Multi se pare ca am primit optiuni in plus anul acesta. Majoritatea ISG din cate am vazut, eu am primit geamuri electrice spate... Probabil ceva prin configurator a ramas outdated si acum exista unele dependente la optionale.
ce nu îți place la modelul asta? sau ce era mai bun la primul ceed? tot diesel era?Qalex21 wrote:Salutare. Inca respir
Ca rulaj ma apropii de 4000km. In mare sunt multumit de masina, sunt cateva chestii care ma deranjeaza (nu au fost prezente initial) dar sper sa le rezolv. Una peste alta, pot sa spun ca am fost mai multumit de primul Ceed, si daca ar fi sa mai faca inca o data achizitia, as lua un Ceed GT![]()
In rest, abia astept sa vina primavara sa montez jantele de aliaj. Cred ca o sa arate fenomenal !
Sarbatori fericite !
Prima masina a fost benzina 1.6 GDi Best. Principala dezamagire este faptul ca au facut downgrade la sistemul audio, fata de modelul de 2014. Deasemenea, am avut un mic greier in consola centrala, dar in ultima perioada nu prea l-am mai auzit. Nu am avut asa ceva la prima masina. Ce ma deranjeaza este ca nu au folosit noul volan pe toata generatia PE ci doar pe Ceed GT PE. Volanul de la Peugeot 2008/208/308 mi se pare mult mai placut la condus, mai ales la cel sportiv. Macar ca optionala, la fel si maciulia de la schimbator de pe Ceed GT.dragosv wrote:ce nu îți place la modelul asta? sau ce era mai bun la primul ceed? tot diesel era?Qalex21 wrote:Salutare. Inca respir
Ca rulaj ma apropii de 4000km. In mare sunt multumit de masina, sunt cateva chestii care ma deranjeaza (nu au fost prezente initial) dar sper sa le rezolv. Una peste alta, pot sa spun ca am fost mai multumit de primul Ceed, si daca ar fi sa mai faca inca o data achizitia, as lua un Ceed GT![]()
In rest, abia astept sa vina primavara sa montez jantele de aliaj. Cred ca o sa arate fenomenal !
Sarbatori fericite !
Salut,bogdanmi wrote:Salut,
Pentru cei care ati cumparat din Bucuresti, puteti sa-mi recomandati un dealer?
Si inca o intrebare, stiti cum e cu REMAT-ul? Ideea este ca tatal meu are o rabla pe care vreau sa-o casez, doar ca e din Constanta.
Cum e procedura la KIA? Ma duc eu direct cu tichetul? sau ma duc direct la ei cu rabla?
Intreb ca sa stiu daca o cumpar din Buc, sau la un dealer din Ct.
Multumesc,