piese auto

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
kiamax2008
Auto: B 98 MXA

piese auto

Post by kiamax2008 »

Ce parere aveti despre piesele auto cumparate de pe site-uri online gen ,,epiesa,autokarma si altele ,am fost la un service auto si baiatul de acolo mi-a zis ca astea sunt turcismeca nu ai garantie pe ele si ca el lucreazacu producatori originali ,, total si alte firme, ce parere aveti?

mdr_mirel
Auto: Kia pro ceed fl 1.6 diesel

Re: piese auto

Post by mdr_mirel »

kiamax2008 wrote:Ce parere aveti despre piesele auto cumparate de pe site-uri online gen ,,epiesa,autokarma si altele ,am fost la un service auto si baiatul de acolo mi-a zis ca astea sunt turcismeca nu ai garantie pe ele si ca el lucreazacu producatori originali ,, total si alte firme, ce parere aveti?
Eu am cumparat de pe Epiesa si de la colegul de pe forum Pieseauto365 si am fost foarte multumit calitate pret.Atata timp cat piesele sunt noi cu factura si garantie nu ai nici o pb,cu conditia sa cumperi piese si filtre de la niste producatori mai cunoscuti.
Baiatul de la service ti-a spus ca sunt turcisme alea de pe net ca pe viitor sa comanzi de la ei ,,ca doar ale lor sunt originale".
Kia pro_ceed Facelift 2010 ,1.6 CRDI 115 cp,6MT,Cassa white,143 000 km.

quelloo
Auto: Kia Proceed 2.0 DSL

Post by quelloo »

piesele cumparate de la magazinele de mai sus vin cu certificat de garantie si conformitate. au si hologramele alea pe cutii. si deja sunt destul de cunoscute magazinele respective si nu-si permit sa-si strice reputatia cu fake-uri (parerea mea).
ar mai fi si preturile, care nu sunt nici atat de mult mai ieftine decat cele luate din service.
un singur magazin nu prea-mi inspira mie incredere din cauza preturilor mult prea mici la destule repere in comparatie cu ceilalti jucatori de pe piata. Dar, poate sunt eu paranoia.
Proceed Cassa White 2.0 DSL Style... + pachet sport (the works...)
http://picasaweb.google.com/quelloo69/Q ... directlink

mdr_mirel
Auto: Kia pro ceed fl 1.6 diesel

Post by mdr_mirel »

quelloo wrote: un singur magazin nu prea-mi inspira mie incredere din cauza preturilor mult prea mici la destule repere in comparatie cu ceilalti jucatori de pe piata. Dar, poate sunt eu paranoia.

Care e magaziunul ala ca sa stim si noi?
Kia pro_ceed Facelift 2010 ,1.6 CRDI 115 cp,6MT,Cassa white,143 000 km.

quelloo
Auto: Kia Proceed 2.0 DSL

Post by quelloo »

King auto
Proceed Cassa White 2.0 DSL Style... + pachet sport (the works...)
http://picasaweb.google.com/quelloo69/Q ... directlink

Post Reply

Return to “Generalităţi”