cee'd
-
- Auto:
buna ziua la toate lumea
am tot studiat ofertele de la Kia, comentariile de pe forumuri. Masina este buna la pretul de baza, dar daca deja vrei ceva optionale si ajungi pe 13000E-14000Edeja mi se pare prea scump, pentru ca te arde si la casco si la multe altele. Deocamdata eu nu am reusit sa-mi dau seama carui segment de piata ii se adreseaza posesorilor de golf si ford sau celor de renault sau cevrolet.
Se vrea scumpa sau se vrea eftina, ca pana la urma toti de aici sunteti posesori de dacii si alte masini de astea, eu nu cred ca cineva care are deja golf sau un ford si-ar schimba optiunea.
succes tuturor
am tot studiat ofertele de la Kia, comentariile de pe forumuri. Masina este buna la pretul de baza, dar daca deja vrei ceva optionale si ajungi pe 13000E-14000Edeja mi se pare prea scump, pentru ca te arde si la casco si la multe altele. Deocamdata eu nu am reusit sa-mi dau seama carui segment de piata ii se adreseaza posesorilor de golf si ford sau celor de renault sau cevrolet.
Se vrea scumpa sau se vrea eftina, ca pana la urma toti de aici sunteti posesori de dacii si alte masini de astea, eu nu cred ca cineva care are deja golf sau un ford si-ar schimba optiunea.
succes tuturor
Pentru unii si 6-7 mii poate fi un pret mare. Si nu cred ca Ceed se adreseza posesorilor de Ford sau Golf sau alt ceva ci celor al caror buget este de minim ~ 12.000 Euro si gasesc in Ceed tot ce ar vrea ei de la o masina incepand cu acest pret, prin prisma performantelor dinamice, clasei masinii si dotarilor. Nu prea cred in sintagma asta de "client de X". Cu rarele ocazii in care oamenii au manie pe o masina si ar renunta la multe doar pt a avea masina respectiva, in rest, "clientul de Renault", de exemplu, cred ca ar deveni bucuros "client de BMW" daca un seria 3 s-ar invarti la 15-16mii cat e acum un megane.sandu_eugen wrote:buna ziua la toate lumea
...13000E-14000Edeja mi se pare prea scump, pentru ca te arde si la casco si la multe altele.
nu cred ca e abyss blue.am comparat'o cu abyss blue de pe site si e mai inchisa.depinde si de unghiul din care pica lumina...Sfinxul wrote:Parerea mea e ca masina din poza are culoarea abyss blue. Oil blue este un albastru spre gri. In Galati au avut in primele zile una de genul asta.
abyss blue e o culoare mai deschisa, mai tipatoare.
in fine, pana nu vine masina nu avem cum sa ne convingem, avand in vedere ca nicaieri nu exista culoarea asta expusa

Iata ca si primul posesor din Moskova isi lauda ceed-ul. Zice ca se simte ca in avion in animalul sau de 2,0. are si poze destul de clare.
http://www.forum.kia-club.ru/about15021 ... light=ceed
Deocamdata e multumit de masina.
Mi se pare mie sau masina rusului e un LX pe benzina. Vad ca are un singur display pentru afisarea informatiilor si pentru radio dar are totusi fascia centrala argintie.shtirlitz wrote:Iata ca si primul posesor din Moskova isi lauda ceed-ul. Zice ca se simte ca in avion in animalul sau de 2,0. are si poze destul de clare.

-
- 3/E
- Auto:
Pai ce, pe Classic ai mai multe display'uri? Celelalte display'uri care pot aparea pe bord sunt de la navigatie sau de la climatizare, ambele optionale doar pe Classic 
Vad ca are jante de 16" Type A ... ezac cum or sa fie si pe Cee'd'ul care'l astept ... Arata misto
LE: Pe 2.0 benzina nici nu este LX. Incepe direct de la EX. Si nu cred ca asta sa fie doar la noi, ci cred ca asa pleaca din fabrica.

Vad ca are jante de 16" Type A ... ezac cum or sa fie si pe Cee'd'ul care'l astept ... Arata misto

LE: Pe 2.0 benzina nici nu este LX. Incepe direct de la EX. Si nu cred ca asta sa fie doar la noi, ci cred ca asa pleaca din fabrica.
Scuze pentru neatentie! Pentru ca nu m-a interesat, nu am studiat oferta la motorizari mai mari de 1,6. Am crezut ca nivelul de echipare se pastreaza la toate variantele de motorizare.andrei0241 wrote: LE: Pe 2.0 benzina nici nu este LX. Incepe direct de la EX. Si nu cred ca asta sa fie doar la noi, ci cred ca asa pleaca din fabrica.