Off:Banuiesc ca aceeasi regula se aplica si in cazul anvelopelor iarna second hand la care nu ai nici o garantie (ma refer declaratie conformitate)
On: Fratilor, ce ma fac, vine 1 Noiembrie si azi m-am umplut de nervi, ca sa nu ma exprim altfel. Buget pentru anvelope noi, chiar si no name nu am (nu am gasit disponibilitati pentru vanzari in rate pe dimensiunea 205/55/R16), asa ca am luat cu asalt centrele de vulcanizare care mai au si anvelope second hand.
1. Daca am gasit no name sau de firma mai noi ca DOT(2008-2010), erau uzate excesiv, aproape de indicator, plus ca la profil nu erau cine stie ce, pret 80 RON/anvelopa.
2. Daca am gasit mai bune, cu strat de carne pe ele cam un sfert din cat au noi (Dunlop si Fulga, perechi cate 2 dar uzate relativ inegal, adica una mai uzata si una mai putin uzata) erau cu DOT 2006, Pret 100 ROn/anvelopa.De ce cer astia 100 RON pe o anvelopa fabricata in 2006, nu inteleg, pe ei vad ca ii intereseaza numai stratul de carne , cu cat au strat mai mare, te jupoaie mai mult.
Si nu a fost chip de negocieri, ca la urma urmei sunt destui fraieri care sa puna botu.
Basca ca dupa ce dai banii tre sa mai si el montezi si echilibrezi la ei, ca altfel te trezesti cu surprize gen "galme" ascunse la examinarea sumara.
Inteleg ca sunt second, ca mai au un anumit strat de "carne" pe ele, dar sa nu aiba mai mult de 4 ani DOT-ul, sa mai merg si eu 2 ierni cu ele.Pai daca dau 400 lei in fiecare iarna, ca poate tin numai un sezon(daca am noroc), e ca si cum as cumpara cate una noua la dimensiunea mea in fiecare iarna, una de firma bineinteles

Aveti idee cumva daca exista in Romania centre anvelope/distribuitori care sa vanda anvelope noi in rate, dar fara complicatii cu banci, ca n-are sens sa ma complic (am deja cam multe

Multumesc anticipat de raspuns