"Follow me home" - farurile raman aprinse o perioada dupa ce inchizi masina cu telecomanda. Si da, are.
"Cornering Lights" nu am pe Best, si nici nu am vazut la Kia pe nicaieri. Este doar un bec orientat spre exteriorul masinii, nici ala nu este pe farurile Best 2015. Dupa facelift-ul Euro 6 care a avut loc tot in 2015 au mai schimbat un pic configuratiile la faruri: luminile de zi nu mai sunt in proiectoare sigur, nu stiu daca beculetul acela este sau nu din versiunea Best. Asta este de intrebat la dealer.
"Cornering Lights" per se, are BMW. Indiferent de viteza farurile "vireaza" odata cu masina.
Despre tapiterie: nu scaunul pasagerului e cel pe care se vede uzura.
Eu am comparat tapiterie Best 2008 cu Best 2015. La
mine azi, nov 2017, tapiteria de la scaunul soferului pe Best 2008 arata mai bine decat cea de pe Best 2015 desi are 7 ani in plus. Acelasi utilizator, acelasi mod de ma urca si cobora din masina. Daca la City e mai buna tapiteria cu atat mai bine. Nu am de unde a sti, pt ca am Best-uri.
@crinamatei: interesant. Cu ce vrei sa schimbi sistemul audio? Doar HU sau cu totul? Banuiesc ca ai bluethooth. Pe mine asta ma tine in loc. E foarte ciudat integrat bluethooth, nu pe voce ci pe apelare: un buton de pe volan, apoi inca unul de pe HU (daca vrei al doilea din lista, nu primul), apoi iar un buton de pe volan. Cu oricine am vorbit nu mi-a oferit o solutie de integrare. Ori schimb totul si renunt la butoanele de pe volan, ori las HU si schimb doar de la iesirea de semnal audio pana la boxe. Singurul lucru care poate fi refolosit este microfonul din plafoniera. Asta inseamna HU nou cu bluetooth incoroporat, operat in totalitate de pe HU, butoanele de telefon de pe volan nefolosibile. Sunt solutii de refolosire a butoanelor audio de pe volan.
PS: m-a oprit Politia ca mergeam doar cu luminile de zi. Fiind in proiector, omul a crezut ca face un ban cu mine. A inteles pana la urma.