masina fara probleme, varianta Base (geam + ogl el., AC, CD mp3, USB....), culoare Mars red.
26ooo km
8600 euro
Suceava
0726 306 376
Vand KIA CEE'D 1.6 diesel, 2008, 26ooo km, base - 8600 euro
Forum rules
1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică ( clubkia@clubkia.ro)
1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică ( clubkia@clubkia.ro)
Re: Vand KIA CEE'D 1.6 diesel, 2008, 26ooo km, base - 8600 e
buna
imi poti trimite te rog mai multe detalii despre masina +poze?
imi poti trimite te rog mai multe detalii despre masina +poze?
@ioacesta: ce verificari se pot face?
@all: ce verificari ar trebui facute cand iti cumperi o masina second (ma refer la cele de service)?
Multumesc.
@all: ce verificari ar trebui facute cand iti cumperi o masina second (ma refer la cele de service)?
Multumesc.
@ apollo11 : orice fel de verificari. depinde cat de amanuntit doresti sa fie controlul.
La o masina cu pana in 30 ooo km (ca a mea) nu vad ce ar putea sa apara (exceptand evenimente trafic).
pretul este negociabil
La o masina cu pana in 30 ooo km (ca a mea) nu vad ce ar putea sa apara (exceptand evenimente trafic).
pretul este negociabil
Re: Vand KIA CEE'D 1.6 diesel, 2008, 29ooo km - 7600 euro
actualizare pret - 7600 E
daca ai internet cu siguranta ai si posibilitatea sa uploadezi niste poze.. macar facute cu un telefon.. te-ar ajuta mai mult 

Kia Cee'd 1.4 GSL MT 109CP
[b]ODO:[/b] 75.000+ KM
Kia Rio facelift 1.2 GSL MT 85CP
[b]ODO:[/b] 14.000+ KM
[b]ODO:[/b] 75.000+ KM
Kia Rio facelift 1.2 GSL MT 85CP
[b]ODO:[/b] 14.000+ KM
-
- Auto:
daca mai e valabil si ai niste poze si un pret, luam legatura....