O sa dau comanda la sfarsitul lui Noiembrie de o kia sportage style 4x2- cred ca modelul pe benzina 1.6 DGI 135 CP pt. ca fac maxim 7000 km pe an din care 80% (adica zilnic) un drum scurt pana la servici de 4 km. Asta odata clarificata am inceput sa ma uit la optionale. Si cum nu am vazut un topic dedicat numai despre acest lucru - va rog daca puteti sa ma lamuriti cu cateva intrebari:
- optiunea accea "parbriz cu degivrare - 8 euro" ce face mai exact ? (ca de 8 euro ma indoiesc ca o fi vreun SF). O sa o pun oricum dar eram curios cum functioneaza daca poate sa ma lamureasca cineva.
- "bord tip supervision 4.2 - 281 euro" - care este diferenta dintre acesta si afisajul normal ? Se merita suma asta ?
- difuzoare JBL - 156 euro - se pot pune si pe sistemul cu care vine masina default ? (NAVI 7") sau trebuie upgrade la cel de 8" ?
- NAVI.(INT. 8.0")+ RDS+ DAB+ SD CARD(COMPACT) - 265 euro: se merita diferenta de la sistemul default ? Are ceva in plus inafara de 1" la diagonala ? (stiu ca partea de navigatie este degeaba / intreb daca are si altceva in plus sa justifice diferenta de bani - inafara de 1" la diagonala)
- Faruri tip Xenon cu sistem de autoreglare - 764 euro: foarte scump. Este diferenta mare fata de farurile normale (s-ar merita la acesti bani ?)
Multumesc