discount la achizitie ceed?
Salut.
Eu am dat comanda in august cu inca un coleg de al meu la IMG pe Cantemir si pentru ca am luat 2 masini am negociat cu dealerul si ne-au dat cate o alarma Maat. Am fost si la dealerul de langa Aviatorilor si la fel, se puteau da optionale ca bonus. Pana la urma am ales IMG ca era mai aproape de casa.
In concluzie nici un dealer, cel putin din Bucuresti, nu scade ceva din valoarea masinii, poti primi doar optionale in plus in conditiile in care se comanda mai multe masini. Sper doar ca acum sa nu li se fi urcat la cap numarul mare de comenzi si sa nu mai acorde nimic.
Eu am dat comanda in august cu inca un coleg de al meu la IMG pe Cantemir si pentru ca am luat 2 masini am negociat cu dealerul si ne-au dat cate o alarma Maat. Am fost si la dealerul de langa Aviatorilor si la fel, se puteau da optionale ca bonus. Pana la urma am ales IMG ca era mai aproape de casa.
In concluzie nici un dealer, cel putin din Bucuresti, nu scade ceva din valoarea masinii, poti primi doar optionale in plus in conditiile in care se comanda mai multe masini. Sper doar ca acum sa nu li se fi urcat la cap numarul mare de comenzi si sa nu mai acorde nimic.
dar oare se mai poate negocia vreun discount dupa semnarea precontractului? Ma gandesc la o revizie gratuita, pachet legistlativ, covorase, alarme etc. Se mai pot cere astfel de lucruri dupa ce ai platit avansul si comanda a plecat? 

Kia CEE'D 1.6 DSL LX BASE 90 CP + ceva optionale. PISTON GREY
poze in curand...
poze in curand...
-
- 3/E
- Auto:
-
- Auto:
-
- Auto:
Eu am masina de la sfarsitul lui iulie si am avut un discount de 3% dar asta ca sunt prieten cu dealer-ul si nu mi-a putut face mai mult ca tot castigul lui la o masina este de 5% si il cred ca imi este prieten, ei castiga mai mult din service, asa ca nu mai sperati la discount-uri de 4-5% cum zicea cineva mai devreme.
Nu stiu daca ajuta cu ceva daca postez aici, dar pana de anul nou, Cee'd diesel este la pret de benzinar...minunea asta insa e in UK
http://www.kia.co.uk/ceedhome.asp

http://www.kia.co.uk/ceedhome.asp
De ce as spune prostii? Fratimiu e consilier vanzari la Mitsubishi la dealerul Mit Motors din Baneasa unde e promotia asta pt noiembrie! Fara ajutorul lui am pretul de lista 11.598 EUR la varianta BASE pe comanda (cu ajutorul lui mai sper la inca o mica reducerecrisan ionut wrote:Eu am masina de la sfarsitul lui iulie si am avut un discount de 3% dar asta ca sunt prieten cu dealer-ul si nu mi-a putut face mai mult ca tot castigul lui la o masina este de 5% si il cred ca imi este prieten, ei castiga mai mult din service, asa ca nu mai sperati la discount-uri de 4-5% cum zicea cineva mai devreme.

Nu a mai dat nimeni comanda luna asta de 1.6 DSL HP la Mit Motors? Sunt singurul care a primit discount-ul asta?

Pe cale de a comanda cee'd 1.6 DSL HP + optionale