei de 700 euro :)
Cee'd Pewter Beige , 1.6 DSL 115 cp BASE + optionale
uneori Vw Passat '02 1.9 TDI 131 CP
Albume

crisan ionut
Auto:

Post by crisan ionut »

Eu am masina de la sfarsitul lui iulie si am avut un discount de 3% dar asta ca sunt prieten cu dealer-ul si nu mi-a putut face mai mult ca tot castigul lui la o masina este de 5% si il cred ca imi este prieten, ei castiga mai mult din service, asa ca nu mai sperati la discount-uri de 4-5% cum zicea cineva mai devreme.

Artanis
Auto:

Post by Artanis »

Nu stiu daca ajuta cu ceva daca postez aici, dar pana de anul nou, Cee'd diesel este la pret de benzinar...minunea asta insa e in UK :tear:
http://www.kia.co.uk/ceedhome.asp

gogu
Moderator General
Auto:

Post by gogu »

pai si la noi, daca tin bine minte, 1.6CRDi de 90CP e la aproximativ acelasi pret cu 1.6 DOHC la 122CP, diferenta de ~100E.
LX 1.4 GSL OilBlue/Rainbow Blue cu varii optiuni
>>Poze cu masina mea<<
Image

Artanis
Auto:

Post by Artanis »

Eu stiu de vreo 6-700E diferenta. Iar in UK astia vorbesc ca respectiva promotie inseamna discount-uri pana la 1000 lire. Speram sa fie o politica Kia, si nu una de dealer local, o reducere care s-ar aplica peste tot, nu doar in UK...

wert
Auto:

Post by wert »

crisan ionut wrote:Eu am masina de la sfarsitul lui iulie si am avut un discount de 3% dar asta ca sunt prieten cu dealer-ul si nu mi-a putut face mai mult ca tot castigul lui la o masina este de 5% si il cred ca imi este prieten, ei castiga mai mult din service, asa ca nu mai sperati la discount-uri de 4-5% cum zicea cineva mai devreme.
De ce as spune prostii? Fratimiu e consilier vanzari la Mitsubishi la dealerul Mit Motors din Baneasa unde e promotia asta pt noiembrie! Fara ajutorul lui am pretul de lista 11.598 EUR la varianta BASE pe comanda (cu ajutorul lui mai sper la inca o mica reducere :D ). Astept astazi proforma finala si dau comanda (12.554 in total, cu ESP, jante, lumina parasolar, pachet piele si crom, proiectoare, cheie briceag, pachet scaun reglabil + tetiere active + suport lombar).
Nu a mai dat nimeni comanda luna asta de 1.6 DSL HP la Mit Motors? Sunt singurul care a primit discount-ul asta? :)

bobbo1981
Auto:

Post by bobbo1981 »

Cand spui 12.554 te referi la pretul fara tva presupun!

wert
Auto:

Post by wert »

Da, pret CIP.
A, si am mai obtinut 2% (pe pile) :D .
Deci in total 7%.

Post Reply

Return to “Generalităţi”