@NoKs:
tot respectul! foarte bune pozele...
este urmatorul meu vis dupa mai multe altele, pana la el...
Photo extra information Taken with a digital camera NIKON D40
Taken on 2007:06:18 19:59:18
Exposure: 0.040s (1/25)
Focal Length: 45.00mm
F/Stop: f/5.300
ISO Speed: ISO200
Exposure Bias: 0 EV
No flash
de asemenea, LENTILA de foarte buna calitate si, intr-adevar, megapixelii multi, multi, precum si calitatea ccd-ului ca si a mecanicii fine deosebite fac diferenta intre lucrurile obisnuite si un DSLR...
pentru ceilalti dintre noi cu camere compacte: din proprie experienta (canon s2is) va spun ca nu totul este scula cu care se iau cadrele, cat si priceperea/experienta de a seta optim toti parametrii pentru subiectul de fotografiat... sigur ca intr-un final glorios, te ajuta si scula daca chiar nu te pricepi deloc la foto... dar prea putin...
eu, cel putin, mi-am cam prins urechile in manualul s2is-ului, daramite la D40...
Camere foto
pai asta am zis si eu, ochiu' face sa merite scula. altfel degeaba ca tot nu zice nimic poza.
1.6 DSL LP Base Pewter Beige + optionale
vrrrrroooooommm !!!!!! vrrrrroooooommm !!!!!!
www.erepublik.com
www.erepublik.com
Camere foto

VISEZ LA SAMANTA KIA 

- apachioara
- nicicum
- Auto:
accesati forumurile care au ca domeniu fotografia. Acolo sunt si informatii despre aparate foto si obiective (in cazul slr sau dslr-urilor).
de ex: www.foto-magazin.ro/forum , dati un search si gasiti o groaza de informatie.
de ex: www.foto-magazin.ro/forum , dati un search si gasiti o groaza de informatie.
Camere foto
apachioara nu incercam sa le dau un sfat referitor la aparate foto pur si simplu discutam discutii
nu ma dau profesionist si nici nu incerc sa par. vorbeam si noi de aparate foto, e ok asa? 

VISEZ LA SAMANTA KIA 

multumim apachioara, dar daca ne bagam acolo suntem la genunchiu broastei... de fapt cam acolo mai ma culturalizez si eu din cand in cand 

1.6 DSL LP Base Pewter Beige + optionale
www.erepublik.com
www.erepublik.com
- apachioara
- nicicum
- Auto:
-
- Auto: