Cee'd 2.0 diesel

Totul despre al vostru Kia cee'd şi poze bineînţeles!
andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Aaa, scuze de neatentie ... :oops:

Cum e pana la urma, nu te tenteaza ptr rotile de iarna ca acestea sa fie pe 15" ? Cred ca ai iesi cam la fel ca pret, daca nu si mai ieftin (evident, cu jante la SH)
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

Simona
Auto:

Post by Simona »

Este o varianta si trebuie sa recunosc ca ar fi cea mai practica si mai sanatoasa din toate punctele de vedere. Ii aud pe multi spunand ca e bine sa ai pe langa doua schimburi de cauciucuri si doua schimburi de jante, ca sa nu le strici tot scotand si punand cauciucul pe ele. Nu stiu ce sa zic, ideea de jante la sh nu ma prea incanta :? , sunt urate rau :cry: . Si daca stau sa ma gandesc ca avem ierni destul de lungi ar insemna sa stau cu ele pe masina cel putin 6 luni pe an. Mi-e greu sa decid, eu oricum voi privi problema mereu din punct de vedere estetic si n-o sa-mi vina sa renunt la frumusetile mele de jante, noroc ca mai exista o parte a familiei care gandeste cu capul si care s-ar putea sa ia decizia corecta :lol: .
Trebuie studiate oricum ambele variante si de vazut care este diferenta de bani. :D
Cee'd 2.0 Diesel MT Style

radu84
BACK IN BUSINESS
Auto:

Post by radu84 »

Simona wrote: Si daca stau sa ma gandesc ca avem ierni destul de lungi ar insemna sa stau cu ele pe masina cel putin 6 luni pe an.
Sa fim seriosi, in Bucuresti nu tine iarna mai mult de 4 luni. (asta in cel mai rau caz) :wink:
Kia Cee'd kompass blue 1,4 GSL - CT 22 BAU
Album foto
ODO : 22.500km+

helici_florin
Auto:

Post by helici_florin »

gumele de iarna nu e neparat sa fie zapada ca sa fie utile.

ele sunt mai bune decat cele de vara la temp sub 10 (sa zicem) grade celsius. Au o alta compozitie a cauciucului care il face sa se comporte bine la temperaturi scazute, nu neaparat pe zapada :)

Scuze daca se stia, dar am mentionat doar.
Cee'd Pewter Beige , 1.6 DSL 115 cp BASE + optionale
uneori Vw Passat '02 1.9 TDI 131 CP
Albume

Simona
Auto:

Post by Simona »

Da se stia, dar este bine venita precizarea, tocmai din cauza asta am zis 6 luni si nu mai putin , este vorba de temperatura si nu neparat de zapada. Altfel ai aderenta la sosea sau te tine o frana la sub 10 grade cu cauciucuri de iarna si altfel (mult mai prost) cu cele de vara. Si de fapt utilizarea pe o temperatura neadecvata a cauciucurilor stiam ca duce la uzarea lor mult mai rapid decat o utilizare corecta.
Cee'd 2.0 Diesel MT Style

Post Reply

Return to “Jurnal de bord”