cee'd
Si eu sunt de parere ca la un drum lung, pe timp de noapte, reglajul intensitatii la luminile din bord ar fi mult mai util decat portul USB. Iertati-mi aceasta remarca dar mie mi s-a pus pata pe acest accesoriu. Mai bine nu-l puneau ca poate asa se discuta prin reviste si despre performante nu doar despre gadget-uri.
Constat ca avem un talent inascut de a scrie tot ce vrem pe unde nu ar trebui. Saracu' marco cred ca s-a speriat de cate are trecute in jurnalul lui de bord fara sa mai fi intrat pe forum. Cine din cei cu drepturi de administrare incearca sa faca un pic de curatenie si pe aici?
Constat ca avem un talent inascut de a scrie tot ce vrem pe unde nu ar trebui. Saracu' marco cred ca s-a speriat de cate are trecute in jurnalul lui de bord fara sa mai fi intrat pe forum. Cine din cei cu drepturi de administrare incearca sa faca un pic de curatenie si pe aici?
Mitsubishi Lancer 1,6 din 22.09.2007
http://www.mitsu.ro
Kia Cee'd 1,6 DSL MT Base din 25.10.2007 http://www.clubkia.ro
Dacia LOGAN 1,4 din 28.06.2006
Dacia Berlina 1410 din 1994

Kia Cee'd 1,6 DSL MT Base din 25.10.2007 http://www.clubkia.ro
Dacia LOGAN 1,4 din 28.06.2006
Dacia Berlina 1410 din 1994
eu nu inteleg de ce este asa de deranjat daca nu ai potentiometru pe mine nu ma deranjeaza absolut deloc intensitatea luminii din bord, este ok.
Kia Cee'd 1.6 CRDI LP BASE Machine Silver
Kia Cee'd 1.6 CRDI HP Base Black Pearl ( ESP, jante aliaj, reglare pe inaltime a scaunului, tetiere active, suport lombar, Proiectoare ceata, cheie pliabila, volan si schimbator in piele )

Kia Cee'd 1.6 CRDI HP Base Black Pearl ( ESP, jante aliaj, reglare pe inaltime a scaunului, tetiere active, suport lombar, Proiectoare ceata, cheie pliabila, volan si schimbator in piele )

-
- Auto:
hai sa rugam un posesor care conduce seara sa ne lamureasca cum e...si eu am ridicat mai demult aceasta problema cu intensitatea luminii si sunt tare deranjat de lipsa acelui potentiometru...si sincer sa fiu la ce am vazut pe acolo pe la mit motors ,ca meseriasi ,sunt convins ca nu vor putea remedia aceasta problema post vanzare pin montarea unui nenorocit de potentiometru....
Macar stim cat de portocalie e treaba!...ajutor cei cu jurnale de bord cu base! 1 4

Macar stim cat de portocalie e treaba!...ajutor cei cu jurnale de bord cu base! 1 4
POSESOR KIA CEE'D 1 4 BENZINA BASE PLUS OPTIONALE:)
- Vietnam
- Skywalker
- Auto: Sportage 2.0 DSL AT AWD HP
Don't Shooot!!!
Ida01Ro uite care este treaba, scuze daca te-a deranjat remarca mea si poate ca exemplul meu nu a fost cel mai fericit ales dar .... e putin exagerat chestia cu potentiometrul. SI PE MINE MA INTERESA si am intrebat daca Base are asa ceva si mi s-a spus:"doar pe Classic" . Dupa ce primesc masina o sa vad ce se poate face pentru a-mi pune acest potentiometru pe care il consider foarte util pentru ochii mei. Dar de aici pina a spune ca renunti la masina pentru ca nu are potentiometru este cale lunga.
Cred ca te simti usor inselat datorita politicii pline de surprize si neprevazut al celor ce se ocupa cu comercializarea KIA CEED in Romania...
dar asta este sloganul lor: "The Power to surprise" si slava domnului toti am fost surprinsi atit cei care am comandat cat si cei ar fi vrut sa comande. Mie masinuta mi se pare a fii suficient de dotata ,tinand cont ca este varianta base. Si mie mi-ar fi convenit sa pun o gramda de lucruri pe ea dar daca asta este politica firmei asta este. Am comandat masina asa cum este cu minusuri si plusuri. Am considerat ca merita riscul.Chiar si fara potentiometru... si fara scaune incalzite, .... si fara hidrofobic
si fara senzori de parcare sau geamuri cu protectie UV. Asta este. Intreaba daca se poate monta ulterior potentiometrul poate te linistesti.

Ida01Ro uite care este treaba, scuze daca te-a deranjat remarca mea si poate ca exemplul meu nu a fost cel mai fericit ales dar .... e putin exagerat chestia cu potentiometrul. SI PE MINE MA INTERESA si am intrebat daca Base are asa ceva si mi s-a spus:"doar pe Classic" . Dupa ce primesc masina o sa vad ce se poate face pentru a-mi pune acest potentiometru pe care il consider foarte util pentru ochii mei. Dar de aici pina a spune ca renunti la masina pentru ca nu are potentiometru este cale lunga.
Cred ca te simti usor inselat datorita politicii pline de surprize si neprevazut al celor ce se ocupa cu comercializarea KIA CEED in Romania...

CEE'd 1.4 Base GSL LX MT Abyss Blue 2007-2014
Sportage 2.0 DSL AT AWD HP ( 184 CP) SAND TRACK 2014 -
Sportage 2.0 DSL AT AWD HP ( 184 CP) SAND TRACK 2014 -
-
- Auto:
..NP @vietnam...recunosc ca e adevarat ce ai spus tu..numai ca acu' discutia a devenit filozofica, la general...ce comanzi - ne spargem in liste, figuri, optionale - shi ce ai ! xcum, m-ai dat gata cu "THE POWER TO SURPRISE " !! [-o< [-o< [-o< da, se potriveste, pe bune !! 
@ de acord catalin2804! da' cel mai bine ar fi sa fie ambele optiuni, mai putin ochelarii pt sfinx!
PS: vineri sambata si duminica (22-23-24 iunie) caravana Kia e la bacau...cel putin asa anuntau posturile de radio locale...

@ de acord catalin2804! da' cel mai bine ar fi sa fie ambele optiuni, mai putin ochelarii pt sfinx!

PS: vineri sambata si duminica (22-23-24 iunie) caravana Kia e la bacau...cel putin asa anuntau posturile de radio locale...

Last edited by ida01ro on 20 Jun 2007, 12:02, edited 1 time in total.
-
- Auto:
am comandat-o(platit avansul) in 15.05.07-si o astept intre 25.07 si 1.08(zice dealerul)
.....
E o fraza a unui coleg de pe formu care m-a facut sa-mi pun o intrebare....
Eu am facut contractul cam tot pe acolo,in 18 mai, dar se stie ca aceste contracte se centralizeaza si se preiau la 20 ale lunii...Ar fi interesant de stiut pentru cei care au comandat in mai...pana in 20 ,CE TERMEN DE LIVRARE LI S AU DAT? ...ca e o mare nebunie....
mie mi au zis sfarsitul lui august ca masina va intra in fabricatie in iulie dar ca pana o fac, pana o aduc...etc...dureaza!.
De ce consider interesant sa stiu exact cam cand s-ar face livrarea?...pentru ca fac un credit la banca pentru vreo 9000 E si nu i totuna sa i fac din iulie sau din august......banca ma executa din luna urmatoare..
Plus ca tare mult mi as dori sa o am pe 19 august cand e ziua mea.....
Daca as afla de la voi mai mult e termene....poate ca mi as face o idee
.....
E o fraza a unui coleg de pe formu care m-a facut sa-mi pun o intrebare....
Eu am facut contractul cam tot pe acolo,in 18 mai, dar se stie ca aceste contracte se centralizeaza si se preiau la 20 ale lunii...Ar fi interesant de stiut pentru cei care au comandat in mai...pana in 20 ,CE TERMEN DE LIVRARE LI S AU DAT? ...ca e o mare nebunie....
mie mi au zis sfarsitul lui august ca masina va intra in fabricatie in iulie dar ca pana o fac, pana o aduc...etc...dureaza!.
De ce consider interesant sa stiu exact cam cand s-ar face livrarea?...pentru ca fac un credit la banca pentru vreo 9000 E si nu i totuna sa i fac din iulie sau din august......banca ma executa din luna urmatoare..
Plus ca tare mult mi as dori sa o am pe 19 august cand e ziua mea.....
Daca as afla de la voi mai mult e termene....poate ca mi as face o idee
@sorin_bluewave: exact in situatia ta sunt si eu !
comanda data pe 22 mai, transmisa pe 25 la buc...apoi au urmat telefoane ca softu' nu le accepta optiunile pe care tot ei le-au dat, degringolada aferenta...etc. termen de livrare la vremea respectiva : max 3 luni. ulterior au spus ca se vor devansa comenzile cu aprox o luna!
chestia e ca nu poti pune nici o baza pe ce spun cei de la Kia !!!
e o vraja totala, si de aici si indecizia mea de a cumpara. xcum, la prima miscare aiurea pe care o fac, le cer banii inapoi + despagubiri ! daca e bal, bal sa fie
si mai stiu pe catziva dornici sa participe... 
comanda data pe 22 mai, transmisa pe 25 la buc...apoi au urmat telefoane ca softu' nu le accepta optiunile pe care tot ei le-au dat, degringolada aferenta...etc. termen de livrare la vremea respectiva : max 3 luni. ulterior au spus ca se vor devansa comenzile cu aprox o luna!
chestia e ca nu poti pune nici o baza pe ce spun cei de la Kia !!!

@sorin_bluewave, in protocolul semnat de mine , scrie 60 zile ( din cate am inteles lucratoare), comanda data pe 8 mai
cee'd 1.4 base, oil blue, proiectoare, cotiera, cheie 2 butoane
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
-
- Auto:
Pt IDA 01ro...
In topicul ceed best tocmai l-am intrebat pe dl Burcea cum e cu drepturile mele daca masina i mi vine fara tapiseria cu care am comandat-o, alta decat basic grey si fara luminile centrale de sus.....sincer au o importanta mare pentru mine aspectele astea....am luptat sa mi conving sotia ca e o super masina si am adus ca argumente si aspectul interior...si pret si garantie.....acum daca aspectul interior e compromis nu stiu pe unde scot camasa....
Adresa mea de mail& mess e aceasi cu nick ul de aici.....daca sunt probleme ar fi bine sa ne cunoastem si sa actionam concertat.....eu sunt decis sa mi iau banii inapoi daca apar modificari...(altele decat celebra faza cu geamurile electrice spate)
In topicul ceed best tocmai l-am intrebat pe dl Burcea cum e cu drepturile mele daca masina i mi vine fara tapiseria cu care am comandat-o, alta decat basic grey si fara luminile centrale de sus.....sincer au o importanta mare pentru mine aspectele astea....am luptat sa mi conving sotia ca e o super masina si am adus ca argumente si aspectul interior...si pret si garantie.....acum daca aspectul interior e compromis nu stiu pe unde scot camasa....
Adresa mea de mail& mess e aceasi cu nick ul de aici.....daca sunt probleme ar fi bine sa ne cunoastem si sa actionam concertat.....eu sunt decis sa mi iau banii inapoi daca apar modificari...(altele decat celebra faza cu geamurile electrice spate)
@arka, ca este pe 8 sau 22 may tot aia este pt ca ei transmit comenzile pe 25 ale fiecarei luni! intre timp, au mai sosit instructiuni - ziceau ca 90 !!, sa vedem cum rezolva...xcum in contract nu scrienimic despre penalizari ! - ...am vazut mail-ul respectiv...scrie-mi pe mail si poate vorbim direct despre...cee'd ! eu sunt cam..arka wrote:@sorin_bluewave, in protocolul semnat de mine , scrie 60 zile ( din cate am inteles lucratoare), comanda data pe 8 mai

cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?
Dorele, ne mai tii mult ma?
-
- Auto:
Termen livrare
Salutare
Am comandat o Kia Ceed.. care din cauza optiunilor adaugate (total final cu TVA 15000EUR) vine cica pe la sfirsitul lui august. Banii de avans (7800RON) au fost virati prin OP fix pe data de 30 mai... am facut un contract.. etc.
Ce nu imi place mie este ca acolo scrie: avansul se retine cu titlu de penalizare daca contractul se reziliaza din vina clientului... cam asa ceva... nu scrie nimic insa de termenul de livrare... cu alte cuvinte, pot astepta 3-4-5-6 luni, nu vine nimic, dar daca ma oftic si nu mai vreau, pierd si banii... nu mi se pare corect...
Ce ziceti??
Am comandat o Kia Ceed.. care din cauza optiunilor adaugate (total final cu TVA 15000EUR) vine cica pe la sfirsitul lui august. Banii de avans (7800RON) au fost virati prin OP fix pe data de 30 mai... am facut un contract.. etc.
Ce nu imi place mie este ca acolo scrie: avansul se retine cu titlu de penalizare daca contractul se reziliaza din vina clientului... cam asa ceva... nu scrie nimic insa de termenul de livrare... cu alte cuvinte, pot astepta 3-4-5-6 luni, nu vine nimic, dar daca ma oftic si nu mai vreau, pierd si banii... nu mi se pare corect...
Ce ziceti??