cee'd

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
tipitip
Admin
Auto:

Post by tipitip »

Andrei Burcea wrote:Va multumesc si va promit ca am sa incerc sa petrec cat mai mult timp alaturi de voi deja multora dintre voi le-am raspuns pe Pm deoarece asa consider ca este mult mai bine , se pot evita mult mai usor neintelegerile de genul acesta.
Cap_PDT_01_15
P.M.-urile sunt destinate mesajelor care nu intereseaz? pe toat? lumea! Ori nu cred c? te-a ?ntrebat nimeni ce num?r por?i la papuc, ci chestii care ne intereseaz? pe to?i! De?ii ni?te informa?ii care ne sunt folositoare tuturor, de ce P.M.?
Iar ne?n?elegerile le l?murim cu informa?ii pertinente, nu le evit?m!
Pentru orice informaţie legată de forum clubkia@clubkia.ro
Pentru oferte pentru membri click aici

Sfinxul
Auto:

Post by Sfinxul »

boss28, felicitari si cat mai multi km fara probleme. Te asteptam cu poze si impresii despre masina.

boss28
Auto:

Post by boss28 »

mykep wrote:pai prima intrebare ar fi daca ai intampinat ceva neplaceri la receptia masinii?
:lol:
Pot spune ca undeva este haos ... la slovaci sau la romani. Tind sa cred ca la slovaci. Transportatorul este slovac.... (scuze de repetitie)
Recomandare, nu cereti serie sasiu inainte sa vedeti masina in curte, decat in cazul in care aveti optionale, rest ... ma declar multumit

dre_andrei
Auto:

Post by dre_andrei »

ce influenta poate avea seria de sasiu? ce treaba ai cu ea?

boss28
Auto:

Post by boss28 »

eh ... asteptam mult si bine acel numar de sasiu ... au uitat sa il puna in acel transport de 100 de ceed-uri

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Deci, ti s'a livrat alta masina decat cea pe care ai platit'o in acte? :D

boss28
Auto:

Post by boss28 »

Da, asa este.
Nota 10 pentru Mit Motors, pentru solutionarea problemei privind, respectarea termenului de livrare.

ticalos
Auto:

Post by ticalos »

Boss,te rog sa ne spui daca la denivelari scurte,luate perpendicular(gen linii de tramvai),apar zgomote la directie.

boss28
Auto:

Post by boss28 »

Sincer nu am remarcat (chiar am sa urmaresc lucru asta, in mod normal auzeam daca era ceva in neregula), ce pot spune, este faptul ca este destul de rigida si se aude, se simte cand treci peste denivelari, are potentiometru pentru reglarea intensitatii lumini din bord ( citisem nu stiu unde cum ca nu ar avea asa ceva), demarajul este bun, din punctul meu de vedere, destul de usor de condus (m-am obisnuit foarte repede cu ea), mai am de lucrat la gabarit, :D , are scut sub motor ... cam atat imi vine acum in minte, mai astept intrebari
Fost Posesor Cee'd 1,6 90 CP, Classic, Piston Grey din data de 11.06.2007 ora 18:00 B-95-LEA, o sa imi iau alta LEA cand ma intorc in tara ;)

sorin_bluewave
Auto:

Post by sorin_bluewave »

Are potentiometru pt ca e 16 motorina...ceed 1 4 benzina se pare ca nu are...asa ceva....
POSESOR KIA CEE'D 1 4 BENZINA BASE PLUS OPTIONALE:)

dre_andrei
Auto:

Post by dre_andrei »

benzina sau motorina, nivelul de echipare BASE [BEST] e acelasi, dotarile sunt aceleasi. de ce ar avea potentiometru? ce legatura are asta cu combustibilul?

Malte
Auto:

Post by Malte »

Vezi ca e Clasic,nu Best. Boss28 s-o stapanesti sanatos !

donae
Auto:

Post by donae »

boss28, te rog s? ne spui la ce dat? ai dat comanda (precontractul) ?i dac? ai avut op?ionale fa?? de varianta CLASSIC!
Vreau s?-mi dau ?i eu seama c?nd ar trebui sa-mi vin? ma?ina (tot 1,6 crdi CLASSIC+op?ionale).
KIA cee'd 1,6 crdi LP

boss28
Auto:

Post by boss28 »

Malte wrote:Vezi ca e Clasic,nu Best. Boss28 s-o stapanesti sanatos !
Iti multumesc, multumesc anticipat tuturor, si sper la cat mai multi Km cu ea fara probleme, sper sa nu am ce povesti pe tema asta :)
Fost Posesor Cee'd 1,6 90 CP, Classic, Piston Grey din data de 11.06.2007 ora 18:00 B-95-LEA, o sa imi iau alta LEA cand ma intorc in tara ;)

boss28
Auto:

Post by boss28 »

ciprian75 wrote:salut boss28
am si eu o masinuta ca a ta si eram curios ce consum mediu iti arata computerul si cati km ai facut.
eu am 1450 de km si consumul a ajuns la 6,4 mediu in conditiile in care merg urban/extraurban aproximativ egal, cu AC.
..
eu am doar 80 Km :oops: ... am facut un test, la mers constant, o anumita portiune, la o turatie medie de 1800-1900, sau cel putin io asa vedeam pe bord, imi arata un consum instant de 2,2, consum care s-a mentinut tot timpul, sa fi fost un km sau mai mult

Post Reply

Return to “Generalităţi”