Pentru cei ce vreti o Sportage, iata ce zice Robert Adam cu privire la faceliftul din toamna:
"O sa fie multe lucruri in plus la noul Sportage, de la un sistem hibrid pe 48 V pana la noi tehnologii, cruise control adaptiv, posibil noua cutie cu 8 trepte automata, poate motorul 1.6 diesel nou in loc de 1.7 care e acum, o sa vina ceva surprize in toamna. Si da, avand mai multa tehnologie, va creste si pretul, probabil…"
Alt utilizator:
"Da asa e in legatura cu pretul….daca dai Comanda Pana in 5 martie se pastrezi ace lasi pret +3% discount. …dar pe iunie de exemplu cand le-am spus eu ca vreau masina , au zis ca discount -ul de 3 % nu va mai fi asta unu la mana si 2 la mana din cauza facelift-ului o sa fie implicit si o crestere de pret "
Referitor la antifonare:
"Material antifonant suplimentar pus sub izolatia de capota, material pus in compartimentul motor pe peretele de foc, materiale suplimentare in bord, sub mocheta fata, consola centrala zona inferioara (unde e schimbatorul), stalpii parbrizului si panourile din interior de la oglinzile retrovizoare, plus antifonare integrala portbagaj, zona roata de rezerva, unde nu mai exista tabla goala (efectul este uluitor – nu ca nu stiam, ca doar stiam de cand faceam insonorizari, dar a schimbat total perceptia suspensiei spate – abia acum masina e cum trebuie), mai am in plan cateva chestii, insa dupa parerea mea si a altora care au mers in masina cu mine, nu e Kia, e altceva…"
Antifonarea e facuta de Robert pe masina lui. N-are treaba cu faceliftul (dealtfel mi-a raspuns si mie in acest sens). Oricum asemenea detalii nu se pot cunoaste de acum despre un model care va apare pe piata la anul.
Antifonarea stalpilor e importanta pentru ca este o cale de transmitere o zgomotului in habitaclu. Se realizeaza cu spuma. In fabrica se face introducand un profil de plastic cu o spuma surmolata ce expandeaza la temperatura din vopsitorie.
Deci pana pe 5 martie se mai poate face comanda am sunat si eu azi si mi s-a confirmat...am uitat sa intreb cat dureaza aceasta pauza..cand se poate comanda.Probabil ca dupa poti comanda doar varianta facelift nu? Cand este anuntata aparitia variantei facelift?
Eu nu vad in programul de la Geneva decat Ceed-ul. Daca faceliftul nu apare acum, slabe sanse sa apara la vanzare fara sa fie prezentat cu tam-tam. Apoi primele filmari spion sunt cele din linkul de mai sus. De obicei chiar si la un facelift mai dureaza o jumatate de an pana intră in productie.
Daca dealer-ul a zis ca o sa fie o pauza de comenzi de doua luni, asta inseamna urmatoarele comenzi incepand cu iunie, deci livrari incepand cu septembrie. Facelift-urile nu se anunta la saloanele internationale.
Kiutza - Cee'd City, 2008, 1.6 GSL, Kompass Blue - 200000KM+
Grasuna - Sportage GT Line (+), 2016, 2.0 DSL AWD AT HP, Canyon Silver - 125000KM+
la ceed la facelift am comandat fara sa stiu cum arata masina... si tot asa am comandat prin iulie si a venit prin octombrie
kia ceed FL 1,6dsl Hp SW galben dakar , Style, 6MT, EcoDynamics ODO 258.000
kia proceed FL 1,6dsl Hp white, Style, Pachet sport ODO 142.000
Kia Sportage 1.6 TGDI 7DCT GT Line New Infrared 43.000
Probleme cu laptopul? incearca aici : http://www.depanarelaptop.ro
Pana la urma am comandat-o pe aceasta fara facelift, nici nu e foarte clar ce inseamna acest facelift si probabil cel mai devreme ar veni prin august si nu mai pot astepta atat. Din ce am vorbit cu dealerul s-ar putea sa mai schimbe nivelele de echipare dar dealerul a zis ca daca oricum o iau aproape full nu o sa ma ajute cu nimic ca se vor schimba echiparile. Motorul de 2.0, daca va aparea cu siguranta va fi mai scump si nici reducerile de acum nu vor mai fi valabile, deci probabil varianta noua va fi cu minim 2000E mai scumpa. 33k-34k pe o Kia mi se pare cam mult...
Livrarile probabil vor incepe din Septembrie, asa ca ai facut bine ca ai comandat.
Slabe sanse sa puna motorul de 2.0 pentru Europa, din cauza emisiilor, taxelor, etc. De obicei costul la facelift nu este cu mult mai mare (cateva sute de eur), iar reducerile intradevar se vor aplica de la anul, in niciun caz de la lansare.
Kiutza - Cee'd City, 2008, 1.6 GSL, Kompass Blue - 200000KM+
Grasuna - Sportage GT Line (+), 2016, 2.0 DSL AWD AT HP, Canyon Silver - 125000KM+
Sincer nu stiu care e ultima zi in care mai dau comenzi, imi aduc aminte ca parca a zis ceva de 5 martie dar nu sunt 100% sigur. La mine a fost comanda nu aveau pe stoc configuratia pe care am vrut-o eu .