20% am mers si cu aerul, cand am esit de pe autostrada cb arata 7,5, iar cand am ajuns la herculane arata 6.2.
Per total am alimentat cu 123L si am facut 1350 km pana acum si cred ca mai am gaz de 200.In zona banatului petromul sta prost cu gpl asa ca am alimentat de unde am apucat, dar cel mai bine (kilometri parcursi) e petromul,de acum o sa bag numai de la petrom.
salutare
nici la mine nu s-a oprit niciodata.
drumuri bune.
1.4 GSL City Machine Silver achizitionata in 13 aprilie 2009 din 1 octombrie 2011 BV-80-CEO din 17 februarie 2011 si pe GPL ODO GPL: ~ 120K km ODO: ~ 140K km
nicul wrote:Salutare, ati patit pana acum (mai ales cand e foarte cald afara) sa vi se opreasca masina cand e pe gaz?
La mine s-a intamplat de vreo 3 ori cand era f. cald(s-a intamplat numai cand era in mers, nu pe loc la relanti).Prima data am crezut ca mi se pare, a 2-a oara am crezut ca s-a oprit din cauza mea(cu toate ca aveam 40km/h), dar a 3-a oara mi-am dat seama ca nu e vina mea.Am facut si o diagnoza si totul e OK, cred ca calitatea GPL-ului e de vina!
Kia Ceed (2008) 1,4 GSL - BEST culoare: Black Pearl
Kia Sportage (2018) FL 1,6 T-GDI, AT 4x4, GT-Line culoare :Penta Metal
Mi s-a oprit si mie o singura data motorul in timp ce stateam la semafor.Erau vreo 35 grade afara.N-am nici o explicatie, masina era scoasa din viteza...De atunci am mai facut vreo 2000 km si intamplarea nu s-a mai repetat.
Cei de la Progaz mi-au spus ca daca GPL-ul e de proasta calitate motorul nu se opreste, ci trece automat pe benzina.
Oricum, in 10000+ km pe GPL e singura faza care ar putea fi oarecum pusa pe seama gazului.Totusi sunt hotarat sa fac revizia instalatiei GPL din 20k in 20k km (nu o data la 30k km).
Propun o intalnire, schimbam impresii, un mic versus la fata locului, ofer test drive cu focusul sunt curios cum merge ceed-ul...daca e cineva interesat de o iesire la iarba verde va rog sa ma contactati....
Targoviste-Bucuresti-Autostrada(150-160km/h)-constanta-mamaia-vamaveche-costinesti-mamaia-neptun-constanta-tulcea-gura portitei-slobozia-autostrada-bucuresti-targoviste .... un total de 1018km cu GPL de 250RON !!!
+AC peste 60-70%
Multumit 100%
M-am hotarat sa imi montez si eu o instalatie GPL pe Ceed-ul meu de 1.4L. Am gasit un Tomasseto la 2100 RON + 50 EUR pentru butelia toroidala. O sa sun maine sa intreb mai multe detalii. Service-ul se numeste Supergaz GPL si se afla pe Soseaua Chitila. Mai multe detalii puteti gasi aici: http://www.supergaz-gpl.ro. Si-a mai montat cineva instalatii la ei? Daca da ce parere aveti?
Legat de garantie am inteles ca se pierde doar pentru motor si asta nu m-ar deranja foarte tare.
M-am hotarat sa imi montez si eu o instalatie GPL pe Ceed-ul meu de 1.4L. Am gasit un Tomasseto la 2100 RON + 50 EUR pentru butelia toroidala. O sa sun maine sa intreb mai multe detalii. Service-ul se numeste Supergaz GPL si se afla pe Soseaua Chitila. Mai multe detalii puteti gasi aici: http://www.supergaz-gpl.ro. Si-a mai montat cineva instalatii la ei? Daca da ce parere aveti?
Legat de garantie am inteles ca se pierde doar pentru motor si asta nu m-ar deranja foarte tare.
Vad ca pana acum nu am primit nici un raspuns . Nu mai conteaza, mi-am montat GPL la service-ul de mai sus. Totul e ok, foarte multumit pana acum am facut aprox. 1300 km pe GPL. Masina se comporta excelent.