Ma poate ajuta cineva cu un manual de service pentru Picanto 1.1 benzina 2005?
Multumesc anticipat!!
Manual Picanto
Re: Manual Picanto
Daca esti din Buc vb.
-
- Auto: DB01ECK
Ai gasit manualul??totisubsoare wrote:Ma poate ajuta cineva cu un manual de service pentru Picanto 1.1 benzina 2005?
Multumesc anticipat!!
Chiar nu are nimeni un PDF cu manualul service de reparatii KIA PICANTO 2004 - 2010 ?
Cred ca iti dai seama ca manualele DE REPARATII nu prea se gasesc asa usor .
Ar muri mecanicii de foame .
Ar muri mecanicii de foame .
1.6 GSL EX, MT, 122 CP, 225/45 R17W, 140.500 km
Nu inteleg de ce.... La motociletele mele incepand cu anii 70 si pana la cele noi se gasesc manuale. Scanate, copiate, tot felul de metode, uneori e greu sa le gasesti dar niste oameni au muncit pentru ele si au tot respectul
Vreau sa stiu exact ce specificatii trebuie sa contina uleiul recomandat si nu gasesc nicaieri aceste valori... pacat
Cine mai pune bani sa luam impreuna acest manual si apoi ii dam share aici ?
http://www.ebay.co.uk/itm/OFFICIAL-WORK ... 2744939719
Vreau sa stiu exact ce specificatii trebuie sa contina uleiul recomandat si nu gasesc nicaieri aceste valori... pacat
Cine mai pune bani sa luam impreuna acest manual si apoi ii dam share aici ?
http://www.ebay.co.uk/itm/OFFICIAL-WORK ... 2744939719
5w20-5w30 , API SL , SM , ILSAC GF3 , ILSAC GF4
1.6 GSL EX, MT, 122 CP, 225/45 R17W, 140.500 km
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
Hai ca baietii mai intra peste 1 an...
Este un link in lista aia care tine 7 zile. Dupa va cautati voi, ca se gasesc daca cautati sau cumparati daca sunteti comozi.
Este un link in lista aia care tine 7 zile. Dupa va cautati voi, ca se gasesc daca cautati sau cumparati daca sunteti comozi.
As dori un manual de service pentru Kia Picanto TA, 2011, 1.0 l. Mai mult din curiozitate tehnica ; pana acum nu am avut probleme decat cu acumulatorul care anul acesta si-a dat obstescul sfarsit. Nu are mai mult de 21000 de km parcursi.