cee'd

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Punem de'o microintalnire atunci :D
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

ida01ro
Carcotas Sef
Auto:

Post by ida01ro »

vladrian wrote:undeva sub nivelul volanului, in partea stanga, aproape de usa soferului... la echiparea best intensitatea luminii este cea maximala
eu ma gandeam la 1,4 BASE,comandata pe 22 Mai...sunt de o nesimtire crasa coreenii daca nu au putut sa monteze un potentiometru de 2 bani(oare se poate monta ulterior ?), care se gaseste si pe batrana dacie! un lucru e clar: ma va deranja intensitatea maxima (si pe rosu!!) cand este noapte afara... :( chiar ma gandesc serios sa renuntz...incep sa se adune PREA MULTE ! acum o sa spuneti ca de ce nu am intrebat... :lol:

Vietnam
Skywalker
Auto: Sportage 2.0 DSL AT AWD HP

Post by Vietnam »

Ete na sa renunti la o masina pentru ca nu are potentiometru????? Chiar daca ar fi picatura care umple paharul ar fi bine sa fie ceva mai serios nu rotita de potentiometru ... la o adica poti sa o pui si ulterior chiar daca nu in aceeasi pozitie ca pe Classic. Ce naiba .... :?
CEE'd 1.4 Base GSL LX MT Abyss Blue 2007-2014
Sportage 2.0 DSL AT AWD HP ( 184 CP) SAND TRACK 2014 -

catalin2804
Auto:

Post by catalin2804 »

nus care e faza, dar ar fi tare daca e asa. Cand mi-a spus dealerul ca a intrat masina in fabricatie si nu poate pune geamuri electrice spate, m-a intrebat daca vreau altceva in loc si cica a reusit sa puna lampa de lectura. Aceasta lampa are si suport pt ochelari?

ida01ro
Carcotas Sef
Auto:

Post by ida01ro »

..nu stii cate am comandat (optionale) si cate s-au anulat, DUPA ! ha...incepand cu geamurile electrice spate :twisted: !!! asta cu potentiometrul mi se pare chiar ..inselatorie meseriasha! macar sa fi spus...nu cred ca cineva s-a gandit ca nu are!. puteau chiar sa o puna la "optiuni", dar se faceau de ras!! Cap_PDT_01_05 auzitzi...cric & cheie de roata...o avea ? ca nici de astea nu am intrebat....

ida01ro
Carcotas Sef
Auto:

Post by ida01ro »

mai in gluma mai in serios...nu stiu cum sa va spun, dar de cand am facut comanda si pana acum, citind pe forum cate "gauri" are marfa pe care vreau sa o cumpar, ma simt fraierit in continuu!!...nu stiu cum naiba se face dar toate anunturile ulterioare au pus in evidentza numai MINUSURI !!..inteleg, lipsa de informatii...dar e ca la Alimentara..cand se greseste la rest, se greseste numai in MINUS !! :D

dre_andrei
Auto:

Post by dre_andrei »

da !

Vietnam
Skywalker
Auto: Sportage 2.0 DSL AT AWD HP

Post by Vietnam »

Hai sa nu exageram ... Base este varianta cea mai "slaba" in dotari si optionale. Daca vrei mai multe optiuni treci pe varianta Classic si acolo gasesti alte dotari si alte optionale. E drept ca pretul este mult mai mare dar daca vrei neaparat ceva, bagi mina in buzunar. Asa este si la alte marci. Ia incearca sa configurezi un VW POLO HAPPY sa vezi ce lipsa de optionale ai pe acolo ... Dar si ce pret de cumparare de 10000 EURO DDP
CEE'd 1.4 Base GSL LX MT Abyss Blue 2007-2014
Sportage 2.0 DSL AT AWD HP ( 184 CP) SAND TRACK 2014 -

Alex Ogre
Auto:

Post by Alex Ogre »

ida01ro, nu-i bai cu lumina, poti sa schimbi culoarea...albastru, verde ce ti se pare mai odihnitor. traiasca mustangu, la care poti sa-ti alegi singur culoarea iluminarii bordului

ida01ro
Carcotas Sef
Auto:

Post by ida01ro »

vietnam...deviezi de la subiect...asta este ca si in replica celebra "daca nu itzi place cu autobuzu, ia-ti masina mica!!" este vorba in fond de un contract incheiat in anume conditii, pe care kia nu poate sa le respecte ! pana cand o sa ne mai fie rusine de banii nostri ? :?

ticalos
Auto:

Post by ticalos »

Vietnam wrote:Hai sa nu exageram ... Base este varianta cea mai "slaba" in dotari si optionale. Daca vrei mai multe optiuni treci pe varianta Classic si acolo gasesti alte dotari si alte optionale. E drept ca pretul este mult mai mare dar daca vrei neaparat ceva, bagi mina in buzunar. Asa este si la alte marci. Ia incearca sa configurezi un VW POLO HAPPY sa vezi ce lipsa de optionale ai pe acolo ... Dar si ce pret de cumparare de 10000 EURO DDP
Vietnam,fata spune ca se simte inselata de Kia,nu cere o analiza de piata.Daca a optat pt. Base,inseamna ca atat a fost dispusa sa plateasca pt.aceasta masina,dupa ce a facut o alegere,luand in calcul OFERTA FACUTA DE KIA,oferta care dupa comanda s-a schimbat.Daca tu crezi ca la alte marci e posibil asa ceva,te rog sa vii cu exemple.Nu poti sa-i spui unui client,care a comandat o masin si constata ulterior ca nu are anumite dotari care erau date ca si sigure,sau care ar fi fost de bun simt:A,ti-am spus cand ai comandat ca va avea si cutarica sau cutarica optiune,dar de fapt te-am mintit si daca le vrei,ia treci mata si plateste cu vreo 700 E in plus!
Last edited by ticalos on 19 Jun 2007, 15:00, edited 1 time in total.

Alex Ogre
Auto:

Post by Alex Ogre »

Astia de la kia nu inteleg k noi nu cumparam doar masina, cumparam si servicii...degeaba imi place masina mult daca dealerul/importatorul ne ia la misto...mai bine clioIII, masina vine in 2 zile, chiar daca este sub cee'd

ida01ro
Carcotas Sef
Auto:

Post by ida01ro »

da, corect!..am vazut pe un alt topic kia cum se judeca in romanica..ne tot pasa de capra vecinului...inca o data : clientilor trebuie sa li se ia banii, nu sa fie aiuritzi atunci cand cumpara!! - asta (in cazul "aiurelii") se cheama "TZEAPA"! - si mai trebuie sa plece de la magazin cu zambetul pe buze, chiar daca si-au lasat banii acolo (adica marfa este pe asteptarile lui, adica ce a comandat!!) adica COMMON SENSE pana la urma.. eu cred ca aici sta arta dealerului, in xce domeniu! dar mai e mult pana acolo... :?

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Eu nu inteleg de ce te simti pacalit pentru faptul ca nu exista potentiometru. Recunosc ca e una dintre cele mai stupide faze care le'am auzit la Cee'd pana acum. Insa nici nu mi se pare neaparat ca dealer'ul trebuia sa ghiceasca gandurile fiecaruia si sa'i spuna si de potentiometrul ala. Mie unul daca'mi zicea ca nu are potentiometru, probabil radeam de el ... si'i ziceam ca oricum n'are conteaza. Si evident ca urmatorului client nu i'ar mai fi zis de aspectul asta.
Acum, ca nici tu nu aveai de unde sa te gandesti la asta si sa il intrebi tu ... iarasi e adevarat. Insa ... nu prea ai ce face. Eu zic sa vezi mai intai cum se vede de fapt. Eventual, daca poti vb cu un dealer sa'ti arate pe seara lumina din bord la Cee'd, dat la intensitate maxima ... te poti lamuri
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

ida01ro
Carcotas Sef
Auto:

Post by ida01ro »

eiii...acu cred ca vb prea mult despre asta ! ideea este ca la vw-ul meu e o functie pe care am folosit-o destul de mult, mai ales daca conduci mult noaptea. In general vorbind, oferta kia pana acum lasa de dorit, mai ales prin prezentare&informare. Cred ca e dreptul cumparatorului sa stie pe ce da banii -mai ales ca a platit si optionale - si nu sa fie sunat de dealer dupa ce a semnat un contract cu tot felul de chestii tragi-comice penibile (..stiti, la cheia cu 3 butoane nu se poate.fara 2 butoane, geamurile ...etc!). Nu vreau sa lamuresc pe nimeni, eu sunt deja. gata!. andrei, cum a fost astazi? 8)

Post Reply

Return to “Generalităţi”