te rog sa deschizi topic la jurnal de bord.

nu ne-ai zis in ce treapta de viteza erai, cam ce viteza aveai, si dak drumu era putin in vale... am vazut la alte masini ca indica un consum foarte mic daca drumul este in vale cat de putin...boss28 wrote:eu am doar 80 Kmciprian75 wrote:salut boss28
am si eu o masinuta ca a ta si eram curios ce consum mediu iti arata computerul si cati km ai facut.
eu am 1450 de km si consumul a ajuns la 6,4 mediu in conditiile in care merg urban/extraurban aproximativ egal, cu AC.
..... am facut un test, la mers constant, o anumita portiune, la o turatie medie de 1800-1900, sau cel putin io asa vedeam pe bord, imi arata un consum instant de 2,2, consum care s-a mentinut tot timpul, sa fi fost un km sau mai mult
Si am cam comandat cu ochii inchisi din cauza ca dealer-ul n-are paletarul de culori. Mi se pare o scapare majora lipsa paletarului. Si eu am ales dupa ureche, dupa poze de pe PC, care ii totalmente diferit, uneori, decat vopseaua pe metal. Am emotii cu culoarea... Kompass Blue, sper sa nu dau cu bata in balta...Vasi wrote:Tocmai am platit avansul la un Cee'd Best culoare Oil Blue. Are cineva idee cum arata culoarea asta in realitate ?
oil blue mi-am ales si eu.din galeria de pe site eu cred ca asta ar fi..sau cel putin asa sperVasi wrote:Tocmai am platit avansul la un Cee'd Best culoare Oil Blue. Are cineva idee cum arata culoarea asta in realitate ?