Ce sampon ,ceara etc. folositi ptr. a proteja vopseaua ?
Am vazut o reclama la TV despre WS Platinum, am vazuto parca pe antena 1 la teleshoping, in schimb nu am gasit nicaieri in limba romana explicati. Ati folosit asa ceva?
1 protectie vopsea
1 solutie pentru insecte
1 m?ly?pol? nu stiu ce inseamna
1 anti-rain (indeparteaza apa)
1 solutie pentru curatat genti
Am gasit o adresa de la maghiari unde in partea dreapta sus este trecut un numar de telefon pentru romania ,ar iesi cam la 170 ron, in reclama faceau minuni pe acolo cica rezista si la incendiu stratu protector pentru vopsea.
http://www.wsteleshop.hu/index.php?olda ... rmek_id=15
1 protectie vopsea
1 solutie pentru insecte
1 m?ly?pol? nu stiu ce inseamna
1 anti-rain (indeparteaza apa)
1 solutie pentru curatat genti
Am gasit o adresa de la maghiari unde in partea dreapta sus este trecut un numar de telefon pentru romania ,ar iesi cam la 170 ron, in reclama faceau minuni pe acolo cica rezista si la incendiu stratu protector pentru vopsea.
http://www.wsteleshop.hu/index.php?olda ... rmek_id=15
Eu fac numai exteriorul, cu spuma activa - 12 Ron + 3 Ron la baiat sa faca treaba cu tragere de inima.
De interior ma ocup singur pt ca nu face nimeni treaba buna ca mine.
(Mi-au murit laudatorii, stiu)
De interior ma ocup singur pt ca nu face nimeni treaba buna ca mine.

KIA Cee'd 1,4 GLS, 07/07/07, Mars Red, Base + Cateva optionale ODO: 121.000+ Km///album\\\///JB\\\
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km
M-ar interesa si pe mine cu ce stergeti bordul si lateralele usilor,ca la mine au aparut niste dungi alburii,dupa cum s-au atins gecile pasagerilor de interiorul usilor(plasticul ala striat).Oricum,trebuie sa fie ceva fara silicon.Spunea cineva ,mai demult ,de o spuma Wurth.
Kia ceed 1,4 gsl,machine silver,comanda 20.06,seria la "shashiu" 05.09,ridicata pe 03.10.07.
Sau solutie pr spalat geamurile. Merge bine. Si eu am incercat tot felul de prostii insa tot la varianta clasica am revenit. Important e sa fie curat.
KIA Cee'd 1,4 GLS, 07/07/07, Mars Red, Base + Cateva optionale ODO: 121.000+ Km///album\\\///JB\\\
-
- 3/E
- Auto:
Ia uite,vecinu' e navigator si nu mi-a spus,cand ne-am intalnit .Cee'd-ul are succes la oamenii marii(chiar daca unii s-au tras mai la mal) 
Solutia de spalat geamurile merge pe plasticul ala striat de pe bord ?Alcoolul din ea nu-i dauneaza ?

Solutia de spalat geamurile merge pe plasticul ala striat de pe bord ?Alcoolul din ea nu-i dauneaza ?
Kia ceed 1,4 gsl,machine silver,comanda 20.06,seria la "shashiu" 05.09,ridicata pe 03.10.07.
Nu cred. Si in plus am cautat unul care nu mentioneaza nimic despre alcool. Cica e detergent lichid universal.
Contine: glicoli <5%, sodium carbonate <5%, alkylether sulfate <5%, parfum, colorant si apa. Doar parfumul poate are alcool, desi....
Daca nu fac reclama, e Sano Clean, il gasiti in GMarket, Carrefour.
Contine: glicoli <5%, sodium carbonate <5%, alkylether sulfate <5%, parfum, colorant si apa. Doar parfumul poate are alcool, desi....
Daca nu fac reclama, e Sano Clean, il gasiti in GMarket, Carrefour.
idea este ca nimeni nu face treaba cum ar trebui s-o faca(ma refer la interior) si nu ma deranjeaza un pic de activitate in week-end..indie. wrote:Daca iti permiti iti poti duce mai des masina la o spalatorie buna care ar face aproape inutile produsele pe care le-ai luat tu plus bataia de cap.
Din pacate 30 de lei de cel putin 1 data pe saptamana cat costa un interior + exterior la o spalatorie profi sunt cam multi.
daca o tin din scurt nu prea are cum sa se murdareasca rau, cu toate ca am un bebe de un an care sta cumnite in scaunelul lui de masina si s-a obisnuit sa manace numai la masa.
Ceed Best Mars Red
-
- 3/E
- Auto:
Pai, daca as sta la curte, chiar nu ar mai aparea in vocabularul meu "spalatorie auto" (bine ... nici acum nu apare prea des
). Cat despre interior, la mine nu fac curatenie la mai putin de o luna, dar nici nu e cazul
OT: @Malte, nusht cum, da m'a citit ca's pe aceeasi meserie cu el ... chiar imi propunea sa plecam pe acelasi vas

OT: @Malte, nusht cum, da m'a citit ca's pe aceeasi meserie cu el ... chiar imi propunea sa plecam pe acelasi vas

Ford - Fiesta - 1.4 tdci
A foloisit cineva Sampon auto cu ceara Carnauba ?
Detalii produs
Samponul auto cu ceara Carnauba (contine ceara Carnauba intre 5 % si 15 %)este un produs de tip 2 in 1 formulat pentru curatare si protejare asigurand caroseriilor auto protectie anticoroziva precum si un aspect placut si luciu de profunzime.
Indeparteaza usor murdaria emulsionata prin clatire cu apa rece,confera protectie stratului de vopsea.
Samponul se dizolva min. 10 ml in 5 l apa.
Detalii produs
Samponul auto cu ceara Carnauba (contine ceara Carnauba intre 5 % si 15 %)este un produs de tip 2 in 1 formulat pentru curatare si protejare asigurand caroseriilor auto protectie anticoroziva precum si un aspect placut si luciu de profunzime.
Indeparteaza usor murdaria emulsionata prin clatire cu apa rece,confera protectie stratului de vopsea.
Samponul se dizolva min. 10 ml in 5 l apa.
In primul rand, pe o caroserie bine spalata si degresata trebuie sa ii dai cu ceara.
http://www.formula1wax.com/html/carnaubaWaxes.htm
varianta `crema` fiind cea mai recomandata.
Dureaza cam 2 ore o aplicare din aia.
Cu samponul ala o speli (in caz in care vrei sa o speli tu singur) Daca te duci la spalatorie nu ai nevoie de asa ceva.
http://www.formula1wax.com/html/carnaubaWaxes.htm
varianta `crema` fiind cea mai recomandata.
Dureaza cam 2 ore o aplicare din aia.
Cu samponul ala o speli (in caz in care vrei sa o speli tu singur) Daca te duci la spalatorie nu ai nevoie de asa ceva.
Tot pentru protectie ,vizionati imaginile video din partea de jos a pagini .
http://www.carcover.ro/husaautomata.html
http://www.carcover.ro/husaautomata.html