cee'd
-
- 3/E
- Auto:
eu ma gandeam la 1,4 BASE,comandata pe 22 Mai...sunt de o nesimtire crasa coreenii daca nu au putut sa monteze un potentiometru de 2 bani(oare se poate monta ulterior ?), care se gaseste si pe batrana dacie! un lucru e clar: ma va deranja intensitatea maxima (si pe rosu!!) cand este noapte afara...vladrian wrote:undeva sub nivelul volanului, in partea stanga, aproape de usa soferului... la echiparea best intensitatea luminii este cea maximala

- Vietnam
- Skywalker
- Auto: Sportage 2.0 DSL AT AWD HP
Ete na sa renunti la o masina pentru ca nu are potentiometru????? Chiar daca ar fi picatura care umple paharul ar fi bine sa fie ceva mai serios nu rotita de potentiometru ... la o adica poti sa o pui si ulterior chiar daca nu in aceeasi pozitie ca pe Classic. Ce naiba .... 

CEE'd 1.4 Base GSL LX MT Abyss Blue 2007-2014
Sportage 2.0 DSL AT AWD HP ( 184 CP) SAND TRACK 2014 -
-
- Auto:
..nu stii cate am comandat (optionale) si cate s-au anulat, DUPA ! ha...incepand cu geamurile electrice spate
!!! asta cu potentiometrul mi se pare chiar ..inselatorie meseriasha! macar sa fi spus...nu cred ca cineva s-a gandit ca nu are!. puteau chiar sa o puna la "optiuni", dar se faceau de ras!!
auzitzi...cric & cheie de roata...o avea ? ca nici de astea nu am intrebat....

mai in gluma mai in serios...nu stiu cum sa va spun, dar de cand am facut comanda si pana acum, citind pe forum cate "gauri" are marfa pe care vreau sa o cumpar, ma simt fraierit in continuu!!...nu stiu cum naiba se face dar toate anunturile ulterioare au pus in evidentza numai MINUSURI !!..inteleg, lipsa de informatii...dar e ca la Alimentara..cand se greseste la rest, se greseste numai in MINUS !! 

-
- Auto:
- Vietnam
- Skywalker
- Auto: Sportage 2.0 DSL AT AWD HP
Hai sa nu exageram ... Base este varianta cea mai "slaba" in dotari si optionale. Daca vrei mai multe optiuni treci pe varianta Classic si acolo gasesti alte dotari si alte optionale. E drept ca pretul este mult mai mare dar daca vrei neaparat ceva, bagi mina in buzunar. Asa este si la alte marci. Ia incearca sa configurezi un VW POLO HAPPY sa vezi ce lipsa de optionale ai pe acolo ... Dar si ce pret de cumparare de 10000 EURO DDP
CEE'd 1.4 Base GSL LX MT Abyss Blue 2007-2014
Vietnam,fata spune ca se simte inselata de Kia,nu cere o analiza de piata.Daca a optat pt. Base,inseamna ca atat a fost dispusa sa plateasca pt.aceasta masina,dupa ce a facut o alegere,luand in calcul OFERTA FACUTA DE KIA,oferta care dupa comanda s-a schimbat.Daca tu crezi ca la alte marci e posibil asa ceva,te rog sa vii cu exemple.Nu poti sa-i spui unui client,care a comandat o masin si constata ulterior ca nu are anumite dotari care erau date ca si sigure,sau care ar fi fost de bun simt:A,ti-am spus cand ai comandat ca va avea si cutarica sau cutarica optiune,dar de fapt te-am mintit si daca le vrei,ia treci mata si plateste cu vreo 700 E in plus!Vietnam wrote:Hai sa nu exageram ... Base este varianta cea mai "slaba" in dotari si optionale. Daca vrei mai multe optiuni treci pe varianta Classic si acolo gasesti alte dotari si alte optionale. E drept ca pretul este mult mai mare dar daca vrei neaparat ceva, bagi mina in buzunar. Asa este si la alte marci. Ia incearca sa configurezi un VW POLO HAPPY sa vezi ce lipsa de optionale ai pe acolo ... Dar si ce pret de cumparare de 10000 EURO DDP
Last edited by ticalos on 19 Jun 2007, 15:00, edited 1 time in total.
da, corect!..am vazut pe un alt topic kia cum se judeca in romanica..ne tot pasa de capra vecinului...inca o data : clientilor trebuie sa li se ia banii, nu sa fie aiuritzi atunci cand cumpara!! - asta (in cazul "aiurelii") se cheama "TZEAPA"! - si mai trebuie sa plece de la magazin cu zambetul pe buze, chiar daca si-au lasat banii acolo (adica marfa este pe asteptarile lui, adica ce a comandat!!) adica COMMON SENSE pana la urma.. eu cred ca aici sta arta dealerului, in xce domeniu! dar mai e mult pana acolo... 

-
- 3/E
- Auto:
Eu nu inteleg de ce te simti pacalit pentru faptul ca nu exista potentiometru. Recunosc ca e una dintre cele mai stupide faze care le'am auzit la Cee'd pana acum. Insa nici nu mi se pare neaparat ca dealer'ul trebuia sa ghiceasca gandurile fiecaruia si sa'i spuna si de potentiometrul ala. Mie unul daca'mi zicea ca nu are potentiometru, probabil radeam de el ... si'i ziceam ca oricum n'are conteaza. Si evident ca urmatorului client nu i'ar mai fi zis de aspectul asta.
Acum, ca nici tu nu aveai de unde sa te gandesti la asta si sa il intrebi tu ... iarasi e adevarat. Insa ... nu prea ai ce face. Eu zic sa vezi mai intai cum se vede de fapt. Eventual, daca poti vb cu un dealer sa'ti arate pe seara lumina din bord la Cee'd, dat la intensitate maxima ... te poti lamuri
Acum, ca nici tu nu aveai de unde sa te gandesti la asta si sa il intrebi tu ... iarasi e adevarat. Insa ... nu prea ai ce face. Eu zic sa vezi mai intai cum se vede de fapt. Eventual, daca poti vb cu un dealer sa'ti arate pe seara lumina din bord la Cee'd, dat la intensitate maxima ... te poti lamuri
Ford - Fiesta - 1.4 tdci
eiii...acu cred ca vb prea mult despre asta ! ideea este ca la vw-ul meu e o functie pe care am folosit-o destul de mult, mai ales daca conduci mult noaptea. In general vorbind, oferta kia pana acum lasa de dorit, mai ales prin prezentare&informare. Cred ca e dreptul cumparatorului sa stie pe ce da banii -mai ales ca a platit si optionale - si nu sa fie sunat de dealer dupa ce a semnat un contract cu tot felul de chestii tragi-comice penibile (..stiti, la cheia cu 3 butoane nu se poate.fara 2 butoane, geamurile ...etc!). Nu vreau sa lamuresc pe nimeni, eu sunt deja. gata!. andrei, cum a fost astazi?