Multumim pentru descriere,
Ma bucur ca cineva a avut rabdarea sa citeasca pana la capat toata polologhia mea.clrandrei wrote:Flopy...ai scos un consum bun iar ca numar de km pe benzina este iar f bine
Multumim pentru descriere,
In conditile astea si pe o distanta asa de lunga este normal sa obtii acest consum.patton wrote:90-100 afara, 60 in localitate, drumul in conditii bune, polei foarte putin. La coborare, in munti (bicaz-gheorghieni si gheorghieni-praid) am folosit mult frana de motor. CB-ul l-am resetat la plecare. La dus, pe E 60 de la Balauseri pana la autostrada a fost foarte aglomerat, s-a mers in coloana cu 50-70 km/hm.
La pompa am pus de 190 ron si am ajuns cu acul cam cu o liniuta sub locul unde era cand am plecat.
Ai dreptate , nu vreau sa duc lumea in eroare dar cu benzina bagata la plecarea din bucuresti am ajuns pana in Sebes (nu stiu exact unde dar cum am iesit din pustietatea de pe Transalpina am bagat benzina pt ca se aprinsese becul la benzina ) asta iti garantez 100% .In privinata limitelor de viteza am omis faptul ca nu am mers constan cu 130 sau 110 km/h pe autostrada am mers si cu 100-110 km/h .Consumul dar de tine pe autostrada e foarte corect la viteza de 130-140km/h mers constant ( 7,5L/100km)FLOPY wrote:Acel 5,6l/100km mi se pare putin dubios avand in vedere ca ai mers aproximativ 450km de autostrada cu 130km/h, unde ai consum mediu de 7,5l/100km, testat si rastestat de mine la aceasta viteza. Consumul de 5,6l/100km este realizabil, dar nu in conditiile in care mergi cu 130km/h mai mult de 1/3 din distanta.