acceleratie motor
-
- Auto: kia picanto
acceleratie motor
masina se tureaza cu oarecare intarziere cand o accelerez in gol iar in mers la relantiu are unele balbaieli iar in sarcina parca nu are suficienta putere ,nu se accelereaza imediat chiar la viteza 1 sau 2 nu are imediat cuplu .Ce poate fi?
- FURNICA
- Auto: International Motors Group
Re: acceleratie motor
Buna ziua,
An fabricatie,motorizare, km , ultima revizie ?
Astept pm ., o zi placuta !
An fabricatie,motorizare, km , ultima revizie ?
Astept pm ., o zi placuta !
-
kia picanto benzina 1086 an fabricatie 2004 100.000 km ultima revizie 90.000 la testul motor nu arata nici un defect emisile de gaze bune 0,2 la drum intins se duce fara probleme dar la plecarea de pe loc nu are putere chiaR SI IN treapta 1 nu are cuplu decat cu intarziere am vazut la relanti ,pe intuneric, scantei la fise langa bujii si chiar pe lungime fiselor in turatie nu se mai vad .am fise silicon noi si bujii tot noi am schimbat si senzorul de presiune pe galeria de admisie dar degeaba ,nici filtru de benzina nu este infundat am presiune buna masurata la rezervor
-
- Auto: Hyundai i30 1,6 CRDI
as zice sa faci un test ia de la cineva un alt set de fise nu stiu cat de indicate sunt cele din „silicon” in mod normal nu trebuie sa se vada nici o scanteie inseamna ca undeva izolatia e fisurata deci apare fenomenul de „dat la masa” si nu e corect dupa ce faci proba cu alte fise sa ne spui si noua ce ai constatat
L.E. Mi-a iesit din prima, fara edit.
L.E. Mi-a iesit din prima, fara edit.
Viața e ca un tren. Cel mai bine e la vagonul-restaurant.
-
nu am de la cine sa imprumut setul de fise la noi in oras doar eu am kia picanto ce set bun de fise mi-ati recomanda sa cumpar?
- FURNICA
- Auto: International Motors Group
Buna ziua ,paul gherman wrote:nu am de la cine sa imprumut setul de fise la noi in oras doar eu am kia picanto ce set bun de fise mi-ati recomanda sa cumpar?
Cel mai bine si mai sigur , inainte sa cumparati mergeti intr-un service unde le are pe stoc (un set de fise originale sunt 32 euro+tva - un set de bujii originale sunt 12 euro+tva ) , le puteti proba = daca se rezolva le cumparati daca nu , nu .
-
am gasit cauza pierderii de putere
multumesc personalului de lareprezentanta kia arad
care mi-au dat solutia -era uzat pinionul de la distributie si sa deplasat modificand aprinderea
l-am inlocuit si merge perfect are putere si s-a redus consumul
acum e alta masina
multumesc personalului de lareprezentanta kia arad
care mi-au dat solutia -era uzat pinionul de la distributie si sa deplasat modificand aprinderea
l-am inlocuit si merge perfect are putere si s-a redus consumul
acum e alta masina
-
- Auto: Kia Picanto
Buna ziua!
Cat a costat schimbarea pinionului?
Cat a costat schimbarea pinionului?
-
pinionul a costat 136 lei iar manopera cu reducere 120 lei -Paul
-
- Auto: Kia Picanto
Multumesc!
Cred ca si masina mea (picanto crdi) are aceeasi problema. Am dus-o in service de 3 ori, dar, ei spun ca li se pare absolut normal pentru un motor de 1,1 crdi. O sa incerc si o revizie a distributiei.
Multumesc inca o data pentru raspuns!
Cred ca si masina mea (picanto crdi) are aceeasi problema. Am dus-o in service de 3 ori, dar, ei spun ca li se pare absolut normal pentru un motor de 1,1 crdi. O sa incerc si o revizie a distributiei.
Multumesc inca o data pentru raspuns!
-
Buna ziua! Am o Kia Picanto1.1 (benzina), an fabricatie 2006/inmatriculata 2007. Sunt foarte multumita de masina, dar de aproximativ 1 an are o problema: din cand in cand se accelereaza fara motiv apparent. Daca apas usor pedala de acceleratie, isi revine la functionarea normala. Aceasta se poate intampla o data pe saptamana , o data pe luna sau de doua ori in aceeasi zi. Am fost cu ea la trei service-uri, inclusiv Kia, a fost testata si mi s-a spus ca nu are nimic.
A mai avut cineva o problema asemanatoare? Care ar putea fi cauza?
A mai avut cineva o problema asemanatoare? Care ar putea fi cauza?