Am tot urmarit pana acum forumul asta si pe langa faptul ca e printre cele mai active forumuri ale poserilor auto se pare ca e si printre cele mai ajutatoare

Parerile voastre despre comportamentul Cee'd-ului le-am citit, de la motoarele de 1.4 pe benzina si pana la motoarele de 1.6 pe motorina ( inca nu comentez atitudinea dealerilor si a importatorului;nu am avut de-a face cu ei (inca )

Astept cu nerabdare si impresiile lui Arnold12 despre motorul de 2.0 si 140 de cai desi masina lui e Sporty wagon, nu cred ca va avea un altfel de comportament decat un hatchback.
Dilema mea e urmatoarea : ma tenteaza Cee'd-ul destul de mult. Am facut un testdrive cu unul dotat cu un motor diesel de 90 de cai. Din intamplare cu cateva zile inainte condusesem un ford mondeo din 2005. Impresia a fost favorabila ceed'ului. Am observat ca inca nu sunt motoare de 2.0 diesel si astept cu nerabdare si un jurnal de bord despre un cee'd cu motor de 2 litri.
Masina imi place destul de mult si daca voi alege sa iau Cee'd-ul am sa aleg motorul de 2 litri.....diferenta la o eventuala rata bancara nu e mare si am fost sfatuit ca pt 70 de ron pe luna diferenta, merita caii putere in plus.
Insa a aparut un competitor pe care pana acum nu l-as fi luat in calcul; desi unul dintre voi a renuntat la Cee'd in favoarea unui Lancer.
Intrucat mai sunt inca 3 luni pana o sa reusesc sa strang o suma decenta pt un avans, mai am timp sa culeg informatii. Competitorul despre care spuneam este Lancer, dar modelul 2008 ( ma tenteaza motorul pe motorina de 2 litri, tot 140 de cai putere ). Vor fi 4 variante de dotari la motoarele diesel de 2 l ( de origine VW) si una dintre ele se apropie ca pret de Cee'd-ul de 140 de cai.
Dilema este destul de mare si astept pareri pro sau contra, sfaturi. Am sa atasez cateva poze cu noul Lancer. Ca interior, marturisesc faptul ca Cee'd-ul mi se pare mai reusit

La Cee'd mi s-a parut impresionanta izolarea fonica a interiorului si calitatea materialelor....peste vechiul mondeo si focus. De asemenea scaunele mi s-au parut mai confortabile decat la mondeo si focus.
Oricum inainte de a decide vor mai fi 2 test-drive-uri cu masinile la care am facut referire.
Imi cer scuze pentru lungimea postului dar fiind nou....nu am rezistat in a va cere cat mai multe informatii din primul topic facut de mine

Va multumesc pentru rabdarea de a citi topicul si astept opiniile voastre