Cu primul drum prin zona revin cu informatii. Pot spune doar ca varianta hartii e din 04.2013.
Bafta
Offtopic: Paul, fara suparare, dar am fost super dezamagit de harta aia, a fost o decizie proasta a lui Apple. Puteau sa renunte la google maps dupa ce o faceau ca lumea pe aia a lor. Folosesc in continuare tableta ipad ca e cea mai buna din lume, clar, insa la telefon am trecut pe htc one. Usurinta de utilizare si cate detalii poti obtine din google maps nu se compara cu janghina celor de la Apple. Hai ca ne-am cam abatut de la subiect, insa ca un om care a citit tot ce se poate citi despre Jobs si care stie istoria acestei companii am avut o dezamagire pe care nu o pot uita.Paul85 wrote: In privinta Apple ,vor sa aiba hartile "lor" , probabil sa nu mai plateasca la Google sau sa depinda de altii (sunt fan/utilizator=incerc sa nu le tin partea), dar eu pana acum m-am descurcat cu harta lor si chiar recent am folosit-o in locul navigatiei Kia)
Bafta
E gratuita actualizarea (1 data pe an/perioada garantiei). Nu stiu ce actualizeaza ei, hartile tot vechi sunt. Altfel jos palaria pentru kia, nu e fair sa taxezi clientul pentru un serviciu necorespunzator.byk wrote:Paul85 - Actualizarea hartilor a fost gratuita? Conform acestui link: http://www.navigation.com/is-bin/INTERS ... onMenu=YES ar costa 169 euro.
Pe de alta parte, am citit si acest anunt: http://press.kia.com/eu/press/products/ ... ear%20map/ , conform caruia toate masinile cumparate incepand din martie ar beneficia anual de cate un upgrade gratuit, in perioada garantiei.
Actualizarea de firmware pentru sistemul multimedia (cu exceptia hartilor) este, intr-adevar, disponibila gratuit si se poate efectua prin descarcarea fisierului de update de pe site, dezarhivarea pe un stick usb si conectarea acestuia la portul masinii (am facut-o eu singur si a mers fara probleme, durand cam 30-35 minute).
Merg prin html 5 pe ipad. Nu merge flash player. filmehd.net si eu la felmongol wrote:Pe partea de software, e mai stabil ios decat androidul. La hardaware, note 3 rupe tot, zici ca e laptop. Problema mea: cum vezi filme online pe ipad?